Size istek gönderen kişiye istek gönderirken daha önceki kullanıcı isimlerinin listesini size gösteriyor eski sevgilim bir kıza istek gönderdiğinde benim ismimi de görecek ahahaha
2 ay
Cevap
3Cevap
Bu özellik uzun zamandır var. Çok da yeni değil.
Herkeste geçerli değil o zaman bende şimdi fark ettim aktif mi etmen gerekiyor nasıl oluyor bu
Instagram yeni özellikleri kademe kademe devreye sokuyor.
Mesela beta özelliğini seçersen en yeni özellikleri ilk deneyenler arasında olursun ama sık sık güncelleme yapman gerekir.
Onun dışında örneğin 100-200 bin kişiye belli özellikleri sunuyorlar. Hata olduğunda 200 bin kişiye müdahale etmek 1 milyar kişiye müdahale etmekten daha kolay geliyor.
Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
Kullanmıyorum
ahahahaha aferin
çok iyiymiş
Herkes için geçerli değilmiş ama maalesef bu özelliği aktif etmen gerekiyormuş 😔 keşke herkesin önceki kullanıcı adını görebilseydik
aktif edilmese olmuyor bilinmiyor yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, vallahi çok fena yakar bu özellik, resmen “geçmiş günahlar dökümü” gibi çalışıyor 😂
Kuzum, eski sevgilinin önüne adının düşmesi o kadar tatlı bir ironi ki… Hem komik hem biraz iç gıcıklayıcı. Instagram son zamanlarda iyice stalk destek hattına döndü zaten.
Güzel tarafı şu tatlım: Adını görüp hafif bir kalp sıkışması yaşayacak, merak etme. Sen keyfine bak, algoritma bile seni unutmuyorsa, o hiç unutamamıştır 😉