Modemin Dsl ışığı sabitlenmiyor. Ttnet'i aradım ama ariza kaydı aldılar sadece. Var mı başka sorun yaşayan?
İzmir, Çiğli bölgesi bu arada.
İzmir, Çiğli bölgesi bu arada.
Merhaba,
Alt yapısında arıza olduğunda genelde bu tarz şeyler ortaya çıkabiliyor. Öncelikle, yeşil renk mi yanıyor, kırmızı renk mi? ya da hiç bir ışık yanmıyor mu? Bunu kontrol ettiniz mi? Genelde kırmızı yanar ise hizmet aldığınız yeri aramanız lazım. Size online hizmet ya da gün içerisinde kontrol için müsait olup, olmadığınızı kontrol ettikten sonra gelip inceleyeceklerdir. Eğer, sizden kaynaklanan sorun ise genellikle telefona bağlı olarak kullanılan modemler de bu sorunlar çıkmaktadır. Yani telefon hattı ile modem arasında ki bağlantı arızası ortaya çıkabiliyor.
Veyahut Splitter da da arıza olabilir aklınızda bulunsun.
Splitter kullanmıyorum. Yeşil ışık yanıp sönüyor dsl'de.
Tamamdır o hâlde mutlak surette sizden kaynaklanan bir problem var. Switch kullanıyor musunuz? Eğer kullanmıyorsanız bir modem ile bağlantı kurulan kabloları kontrol edin. Modem de de arıza çıkabilir. Ucuz bir şey zaten yeni bir modem yeni bir modem alarak erişim sağlamayı deneyin
Teşekkür ederim deneyeceğim.
Geçen sene bende de böyle bir problem olmuştu, online destek aldım bir hanımefendi ile iletişime geçtim uzaktan bağlantı sağladık ama maalesef beceriksiz olduğu için o hanımefendi kendi göbeğimi kendim kestim ve birkaç işlem yaptım hallettim. Önce yeni bir kullanıcı adı ve şifre talep ettim. Çözüme ulaşamadık, siz bir bunu da deneyin şifre ve kullanıcı adı talep edin böylelikle yeniden bağlantı denersiniz.
Hangi browser kullanırsınız genelde? Tarama verilerini temizlemeyi deneyin ve modemin en arka noktasında bulunan ufak reset tuşu açıp , kapayın olması muhtemel. Yaklaşık 10 dakika sonra gelir.
Ama desiğim gibi yeşil yanıyorsa şanslısınız çünkü, muhtemelen sizden kaynaklı problem.
Bu durum genel merkez sorunu ama herkes bu sorunu yaşamıyor. Anlamadığım kısım bu zaten. Tanıdıkların da çok koptuğunu biliyorum. Senin sorunun sürekli ise müşteri hizmetlerini aramayı bırakma. Zaten aradığında her konuştuğun farklı bilgi verebiliyor. O da ayrı bir konu.
Türk Telekom'a devlet tarafından el konulacağı beklentilerinin arttığı açıklanmış ve bazı kullanıcılar da şebek sorunu yaşıyormuş sanırım. TTNET de Türk Telekom'la şu an aynı şey olduğu için belki o yüzdendir. Ya da sadece ttnet işte her zamanki sorunları
Modem’i güncelleyin ve belli aralıklarla modem’i resetlemez gerekli, bu sorun genelde sinyal kaynaklı oluyor ama modem kaynaklı olabiliyorda
Cevap
11Cevap
İnternet kablolarınla alakalı bir sorun olabilir. Kablolar ezilme dahi varsa yenisiyle değiştirip deneyebilir misin?
Sorun kablodaymış. O kadar TTNete de kufrettim.
:)) bende zamanında çok küfrettim. Sorun düzelince de arayıp özür diledim sorun bendeymiş diyerek.
Telefon kablosu incemi modem e gelen? Ve modem telefon girişi ilemi bağlı yoksa boğat splitter ve modem olarak mı dağılıyo
Kabloda sorun yok. Görünmüyor yani. Splitter falan da kullanmıyorum.
Aynen.
Bu sorun, Türk Telekom ile alakalı bir sorun. Çünkü çoğu kişi böyle bir sorun yaşıyor. Sorunların yaşayanların da modemi birdenbire bozulmuş olamaz, değil mi?
Çiğlide iyi çekmesi lazım bizim kuzenlerde iyi çekiyor neresindesin
Ataşehir.
Valla bro bizimkiler harmandalıda oturuyor😀 onşarda bir sıkıntı yok ama internetten baktım çözümlerine
Gidip oraya tasinayim.
Znxndndnd😂😂😂
Orada varsa Turksat kabloya geç. Daha hızlı (24 mbit), uygun fiyat ve sorun yaşanmıyor..
Tekrar ara bir kac defa ara sıkıştır zorla yoksa ilgilenmiyorlar cok yasadim bunu 😂
Ben sorun yasamadim biber:)
Bu arada hayirli olsun admin olmussin😂🤗
Teşekkür ederim. O zaman yalnızca ben yaşıyorum desene.
Evet biber aradiysan gelirler haftaicinde🤗🤗 kendine iyi bak.. iyi geceler..
Seni yenecegim Çiğli.
😂😂
Görüşürüz komşu... sizde cekmiyorsa bizim wifi sifresini verim apartmanin onunde gel gir ahaha😂😂
Hadi oradan köfte.
Köfteme biber olur musun😂😂
Benim dogamda galiba sana sarkinti olmak var.. 😂😂 seninle ugrasmak hosuma gidiyor😎
Ama sen korkuyorsun.
Haklisin.. ben platonik takilayim boyle uzaktan..
Mantıklı.
süperonlile fiber kulanıyorum sorun yok
alt yapıda sorun var türktelekom bildir
hiper se sokağın başında dağtım dolabı var orda sorun var
Onu mu açayım gidip. :):
yok abi telekom teknisyen gönder sin baksınlar
yok bıber sorun yok burda
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim.
dsl problemi dolaşıyor
zaman zaman olabilir. geçici bir durumdur.
Aç kapa yap düzelir
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar