İnternet & Teknoloji Instagram son görülme özelliği hoşunuza gittini mi? sananelazimsa Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar hoşunuza gitti mi?sizce gereklimiydi?kapatmak istermisiniz bu özelliği?instagram son görülme özelliği getirerek bizi bitirdi bu özelliği kapatabiliyoruz yapmanız gereken instagrama girip seçenekler kısmından hareket durumunu göster yazan yeri kapatmak Instagram son görülme özelliği hoşunuza gittini mi? Cevapla Instagram Soruları Getir Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Aliyevaa Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 55% +1 yıl şimdi merak ediyorum yalnızca mesajlaştığın kişinin son görülmesini göre biliriz di mi? yani öyle mesajlaşmadan olmaz? 1 2 Yorumla sananelazimsa +1 yıl Mesajlasmadan suanlik olmaz ama yakinda eklenicekmiz oda Yorumla Aliyevaa +1 yıl o zaman iyi ))) Yorumla
SuDerin35 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Artık whatsappdan “ben yatıyorum iyi geceler” yazıp instagramdan alemlere akamıycaz. Hayırlı olsun. 2 2 Yorumla sananelazimsa +1 yıl Fake den gezeriz djdj Yorumla SuDerin35 +1 yıl Çok mantıklı 😄😄 Yorumla
corapkokusu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 53% +1 yıl Hayır hoşuma gitmedi , kapatırım ben de o zaman 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2b cevap paylaştı. Instayi kullanmiyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim icin farketmiyo gizlencek bir durumum yok😀 1 1 Yorumla Arosey +1 yıl Burdan gizleyen biri 😁 Yorumla
En İyi Cevaplar