İnstagram kullanmayan da kullandığını varsayarak yorum yapsın ahejdjd boş geçmeyelim eyyy cemaati müslimin.😂

Bir zamanlar 1500 takipçim vardı haliyle yazanlar çok oluyordu sonra kızım kendine gel bu böyle devam edemez dedim ve bütün takipçilerimi çıkardım şimdide istek atanları kabul etmiyorum.
Artık önemsemiyorum çok gereksizmiş.
Selfie çöplüğü, popo, meme ve ne yaparsa yaopsınlar e-trade, social media marketing konusunda hep amatör olan, web 2.0 interaktif zırvalık Instagramı kullanmayalı belki 5 yıl olmuştur. O yüzden takipçisi veya takip etmekle ilgilenmiyorum. şu an sosyal medya benim için, 3. nesil semantik Steemit gibi veritabansiz blog zincirleri.
Hiç alakam olmayan, ortak arkadaş olmayan birini veya sayfa tipi profilleri kabul etmiyorum. Mutlaka tanıdıktır veya +5 ortak arkadaş vardır öyle kabul ederim
Uzun zamandır insta kullanıyorum ve 870 lerdeydi takipçi sayım ünv, lise, mahalle, arkadaşlar ama bu hafta 400 e düşürdüm, düşürmek zorunda kaldım skjhs
Cevap
9Cevap
Çekimlerimi paylaştığım hesabım vardı beğeni ve takip meselesi beni etkilemeye başlayınca dondurdum.
1 aydır kullanmıyorum insanı etkiliyor sıkıntı
Aynen bir yerden sonra beğenilme isteği uyandırıyor ama boş iş, tanımadığın insan beğense ne olacak hee işi paraya dökersin o zaman anlarım ama onun dışında hiçbir gelir almayan birinin beğeni takıntısı ya da takipçi takıntısı yapması saçma geliyor bana.
Yorum yapanların vasfı millete çamur atmak zaten ona çok takılma da dediğim gibi hedefin varsa para kazanma düşüncen ve ihtimalin varsa yapılabilir onun dışında hobi olarak da yapabilirsin tamamen tercihine bağlı 😄
Yok, düşüncelerimi yansıttım sadece meslek sağlık alanıyla ilgili benim 😄
Böyle 30-40 civarı takipçisi ve takip ettiği olan insanlar çok kuul geliyor 😄
Hahaha onlar da ya akrabalarını ya da en yakın arkadaşlarını takip ediyor sadece ama o da güzel bence kafa rahat 😎
İvit ivit iviit
Hayır, önemsemiyorum. Asıl ilgilendiğim ilgimi çeken, güzel sayfalar
Ben instagramdan kayıtsız şartsız nefret ediyorum,
Takipçi sayısını önemsemekten de nefret üstüne nefret ediyorum,
Takipçilerin hepsinden de ezeli ve ebedi nefret ediyorum nefffreeeeett.
Herkes de baya mütevaziymiş😂 bi ben gösterişi seyiyorum heralde. Yani ben de takmıyorum ama olsa güzel olurdu şöyle 2-10 k arası
50küsür takip ettiğim ve takipçim var ve hepside birebir tanıdığım ve ekli olmasını istediğim insanlar. Samimiyetine inanmadığım, sevmediğim hiçbir insanı tutmuyorum hesapta.
İnstagram kullanmıyorum
Detayı okuuu 😏
Allah'ım sabır ver 😂
Sana gözlük alacağım hemi de en dandiğinden 😂
1.000 tl'lik saat mi istiyorsun qujwjejdjd yok o kadar da dandik almam ben 😎 tahtakaleden en güzel olana bakarım qjejrjdj
Tabii canım kaliteli diye tüm paramızı bir gözlüğe verecek değiliz 😏
Önemsemiyorum, önemsenecek bir şey olduğunu da düşünmüyorum
Fazla önemsemiyorum sevdiğim konuştuğum insanlarla takipleşelim yeter bana
Hayır benim için önemli değil takipçi sayım 100 de olsa 1000 de olsa bir anlam ifade etmiyor
Benim instagramda takipçi sayım 456 di sonra ben sikdim instagramı...
Neden diye sorma sölemem sevmiom ben seni artık tripliyim sana
Yok be hiç umursamam :D belli zaten
hayir herkesi kabul etmem ztn
Instegramim olsa onemserdim belki
Instagramım yok açmayı düşünüyorum,
Instagram kullanmıyorum
Takipci sayisi neymis
Sadece arkadaşım olanlar ve ailem var
İnstegram kullanmıyorum
Önemsemiyorum
Umursamıyorum 😄
Önemsemiyorum