Vestel Smart tv'yi internete bağladık ama Facebook, Youtube, Chrome tarayıcısına giriş yapmıyor. Sürüm eski diye hata veriyor seri numarasından yeni sürüm aradım ama bulamadım, Vestel tv yazılım güncelleme de yaptım ama olmadı. Vestel tv driverını nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz? Vestel driver nereden bulabilirim?Vestel televizyon
Vestel tv driverını bulamıyorum, nereden bulabilirim?
Bu saydıklarınla Vestel anlaşmayı sonlandırmış olabilir. Örneğin ben de LG TV vardı.. Youtube izliyordum. Yavşaklar anlaşmayı sonlandırdı ben dımdızlak ortada kaldım. Lafta akıllı ama aklı hep başkası veriyor. Sen bişey yapamıyorsun. Bu arada güncellemeleri tavsiye etmem. Sonra hepten bka sarıyor.
Vestel, ülkemizin gururu olan markalardan. Ülkemizin en büyüklerinden olmasının yanında Avrupa'nın da büyükleri arasında. Abartı değil bu söylediğim. Zorlu Holding bünyesindeki Vestel, televizyon satışlarında Türkiye pazarında ilk sırada. Beyaz eşyada ise Türkiye'nin en büyük 3 üreticisinden biri. Üretimini yaptığı ürünlerin büyük kısmını ihraç ediyor. Ayrıca Avrupa bölgesi pazarındaki pazar payı %35 civarında. Ne gurur duyulası bir bir oran değil mi? :)
Vestel TV
Vestel driver konusuna gelince, "Kapat aç düzelir" klasik Türk yöntemini denedin mi? :D Şakası bir yana, Vestel tv yazılım güncelleme her kullanıcının ilk yapması gereken böyle bir durumda. Bunun dışında ikinci kolay yol ise ayarlar kısmından fabrika ayarlarına döndür seçeneği ile televizyonu resetlemek. Eğer bu da sonuç vermediyse daha teknik konular var. Bunları yapmak ise biraz bilgi gerektiriyor. Örneğin aşağıdaki videoda yazılımın nasıl yükleneceği anlatılmış, teknik bilgin varsa bu yöntemi deneyebilirsin.
Baya detaylı anlatılmış. Tek başına da yapabilirsin. Bir de yine aynı kanalda bir video buldum. Orada da YouTube'un açılmamasından şikayet edilmiş. Senin yaşadığın soruna benzettim. Vestel'in kullandığı anakartlarla alakalı bir durum olduğunu söylemiş çeken kişi. Telif sorunundan bahsetmiş. Belki onla alakalı olabilir. Dilersen ona da göz atabilirsin.
Sorunun bunla alakalı bence. Bu noktada teknik servisten yardım almaktan başka yolu olmaz. Eğer sorun buysa. Vestel'in internet sitesinde müşteri hizmetleri kısmından canlı destek alabilirsin ya da bir form doldurarak teknik destek alabilirsin. Bir de sık şikayet edilen sorunların çözümü için oluşturdukları bir sayfa oluşturmuşlar, adı çözümü var. Buradan da faydalanabilirsin. Sorunları çözmek için her şeyi yapmışlar yani. :)
Umarım sorununu çözeceğin kaynakları iletmişimdir. Buradaki içerikte mutlaka izlenmesi gereken 15 Hint filmi sıralanmış. Sorununu çözersen buradaki filmleri mutlaka izler derim.
Teknik servisi aradım bana telefonda tarif etti servis ekranından sıfırlattı ama faydası olmadı. flash bellek ile yeni yazılım yüklemek kaldı son olarak