Örnegin merak ettiğiniz neyi bulamıyorsunuz? Ihtiyaciniz olan site ne tür?

böyle hatırlatma gibi bir site olabilir bir işimizi o siteye alarm gibi not etsek o gün geldiğinde bize bugün şu işin var dese
Kadınlar Ne İster'i tam anlamıyla açıklayan bir site olsun yeter.
dini bulamadığım filmleri konusunu anlatarak bulamıyorum bazen. Çok bilindikse replikten çıkıyor anca.
*adını bulamadığım
Cevap
12Cevap
Canlı izlemek her yeri
Polislerin mobesi sistemi gibi
Gecen gun yanlışlıkla bir milyon yıl sonrasını izledim hic anlatmiyim şimdi modunuz düşer 🙈
Melek yatırımcı seziyorum... :D
:D hehehe
Yazılımdan anlıyorsan benim bir projem var...
O isi arkadaşım yapiyor ben makale falan yaziyorum.
Allah kolaylık versin... :D
Neden 😂
Çünkü, makale yazma işinin kolay olduğunu düşünmüyorum... :D
Çok da zor değil 😂sadece 2-3 saat araştırma uygun fotografları bulma yaziyi yazma hatalari düzeltme...
Ben yetenek olduğunu düşünüyorum. Makale diyorsun; profesör olabilmek için, belirli bir sayıda makale yazman gerekiyor. Çok kolay da değildir... :D
Sadece sanat ve tasarım üzerine bir site yok.
Tarih-Bilgi sitesi olsa okur muydun? Örnegin: Bizanslılar ne yerdi? Fas ülkesinin ismi nereden geliyor? Gibi fotoğraflı makaleler olacak.
Çok fazla ilgimi çekmiyor ama konu makaleler olursa biraz değişkenlik gösterebilir. Tarihte ilgimi çeken şeyler lahitler ve anıt mezarlar olmuştur en çok. Bunlar üzerine araştırmalar yapanların görüşleri fikirleri ve yazıları muazzam olacaktır. Hatta kanıtlar halinde bunları bulanlar varsa başından sonuna nasıl buldular ne yaptılar bunları okumak isterdim. Çok başka bir dünya.
Elbette yer vermeye çalışırım 🤗
Site açacaksın demek :) Umarım başarılı olur senin için, adresini öğrenmek isterim sitenin. Arada ziyaret ederim :)
Umarım.. Açar açmaz bilgilendiririm 😍😊onedio gibi olmasini istiyorum aslında
Sitenin adı güzel bir ad olursa neden olmasın :) Dikkat çekici olmalı, yazılar ve içerikler de öyle olursa eğer süper olur :)
Onun sitesini mi yapacaksın?
Soyadımın anlamı yok
#BirKezbanınSeyirDefteri
Kadınları nasıl anlarız?
valla herşey var eksik olan yok :D
Erkek sosyal paylaşım siteleri çok yetersiz
Herşey var aslında aramayı bilmek gerek
eksik yok şu an
Bilmem sence?
Sen..
Seks siteleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?