Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yanlışlıkla elim evete basabildim :D vermem iphone 11 aldım işimi görüyor her sene adamlar yeni model telefon çıkartıyor sizde alıyorsunuz enayi gibi bir ton para veriyorsunuz aldığınız telefon da yakında eski model olcak gerek yok telefon bozulana kadar kullanırım nedir bu kadar telefona tapmanız anlamış değilim sanki diğer telefonlar uygulama açmıyor kimse bana demesin yok kamerası iyi yok şu bu falan gereksiz masraftan başka bir şey değil alanda varsa gösteriş budalasıdır millet g*tunu satıyor böbreğini satıyor ekmek alacak parası yok belediye dağıtıyor sanki herkesin elinde son model telefon
5 bin liraya çok güzel android cihazlar var
7 bin liraya Samsung Galaxy Nokia REDMİ Xiaomi var. 5 bin liraya oppo Casper VIA Vivo var hepsi çok güzel cihazlar
iPhone de olan bu cihazlarda olmayan ne var ki yüz binlerce liraya bunu alalım
Kasıyor donuyor dediğiniz cihazı rahat bırakın fazla üzerine gitmeyin. Adam gibi kullanın bakın bakalım o cihaz sizi kaç yıl götürüyor.
Ne gerek var yüz binlerce lirayla en üst düzeyde bir cihazla borcun altına girelim
O cihaz beni uzaya mı götürecek
Benim telefona 100.0000 tl verebilmem için o telefonun yürüyor olması lazım 😀😀 mcmsğwğtkcööd
@Yiğit_ÇL süpriz yumurtadan çıkar gibi kıza saldırmışın maymun kıza laf etmişin de senin ne olduğun belli bile değil özgüvensiz kız özgüvenli fotoğrafını koymuş senin gibi belirsiz ezik insanlar oldukca bu ülke gelişmez 100 bin tl telefona veren gösteriş budalasıdır diğer telefonlar neyinizi karşılamıyor al 17 bine telefon zaten bozulana kadar kullanırsın beş kuruş parası olmayanın üst model telefonu var g*tunu satıyor böbreğini satıyor kredi kartı borçlarına giriyorlar eve ekmek alacak paranız yok teknoloji köpeği olmuşsunuz sonra biz neden zengin olamıyoruz böyle mal şeylere para vereceğinize yatırım yapın elinizdeki paraları
@Yiğit_ÇL s*ktir git 35 yaşına gelmişin halen bu site de takılıyon 23 yaşında genc bir kızı taciz ediyorsun yorumlarla senin gibi malları temizlesin şu site kız fikrini sormuş hakaret ediyorsun kıza
25 yaşında kızı rahatsız etmeye hakkın yok
@Yiğit_ÇL yorumlar açık ortada kıza fakir diyorsun tipiyle dalga geçiyorsun bende diyorum ki kendine bak fotoğrafın bile yok
@Yiğit_ÇL kimseye yalakalık yaptığım yok benimde bir kardeşim var y*vşak senin gibi kardeşim koruyoruz kızları
y*vşakları cümle değişti
@Yiğit_ÇL bir s*ktir git şurdan dangalak
@Yiğit_ÇL belediyeyi arayımda şu sokak köpeklerini şurdan toplasınlar
@Yiğit_ÇL bunlar hep sevgisizlikten oluyor can sıkıntısından herkese kuduz köpek gibi saldırıyorsunuz
@Yiğit_ÇL doktorla konuştum kendi haline bırak dedi hadi by
@Yiğit_ÇL ldlxşseğglcöşsşe dalga geçtim ne konuştunuz bi sakin öxçşer
lan kavga etmeyin bi sakin olun
tamam engelledim kavga etmeyin
Param olsa verirdim ÖĞOWSMSKMX
Cevap
66Cevap
aylık gelirim 300 400 bin se veririm
Diyorlar ki 15 bin liralık telefonla yapamadığın neyi yapıyorsun da 100 bin lirayı telefona vereceksin
O zaman 15 bin liralık telefon da alma,5 binlik telefonda işini görür
Mercedes, BMW, Porche, Audi'yi geçtim, kimse Ford, Opel, Volvo almasın, herkes Dacıa alsın, gideceğin yere götürüyor nasılsa
Evine çamaşır/bulaşık makinesi, buzdolabı, televizyon alırken Bosch, Siemens, Arçelik, Vestel falan da almayın, Sunny, GoldMaster, Sinbo neyinize yetmiyor
Kullanıdığım telefon 35 di, 25 bine düşmüştü sıfırı (muhtemel bir üst model çıktığı için düştü) o şekilde aldım.
100 bin vermem telefona.
İş hayatı dışında pek kullanmıyorum, daha doğrusu oyun vs oynamıyorum.
Bunu da katlanıyor diye o kadar verip aldım, cebe, çantaya sığıyor diye.
10 binlik telefonda işimi görür yani.
Ve telefonu oyun vs kullanmadığım için yıpratmıyorum da. Yıllarca kullanabiliyorum.
100 bin çok telefon için vehasıl.
Verilmez bence
Ben o paraya
Yazıcı
Bilgisayar kulaklığı
Bluetooth kulaklık
Notebook
İyi bir telefon
USB çoklayıcı
USB dönüştürücü
Mouse
Klavye ekstra
Harici harf disk
USB flashdiskler
Vlog kamerası
Fotoğraf makinesi
Daha nice kaç kalem ürün alırım
Lüks ü sevmiyorum
Ben 13 pro max aldım her işimi görüyor kamera açısından da çok güzel 13 serisi ve 14 serisi 15 i tekler abim aldı 15 pro Max hiç dayanıklı gibi değil bide aksiyon düğmesi var lan zaten iphonenin sevilen yeri çektiği idi bana göre
100bin TL'ye sıfır CG alır üstüne 3060ti sistem dizer netflix alır netflix ten kutsal damacana 4 izlerken kuşkaş yerim hocam telefona 100k vermem zaten veremem
Hayatımın her döneminde kendime uyguladığım bir yöntem var. Eğer telefon almak zorundaysam 1 aylık gelirimden fazla olmamalı. Şu ana kadar hep öyle yaptım. Bir problem yaşamadım.
Kesinlikle veremem, çok gereksiz. 20 bin liralık telefonum yetiyor. Üstelik o kadar pahalı telefonla mahallemde bile rahat duramam. İki adımlık yere arabayla gitme şartım var.
Okadarı abartı ama 25bin cıvarlarını gözden çıkartmak gerekiyor artık maalesef.. :s Aslında okadar bile olmaması lazım bir telefon ihtiyacı ama iş içinde kullanıyorsan mecbur kalıyorsun
Veririm sonuçta onlarda bir yatırım türü oldu, hiç bişey alamıyorsam kredi çeker telefon alır değerlerinince satarım. Mantıklı ilerlemek lazım
Veririm cunku ben telefonu moda icin değil bozulanaca kullananlardanim bu gidisle 100 bin vericem zaten
Ben bir alt modeline verdim 38bin şimdi bendeki tel ikinci eli 65 falan yani parası olan veririm yatırım oldu artık bunlar özellikle iPhone
Son modelini almam muhtemelen ama bi model yükseltmek istiyorum yüz olmasa da yine yüze yakındır çokta uzak değildir diye düşünüyorum bakalım…
Hayır vermem 5 binlikte aynı işi görüyor 100 binlikte.
şu an maksimum vereceğim 15 bin oda maksimum yani en iyi en pahali cihaz benim için 15 bin fazlası yom sonuçta telefon
Huawei p30 lite kullanıyorum gayet memnunum o parayı ona verince çok farklı özelliklermi gelecek.
Apple severek kullaniyorum ama her sene yeni çıkan modeli alacak kadar da tapmıyorum
Çok zengin olsam düşünmeden veririm, ancak normal bir vatandaşsam kesinlikle vermem.
Günlük 1 trilyon kazansam bile vermem ben samsung cuyum s23 ultra 12gb Ram 1 tb hafıza alırdım
Hayır bu parayı gereksiz bir teknolojik alete harcamak saçma olur
Veririm. TL’nin değeri kalmadı zaten artık. Yakında yüz bin liraya da para değil diyeceğiz.
vermem..
O kadar parayla kaç tane telefon alınır
Ben geçtiğimiz yıl elimdeki telefonu 10.000 tl ye aldım.
Bu yılda o telefon 12.000 tl.
8 adet benim telefondan alınıp üzerine de para kalıyor
@Yiğit_ÇL Eşyaları ticaret için değil kendim kullanmak için alırım çünkü. :)
@Yiğit_ÇL Fakir olduğumu sana kim söyledi?
@Yiğit_ÇL Sadece özenti değilim.
Paramı kendim çalışıp kazandığım için içi boş sadece marka şeylere para vermem.
@Yiğit_ÇL İroni yapmıyorsan teşekkür ederim :)
@Yiğit_ÇL B. ku çıkartma modu Online olmuş..
Gidem ben
@Yiğit_ÇL Seniiii Azraile teslim ediyoooruuuummmmm... :D :D :D
@Yiğit_ÇL
Şimdi soran bizi öldürecek. En iyisi tüyelim :)
@Yiğit_ÇL Tövbe tövbe. O nasıl cümledir ya!
Maksimum 10 bin veririm Instagram ve YouTube girmek için o kadar para vermem
Keşke paranın aklı olsaydı kendi kendini yerdi Kendi kendini kullanırdı en azından
Verirdim ama daha başka hayallerim var onun için telefona harcamam
@Yiğit_ÇL aynı şeyi daha önce yine mi yazdımdı😂 Range Rover almam lazım ya
@Yiğit_ÇL yok nan çalışiyom yemiyom icmiyom biriktiriyom😂
@Yiğit_ÇL he kara para akliyom
@Yiğit_ÇL şimdi git şöyle porselen bı tencere al ben sana satayım 600 e var. Sonra onun için ne kadar paran varsa koy sonra üzerine Çamaşir suyu ekle sonra biraz da su ekle zabaha kadar beklesin. Zabah git bak bu dediklerimi kesin yap sen😂
Abime aldırtırım kendim hayatta telefona para ödemedim. Ödemem de
@Yiğit_ÇL enayi demeyelim
@Yiğit_ÇL iyi bir telefon zaten 60k dan aşağı değil yakında bu fiyat da normal gelecektir ama evet enayi parası sjxjsjdns
@Yiğit_ÇL hajzhsjsjjsjsd bencede ben dünyanın en kötü adamıyım (Süleyman soylu gibi oku lütfen)
@Yiğit_ÇL ay ne saçmalıyorsun ya ne avına çıkayım? La havle akıllısı bulmuyor yemin ediyorum
@Yiğit_ÇL önce düzgün cümle kurmayı öğren sabahtır muhabbeti değişik ve saçma bir yere çekmeye çalışıyorsun ben abimi aldırtırım diyorum sen kime enayileyeceksin diyorsun ne kadar aptalsın
@Yiğit_ÇL çalarım düzgün konuşmuyorsun ayrıca bb
@Yiğit_ÇL makzmskxmdkdkskd ya sen çok mu Facebook ta dolanıyorsun
@Yiğit_ÇL abi cidden çok değişik bir insansın Instagram ve Facebook kullanmayan mı var nasıl bir insansın sjsjsjd
@Yiğit_ÇL abi ben bu sene net evlenirim nerem evde kalmış sen kendini düşün bence. İnsta ve Facebook’a boş diyip buralarda fink atman da ayrı ironik sjsjsjsjs
@Yiğit_ÇL abi sen paronayaşı bir manyaksın demediğim şeylerden ilginç imalar çıkarıyorsun sanırım şu an tütün kolonyası eline döküp keyifleniyorsundur da ilginç bir Keloğlan viben var değişik bir çarşın. Allah da senin rast geldiğin herkese yardım etsin sjznsjxnsx
Vermem yurt dışı fiyatı 40 bin gidip onu alirimda bir telefona o parayı verebilmek için herhalde konuşuyor olması lazım
10.000 ₺ aldığın saatle 100 ₺ aldığın saat aynı zamanı gösteriyor
Gösteriş severlerin telefonudur bu telefon başka bir şey değil
1 telefona 100.000tl vericegime ustune 37 milyon 800 tl veririm bi Lamborghini huracan alirim enayi olmayin
Hiçbir telefon 15-20 bin TL den fazla verebilmemiz için bir sebep sunmaz, sunamaz. O parayı milyon yaparım daha iyi
Günümüzde elde tutulur düzgün bir telefon almak istiyorsan bu miktarı gözden çıkarman çok da a normal sayılmaz
Asla vermem olsa da vermem milyoner olsam da vermem
30.000 enayilik. Al sat işleri ile ugrasmiyorsaniz tabiki
fakire para vermişler telefon almis zengine vermiisler yatırım yapmış
Hayır vermezdim. Şu ekonomiye göre en fazla 25 verirdim
işimi ila o göruyor ise veririm ama diyer modellerde görüyor ise vermem
Kolaydan para kazanıyosam alırım terleye terleye çalışmayla alınmaz o
şu an ki durumda vermem ama çok çok zengin olursam veririm
200 bin de veririm. 1 milyon da. Saate bile 5 milyon verdim.
Benim kaçak şayomi var 2k 400 taksitle ödüyom
Zengin olsam bile vermem
Başkasını bilmem ama ben vermem..
Hayır saçmalamayın o paraya telefon mu alınır
Apple i sevsemde hayır vermem
Vermem onun yerine ülkeyi gezerim
Arabamı değiştiririmmm o paraya
En fazla 80 bin başka vermem 😀
Asla ama pc'ye vermek isterdim
Apple 15 pro max verilir
Borç olarak verdim
hayır kaçak xiaomi iyidir skmxödöcşdçdö
Paşa gönlüm arzu ederse alirim sorun yok
Hayır verilmez
Hayır. İsraf geliyor bana.
100 binim oldu da telefona vermesi kaldı
Asla, ondan daha önemlisi var
Vermem 10 bin bile vermem...
kat ve kat fazlası olmasına rağmen, hayır vermem
Hayatta vermem çok zengin olsam bile
Sevgili cengaver115,
Bir telefona 100 bin TL verip ne yapacaksın?
Mevcut telefonun 100 bin TL'lik telefonla yapılan neyi yapamıyor da acaba alsam mı diye düşünüyorsun?
Ya da 100 bin TL'yi bir telefona verecek kadar zengin misin?
Aşağıdaki yorumlarda bir arkadaşımız o parayla alınabilecek 10-15 adet teknolojik alet sıralamış, bence sen onları al, yazık etme 100 bin TL'ne.
Bende zaten 100 bin TL yok, öylesine kamuoyu yoklaması yapıyorum diyorsan da buradan sevgilerimi selamlarımı yolluyorum :) Haydi kal sağlıcakla...
Sevgiler
Murat Erdör
Yok sadece benimki analizdi yorum için teşekkürler ☺️
Yok onu anladım zaten de okuyanlar varsa mesajı alsınlar diye biraz da geyiğine yazdım :) Anlayışın için teşekkürler
Sevgiler
Murat