hemde çok güncel :/ gerçekten öyle :/
millet renk değiştirmişken güncelleme atayım 8) pembe sanıp görüş atan çıkan belki 8)
Bahtsız kardeşim benim. Yazık sana lan. Sapığın bilem yok. İçim yandı şu an. Az önce yediğim bol acılı çorbadan değil valla.
Şu özel görüş ne diyo lan bir söylesene 😂
midene dikkat et abla :D yeme öyle şeyler :D acıları bana sakla :D en acısından kebaplarımızı yerken yeteri kadar yanacaksın zaten 8) 8)
özel görüş mü varmış :D :D ben göremiyorum ki özel olup olmadığını :D mavi mi pembe mi :D :D çıkış yapıp bir de öyle bakayım soruya :D anlarım kim olduğunu :D :D
gördüm özel görüşü :D yanında kilit var :D :D
pek bir özel şey yok yaw :D özel olmasını gerektirecek şey yok yani :D :D
bu şu bahsettiğin mavili hemcinsinin asıldığı soru olmalı :)
gurulukta da keramet yokmuş anlaşılan =)
@juliyetttt yok bu o değil :D o başka :D ayaklarım nasıl sorusuydu o :D mesaj atmıştı sonrasında :D falan filan :D
neyse devam et sen 8) daha çok yol var önünde 8) 3 soru geçtin daha 8)
ha tamam doğru yalamak istiyodu ayaklarını pis sapık :))
@juliyetttt biraz ilerleyince bir soruda bir kişinin de yorum yaparak ayaklarıma yawşadığını göreceksin :D :D
ilerlemeye davam :D site biraz ağır ama bu bizi durduramaz 8)
bilgisayardan girdiysen yan sekmede açarsın 3-5 soru kolay olur senin için :D
psikopat_hatun diyorki: senin daha guru olmadığına şaşkınım :D
bende şaşkınım :D millet 3 ayda master oluyor ben 18 aydır 9 xper anca olabildim :D
ne işsizler var yaw :D şaşırıyor insan :D :D
psikopat_hatun diyorki: çünkü senin işin gücün var meşgul bir insansın millet tüm gününü burda harcıyor :D :D
yaw ilk dönem iyi xper kasabilirdim aslında :D okulla pek ilgilenmiyordum :D değerlendiremedim o fırsatı :(
:D :D :D
psikopat_hatun diyorki: sen okulla ilgilenmiyrsun burayla ilgilenmiyorsun sen ne ypıyorsun :D
Sen milyar sen milyon... Sen bu parayı ne yaptın 😄 der gibi oldu biraz 😂 yaw benim görüşlerde genelde muhabbet dönüyor 😄 muhabbet edeyim derken goruş kasamıyorum 😄 ondan herhalde 😄
psikopat_hatun diyorki ama senin sorunada görüş yazmak çok güzel oluyo bea :D
Benim sorularımdan ve görüş yorumlarımdan ayrılmak istemiyor kimse 😎
psikopat_hatun diyorki 3 gün olmuış hala yazıyorum :D
origin.komedi.com/...ik-aptal-salak-sey_o_7601.jpg
her an bir honili gelebilir dikkat
Bende ondan korkuyorum 😨 bahtımız kara 😨 bize yine erkekler yapar sapıklık 😂 ne umuyorduk ne bulduk 😂
Benim de sapığım yok kanka :D
kızlar bize neden sapıklık yapmıyor yaa :'( :'( :'(
haksızlık değil mi bu :(
500 tane olsa her biri 10 erkeğe sapıklık yapsa 5000 yapar :D 8 xper üzerine sapıklık yapılsın :D
Cevap
10Cevap
Sapiklik meslek degil hayat tarzidir. Sapik olunmaz sapik dogulur :) bulurlar elbet senide. Neyse bu kadar yeter ben kactim.
güle güle git :D
Artık master olman lazım o guruların havası eskidendi :D
he yaw :D ortalık guru doldu :D master da doldu :D ilk üye olduğum zamanlar 2-3 tane olan masterlar artık 60-70 tane, 15-20 tane olan gurular 300-400 tane :D :D sayıları çok arttı yaw :D :D
abi sapığınızın olmasına nekadar meraklısınız ya anlam veremiyorum yanii
sizin varda bizim neden olmasın -_- hani nerede eşitlik -_-
cinsiyet farkı diyelim.
açıkcası ben sapıklardan bıktığım için mesaj kutumu bile kapattım.
aynısından istiyorum (gülmekten gözleri yaşaran surat ifadesi) :D :D :D
işte hayalim :D :D
işin esprisi tabi bu (._.)
dsasdeasda :D :D :D
Valla banada bu güne kadar bir sapık denk gelmedi.. iticimiyim neyim.. :)
senin xperin az ama bana neden denk gelmedi hiç :'(
:D :D
Kanka bana da master olunca kzlar direk veriyo dediler
Daha çıkma teklifinden oteye gitmedi 😒😒
kandiriysiniz milleti :D :D :D
Hahahh😂😂😂😉 kasli fotonu koy bide luks bir arabada cekinirsen is tamamdr bro
hııı fakire sapık yok diyor yani :/ :(
neyse... şehri deli gibi gezip park halinde iyi bir araba bulmalıyım :/ sonra önünde bir selfie :(
yerler mi acaba (._.)
benim olmadığı anlaşılır mı acaba (._.)
hıı (._.)
anlaşılmaz dimi (._.)
anlaşılmasın yaa :'(
Anlasilmaz kaslari unutma😃😃😀😂
göbek daha tatlı değil mi yaw (._.) göbüşümü seven kızlar vardı (._.) göbek iş görüyor (._.)
tek eksiğim spor bir araba 8) galeri galeri gezip arabaların önünde foto çekineceğim zuuhahah zuuhahahah 8) benim de sapığım olacak 8) 8) 8)
😄😄😄gobek sevmez kizlar
Bu u bir deneme yorumudur 😁
Bu arada sen şu soruyu da gördün mu 😨
😂😂😂
www.kizlarsoruyor.com/.../q5280027-profilime-koleler-cinsel-birliktelik-teklif-edecek-kizlar-uzak
Ne hizli. ciktin be sen ya yuru git😂😂
Sorduğun açık soru varsa davet et beni görüş yapayım 😄 xpere ihtiyacım var 😄 görüşümü beğenip dig seç 😂
Haha olduu😂
Ne omur yani tutsan elimden 😒 yardım etsen bana 😒 4 ayı aşkın sürelik hukukumuz varmış bak 😒 ayıp değil mi bu yaptığın 😒
😂😂😂
Davet ettim al
Gelmedi bildirim 😐
sen bildirimi hak ettin -_-
esli soruları geziyorum da :D seni de görmüşken sana da bir bildirim atayım dedim :D
Vay be issiz😄
merhaba gzel bey tanisalim mi. ss
Tabiki 😎 hadi tanışalım 😎
Ben animeci 😎 sen bana hayran olan kaç bininci kişisin acaba 😎
Uffff her yerden hayranlarım çıkıyor 😎
Olmaması daha iyi :D
Üzülme.
ben istiyorum ama yaa :/ :'(
:D :D çok şey mi istiyorum yaw :D 3-5 kız sulansın filan (gülmekten gözleri yaşaran surat ifadesi) :D :D :D
Valla benimde yok kardeşim. :D :D :D
@benimvar
Merkezi :)
senin mesajlar kapalı diye öyledir :D :D açık olsa sürüsüne bereket sapığın olurdu :D :D
bu mesai çıkışı karşılaşamadık be ablam :D kısmet yarına :D
ama yarın da olmaz :D
Bu paylaşimdan sonra olur.
hadi inş ^_^ ^_^
dfsdfsdgdfsd :D :D :D
Cinsiyet farkı var ondan olabilir mi. Al sana 1 kaç günlüğüne hesabımı vereyim de mutlu ol 😂😂😂
ciddi misin ^_^ yapar mısın bunu ^_^
çokk teşekkür ederim pembepanter ^_^ bu iyiliğini hiç unutmayacağım ^_^ birkaç gün de olsa sapığım olacağı için çok mutluyum ^_^
ama o hesaba maviler sapıklık eder ki (._.) ne yapayım ben mavi sapığı (._.)
Emin misin maviler kadar pembelerde mesaj atıyor
ben o pembelerin çoğunun yine mavi olduğunu düşünüyorum :D :D sen de öyle düşün bence :D
Haklısın 😂😂
O gözlüğü çıkarmadığın sürece olmaz :D
gözlükten dolayı ise çıkartırım yaa :D :D yeter ki sapıklarım rahat vermesin bana ^_^ ^_^ ^_^
anneni rastlamaz olduk sitede hiç :D :D üye olup kaçtı herhalde :D :D
Alın da bu deliyi. asdf.
zengin garı istiyom... gelin beni alın :D :D
özellik düşünmeye üşendim :D :D sen benim yerime uzun bir özellik listesi yapsana :D beğendiklerimi tutar gerisini silerim :D sonra da sorarım :D :D
benim geleceğim söz konusu -_- düşün biraz -_-
yemek becerisi saçı ve ellerini unutma :D bunlar önemli :D
hadi sen düşüne dur ben de projeyle ilgileneyim :D
hadi canım benim... hadi güzel arkadaşım :D sen benim için en iyisini bulursun şimdi dimi ^_^ ^_^ ^_^
😇😇😇
Benimde sapığım var lan D:SA
(._.) (._.) (._.)
derhal burayı terk et -_- -_- -_-
beni çok heyecanlardırdın. tesüf ederim.
:o :o :o
Çünkü sen sakaryalisin knk
Yok 😄 aslında Trabzonluyum 😄 sakaryada öğrenciyim ben 😄
Gafkyada vardı da gafkişte yok :D
mesajların kapalıdır diyedir o :D açar açmaz bulurlar seni merak etme :D :D
sapığım olsana kız (._.)
1 numaralı sapığım ol 8)
numaralandıracağım sapıklarımı ^_^ seni 1 numara yaparım ^_^
ex sapığım 8)
Ne güzel işte benimde yok 😄
senin nasıl olmaz yaa (._.) yalan söyleme (._.)
deyip mesaj atılıyor mu diye baktım :D :D tabi olmaz o zaman :D :D
Tabi ki de 😂 Yaa senin derdinin büyüklüğünü görünce bütün dertlerimi Unutup sana üzüldüm simdi 😭
ben 1.5 yıldır çekiyorum bu derdi :( ucundan tutacak , derdimin yükünü hafifletecek sapık kızlara ihtiyacım var :/ :( :(
Ahh yaa güzel kardeşim sapik kızlar duyun şunks erkeğinin derdini isyanını acidim valla yuregim parçalandı :-(
:/ :( :'(
@_okyanus buradasın galiba 👀
Ben bu sorudan iki tane sordum galiba 😂 burada Merve yok 😄 hemen diğerini bulayım 😄
Profilime mesaj atmayın uzak durun filan yazsam yazarlar mı diye sormuştum 😄
Guru olunca kızlar teklif ediyor pampa
owww demee :D :D hemen guru olayım o zaman :D 1.5 yılda 10.000 xper topladım 8) geri kalanı da 1 yılda toplasam seneye benim de sapıklarım olur 8)
@_ciel_ Ben birde sempatikim ya ondan sanırım :))
bende sempatikim bir kere taam mı -_-
eksiğin yok fazlan var
aklıma gelen fazlalıktan bahsediyorsan komik bir cevap oldu ama o değilse hangi fazlalık bu (._.) ondan kurtulmanın bir yolu var mı (._.) varsa söyler misin (._.)
Evet aklına gelen
Ondan ayrılamam 😞 imkansız bu 😞
Demek ki asla bir sapığım olmayacak 😭
Boşver kafan rahat
sor kapanmış öbür kisi :)
yorumlar kapanmıyor ki :D yorum yapabiliyorsun :D
demek harf sıkıntısı çektin haa :D benim kapaktaki kullanmadığım harfleri verebilme imkanı olsa verirdim sana :D :D tamamlardın yazını :D :D
hangi soru kalktı :D ne zaman sordun :D ne sordun :D ne bahane edip kaldırdılar :D
hangisiydi yaa :D görüşleri kontrol edeyim bakayım hatırlar mıyım kalkan soruyu :D :D
yorumlaştık mı senle uzun uzun... hiç hatırlamıyorum ya :D :D söylesene soruyu :D buraya yazamıyorsan özelden yaz bir şey yap bana söyle onu :D :D
tamam hatırladım :D :D
yaw sen miydin o :D :D hiç beklemezdim yaa :D gözümde sakin, cici böyle tam bir hanımefendi imajı çiziyordum sana :D :D hiç beklemezdim öyle bir soru senden :D :D
kimi gördün sdfsfsdeds :D :D kimdi o şahsiyet :D :D
yaw ben genelde cici geceler derken rüyanda beni gör derim insanlara (._.) sana da söylemiş miydim öyle bir şey (._.)
gerçi senle hiç cici gecelerleşmedik dimi :D :D
bir daha yapma öyle şeyler :D :D gizliden nasılım sor... ellerini sor :D onlarda rağbet görür :D zaten 10 görüşü geçince xper geliyor :D fazlası önemli değil :D 10 görüşü de geçer zaten o :D
paso elini sor :D bardağını sor yazını sor :D
öyle şeyler sorma (._.)
tamam mı (._.)
bak ben ayaklarımı soruyorum sık sık (gülmekten gözleri yaşaran surat ifadesi) sen de sor :D :D
yaaaa :( kapanırsa geri geleceksin dimi :(
hem saçma sormazsan bir şey olmaz :/ dediğim soruları sor :/ benim soruları gözden geçir... bak nasıl sormuşum... sen de öyle sor :/
gitmee :/ :( :'(
kapanırsa tekrar aç :D laflıyoruz ne güzel :D :D
hem sana zengin karımı anlatırım ^_^
bir dairesini benim üstüme yapacakmış ^_^ okulu bırakıp iç güveysi gideceğim ona :D :D
sana bilgilerini veririm araştırırsın biraz :D :D kimmiş neciymiş öğrenirsin benim için :D
bir soruda denk geldi :D :D mal mülk soruyordu fakirim zengin kız arıyorum dedim :D :D
goca istiyom gel beni al dedi :D :D bir anda oldu bittiye getirdik :D yakında düğünümüz var sdfdzfsdf :D :D
gizli kullanıcı olmasa iyiydi (._.)
offf istemiyor mudur :/ çok mu aceleci davrandım :/ ama kaçırmak istemedim :D :D üst katı başkasının üzerine yaparsa ne yaparım ben :o :o :o :D :D
neyse... biraz havasına giderim rastlarsam :D :D korkutmayayım :D :D
ama ya ciddi değilse (._.) ya bana verebilecek bir üst katı yoksa (._.) ya beni kandırdıysa :o :o :o trollemiş olabilir :o :o :o
off yaw :/ :( bunları o zaman neden düşünemedim sanki :( :(
hee iyi o zaman :D ben üst katı alayım da o beni almasa da olur :D :D baktım kız bulamıyorum mecburiyetten teklif ederim ona '' tapusu bana ait olan evimde birlikte yaşamak ister misin 8) '' diye :D :D :D
sorarsam görüş yap :D eig seçerim xper kasmana yardımda bulunurum :D :D
tabi ya :D düşünmeyecek miyim sdassd :D :D
ne bilem :D kızlara gidiyor köle mesajları salak salak mesajlar ama erkeklere gelmiyor :( neden öylee yaaa :'( :'( ben de istiyorum o mesajlardan :( bana da ayak fetişi kızlar mesaj atsın :( kölem olmak istesinler :( yawşayan kızlar olsun falan filan :/ :( :'(
şaka ülen şaka :D :D gırgır amaçlı :D esprisine :D ama gerçeklik payı taşır her şaka :D :D
çıldırdım evet :D zengin garı bulamamak çıldırttı beni :D en sonunda buldum bir tane sanmıştım ama o da yalanmış :( yıkıldım...
benim moral sıfir sıfir sıfir sıfir -_-
ne yapayım ya :( başka fırsat geçmeyebilir elime :( nereden bulacam onun gibi güzel hem zengin hem genç karıyı :'( :'( :'(
bulamam ki :(
nerede hata yaptım yaw (._.) plan çok iyi gidiyordu (._.)
aynı şey başına gelsin de gör -__-
şimdi üzülme demesi kolay -_-
üzüldüğüm de yok zaten -_- bana zengin garı mı yok hıhh 8)
yok ülen yookk :'( :'( bulunmuyor :'(
Kim nerede 👀
İşte geldim buradayım 😁
😎😎
Nerede olduğumu mu soracaktın sadece 😐
😒😒😒
Kız ne yaptın sen o profili öyle 😂
Eig oranın da almış başını gitmiş 😐 iyi çalışmışsın sın zamanlarda iyi 😂
Ben guru olduğum gün sen de Master ol 😄 ben 4 aya kalmaz guru olurum 😄
İstanbul da ne yapıyırdun kız 😐 iş ne oldu 😄 çalışmıyor musun artık 😄
Allah rahmet eylesin... Mekanı cennet olsun 👀
İş bul çalış 😁 işsiz olma 😁 bol bol oars kazan ki beraber yiyebilelim 😁
Baska derdin mi yok senin
hayır yok (._.)
Hee benimde yok neden hee nedenn
olsun senin sapığın yok ama gizli aşıkların var :/ :( benim onlar da yok :( :(
benceni yazdın mı benceni -_- dediğim konuda yazsaydın -_-
Olur bundan sonra sdf
merakla bekliyorum 8) sfdsdfsd :D :D
Bir homo dadanır...
Bahtsızım ben pasif gaylar yazar bana şimdi 😂😂😂
Zamanla olur bro
senin var mı guru kardeş :/ belki guru olursam benim de olur :/
üzüldüğü şeye bak :D
sapığın bol tabi rahatsın -_- bir sürü ayak fetiş mesajı köle mesajı alıyorsundur -_- ben almıyorum hiç ama :( :( ben de köle şeysi istiyorum yieaağğ :'( :'( :'( benim de hakkım :'( :'( :'(
sapıklı mapıklı soru sormuşuz akıl mantık mı arıyorsun (gülmekten gözleri yaşaran surat ifadesi)
tamam korkma hadi korkma :D :D ciddi değilim o kadar :D makara amaçlı sordum soruyu :D geyik yapmak için :D :D
haklısın kanks
öyleyim tabi :/
Benimde yok
birbirimizin sapığı olalım mı adasdeadas :D :D o değil de sen nasıl görüş paylaşabildin soruya yaw (._.) engeli ne ara kaldırdın sen (._.)
Bende bilmiyorum :D 😂 😂
dursun böyle :D soruna denk gelirsem görüş atarım :D :D
Dursun :D
bir dekke yaa... sakın engelleyen sen olduğun için görüş yapabilmiş olmayasın :o :o :o belki engel hala yerli yerindedir :o :o :o
Ne diyon ya anlamadım :D
du bakayım bir şey deneyecem :D bildirim gelirse kabul etme :D edersen karşılığını da alırım onun (._.)
hee engel kalkmış (._.) tamam anladım şimdi :D :D sen anlamasan da olur :D :D
:/ benim bütün bildirimler kapalı huhuhu hu takip mi ettin kalsın öyle huhuhyhayhaksbabaıaka
yaaaa :'( :'( :'( sevmiyorum ben beklemede yazısını :( :( sil onu :'( :'( :'(
Hayır kalcak sen beni çok sinir ettin :D
ne ettim ülen ben sana :D iftiraa :D sen beni sinir ediyorsun hep :D
Sen anlamazsın ben sinir olurum söylemem :D kal öyle oh
öcüüü :/ götüüü :/
yapma :( sil onu... silmeyeceksen kabul et ben sileyim -_-
🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸🐸
Bana bak 😒
Alırım ayağımın altına şakam yok 😒
Zaten severim öyle şeyleri 😐 ezmeyi filan 😐 akıllı ol yani 😒
Düzelt şu şeyi 😒
Tamam 😶😶
Ha şöyle 😎
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar