Nedir mu milletteki gösteriş merakı. Eskiden herşey gizliydi. Birinin önünde bişey yemezdik. Alan var alamayan var diye. Yardımı gizli yapardık. Hal hatır sorardık açık aramazdık vs... daha bir sürü şey yazabilirim. Ya şimdi Yediğimizi içtiğimizi paylaşır olduk. Canı çeken alamayan var mı diye düşünmeden. Mağazalara girip kıyafet denemesinde foto çekinir olduk kıyafeti almadan sanki bizimmiş gibisine. Peki nedir bu gösteriş merakı? Kimler için bu gösteriş. Elinize ne geçiyor?
Şimdi şöyle düşün bunlar toplum algısını değiştirip tüketimi körüklemek için yapılan ufak oyunlar örnek veriyorum instagramda yiyecek gördün çok beğendin bakıyorsun etikete bilmem ne hamburgecisi ne yapıyorsun hemen ordan sipariş veriyorsun kim kazandı? Hamburgerci bedava reklam yapmış oldu aynı şey kıyafet vs için de geçerli. Bunun dışında da sürekli selfie foto falan paylaşanlar ego esiri olduğu için paylaşıyor
Hiçbir zaman gösteriş budalası olmadım gösteriş yapanlara da aldirmadim umursamadim :D nedense hiçbir merakım da yoktur sadece ilginç ve sakin sessiz yerler vs ilgimi çeker
E millet işte buna gelişmişlik diyor, çağdaşlık diyor, medeniyet diyor. Biz bunların yanlış olduğunu söyleyince yobaz, gerici olmuş oluyoruz. Boş insanız onlara göre..
Eve gelen namahrem de büyük tokmakla kapıyı çalar evin erkeği açar, kadınsa küçük tokmakla kapıyı çalar evin hanımı açar. boyle ince düşünen kaç millet var?
En İyi Cevaplar