Geçen gün bir arkadaşım İPhone x model telefonu Turkcell den 36 ay vadeli olarak faturaya ek aldı. Telefon 9000 TL civarına geldi. Siz bir telefona 9000 TL verir misiniz? Bir telefona en fazla ne kadar ücret ödersiniz?
Psikiyatri servisine gitmesini öner arkadaşına. En başta bu kadar taksitle alıyorsa ekonomik durumu onu almaya yetmiyordur. ekonomik durumu onu almaya yetmiyor ise ihtiyacı yoktur. İhtiyacı yokken para harcıyorsa boşa harcıyordur. Boşa para harcamak bir hastalıktır.
Kısacası doktora görünsün ya da böyle pahalı şeyler aldığında statü atladığını düşünmesin.
Yemin ediyorum Allah akil versin 10 bin tl 1 telefona veren adamin zekasindan suphe ederim manyakmi la bunlar ya Allah akil versin iste turk milleti bir yuzden bir yere gelemiyor cok insan gordum holdingi olan telefonlari iphone bile degil
2500 Tl maaşla geçinen birisi olarak bu mümkün değil maksat alo demek değilmi? Bukadar pahalı şeylere ne luzüm var bence hiç gerek yok olmasın benimde ayfonum ayfon mu karnımı doyurcak alla alla😂😂 çok parası olan alsın.
Gereksiz bir durum, oparaya neler yapılır. Bende İphone verdim 1.200 tl. ye Huaweı P9 aldım iyikide almışım çok memnunun. Cebimizde taşıdığımız telefon bizi kaliteli yapmaz. insanların böyle bir derdi var ne yazıkki.
Bizim millet eşek. Donunu satar alır. Ulen elin Amerikalısı 2 bin dolar civarı alıyor. Bizim 2 bin tl gibi yani.. kur farkı bu millete devletin kazığıdır. Hırsızlığın vergi halidir. Alım gücü olarak 2 bin tl ye indirsinlerde görelim.. Abicim adam 9 bin ödeyip 1 tane alırken? Orada ki adam 4 tane alır aynı telden..
Hangi salak ve eşek toplum bir tele 9 bin tl verir. TR halkı..
36 vadeli olarak faturaya ek aldıysa maddi durumu o kadar da iyi biri değil ve böyle bir kimsenin telefona 9 bin lira vermesi de saçma. Hadi aylık 5-6 bin liradan fazla gelirin olur anlarım.
dünyanın en zengın adamı olsam yinede vermem yapacakların bellı sonucta mesaj at whatsap kullan maillere bak telefon et foto cek bıttı gıttı bunun ıcın 9000 tl vermek kerızlıkten odeye gorgusuzluktur
dedım ya gorgusuzluk bızde oldugu surece uretıcı ve ıtalatcılar daha cok ıteler bu mıllete :) millet olarak şikayetlenmeye hiç hakkımız yok ne talep ediyorsak siyasetçisinden üreticisine mütahitine kadar onarda bunu veriyorlar sadece telde değil herşeyde durum aynı 1+1 eve 400 bin 500 bin fıyat cekebılıyorlar zerre utanmadan :))
hele bazı patronlar var kolunda 5 bınlıralık akıllı saat cebınde 9 bın lıralık tel 5 bın lıralık tablet 7 bın lıralık laptop taşır yururken elektronık esya olarak 30 bın tl tasır kasıla kasıla ama Şubat ayı geldımı iş yok ne yaptık da ne vereyım der ibişler :))
yok canım dolu değilim dorusunu istersen bende iş verenim ama işimi görecek bir tel işimi görecek bir arabam işimi görecek bir laptopum var işçimin sgksını tam yatırırım ama kıvranan bir sürü iş veren arkadaşım var onun için kendimi sorguluyorum benmi yanlış yaşıyorum acaba diye :)) hepsi bu
Şu 9000 tl de cebimde amma agirlikk yapti dur şu dilenciye vereyim bari cok yoruldum tasimaktan birazda o amele taşisin. Diyecek seviyeye gelmedigim surece hayir.
En İyi Cevaplar