5000 TL, bir telefon için verir misiniz?
Şu anki maddi durumunuzu göz önünde bulundurun öyle görüş paylaşın dilerseniz.
Iyi geceler gencler.
Şu anki maddi durumunuzu göz önünde bulundurun öyle görüş paylaşın dilerseniz.
Iyi geceler gencler.
Biride yazmış '' Veriyoruz mecburen'' diye. Sanırım toplumsal bahsetmiş. Ya babası ya da sevgilisiyle veriyor herhalde. 5 Bin TL nedir yahu? Alacak maddi durumum var ama mesele bu ya da cimrilik değil. Bence en gereksiz harcama gün sonunda herkes sosyal medya, arama-mesaj ve kamera kullanıp şarja takıyor telefonunu.. Ayrıca şu anki teknoloji ile 1250-2000 TL arası her cihaz yüksek performansa sahip.. Geri kalanınada hayır yapın.. Hiç olmaz ise size sevap kazandırır. Ama 5 bin TL ye aldığınız cihaz bunu yapamaz.
Nasıl bir telefonmuş o öyle.
Düğmesine basınca Transformers gibi uçağa falan mı dönüşüyor?
Birden vermem de taksite baglarim da 5000tl lik telefonmu var
Hayır vermem. Bir daha düşündüm yine vermem diyorum 😄
Cevap
19Cevap
verirrim. donanımı hakediyor ise verilir. apple ise vermem o ayrı :)
5k değilde evet 4 k olaiblir. :)
olum o paraya motor al motorla çine git telefonu fabrikadan al
5k ile motor alacaksın.. ancak çin motoru olur zaten onlanda ne çine gidilir :D
@cheekystaff japon var ya ikinci el
Verebilirim sıkıntı yok da 4000 yeterli bir telefon için
Çok param olsa bile vermem. 5000 lira nedir arkadaş. 1200-1300 taş çatlasın 1500 lira.
O kadar para hicbirseye vermem genelde..
Gerek yok yani :/
şu an da iş görür dediğin telefon bile 2000 lirayı geçmiş durum da zaten normal telefonlarda 1000 tlden fazla ortalama 3000 verebilirim ama 5000i biraz düşünürüm her halde.
vermem.2.000 tl ile telefon alip 3.000 tl ile oyun pcsi kurarum:D
3k tlye kurduğun oyun pcsi lafta olur ancak :)
alakasi yok. Degisir kurcagin sisteme gore.1000 tlye bile yapan var :)
dostum mediamarkt teknik servis şefliği yaptım uzun bir dönem.. toshiba samsung gbiimarkaların bölge satış promotorlüğünden sonra.. işim mesleğim bu benim.. oyun makinası dediğin şeyin ekran kartı ancak o fiyatta olur.. youtubede 1500 tlye oyun makinası kurduk videolarını izleyip gaza gelmeyin :)
nividia 1050 ti double fan 800 tl. En iyilerden. Pcyi rahat 3 yil götürür 3 yil içinde cikan yeni oyunlari oynarsin.1500 tlye dediğin aşıriya kacsr
128 bit ekran kartı ve oyun makinası öylemi?
bari 256 olsun ki günümüzde oyun makinası dediğin şey 352 bitten başlar.. senin dediğin beyaz polo alıp ferrari kırmızısına boyatmak bide egzoz taktırıp sese bak demek.. gerçi haklısın onların üstünü görmeden 128 bitin hikaye olduğunu neredn bileceksin.. benim 5 bin küsürlük makinamda bile 128 bit var diye oyun makınası demeye cesaret edemiyorum 16x Multisample anti-aliasing ile oyun açabildiğim halde.. nyse sen al 1500 tl ye oyun makinası.. nede olsa 1080p açıyor oyunları o yeter :) texture filan ne gerek var :)
baya pahaliya kaciyor
oyun makinası odur ama.. 1050 1050 filan burnlar isim.. isimelri geçeceksin önemli olan performanstır. madem 1050 ti 3 sene her oyuna yetecek adam neden 1070 1080 çıkarıyor. neden bunların 256 bitleri 352 384 512 bitleri var. 4046 bit ekran kartı bile var.. o kartları çıkarmasa millet böyle üstün kartlar alamıyoruz diye hiç kart alamayacak oyun piyasası patlayacak vsvsv.. o yüzden cidden kendinizi kandırmayın 1500 tl ye alınan kasa sadece oyunu full hd açar işte okadar.. o bak kasa diyorum bunun içinde diğer oyun ekipmanları yok.
Maddi durum bir kenara o paraya çok daha faydalı işler yapılır. Aynı kalitede üçte bir fiyata telefonlar var.
Hay a, q kkonu bagayi derin ( : ve bu ben cok fakirim ayagi degil bitch, Cegıd inle bosver parayi, burjuva oyunlari bunlar koz olma
varmıymış öyle bir telofon
Bir sahin serçe parası na telofon 😂😂
Hayır en fazla 2 bin veririm
3000 ₺ ile 5000 ₺ arası en iyi telefonları yazdığım bir blogum var aklında olanlar oraya bakabilirler :)
emircanoda52blog. blogspot. com
param olsa dahi almam bu fiyata telefon
Vermem ben ya. Kafayi yemedim o kadar
yok be kanka bir uçak bileti parası o
Amerika kanka neresi olacak
Gideyim de orada okuyayım diye dualar ediyorum kanka fjgjf
Vermem, yazık günah tatile çıkarım ben o parayla.
1000 lira bile vermem alo desin yeter
Ben verebilirim..
Ama verirmiyim onu bilmiyorum..
Asla vermem aldığım en pahalı tel 629 tlydi
ancak ezik fakirler verir
Gereksiz bir harcama yapmam.
Gerek yok o kadar para vermeye.
Hayır.
5bin tl yok bende.
hayir aslaa
Vermem asla.
Hayır vermem