App stora giriyorum bir güncelleme yapmak veya bir proğram indirmek için karşıma bir yazı çıkıyor itunes koşullar ve şartlar ı değişti devam edebilmek için yeni koşullar ve şartları okuyup kabul etmelisiniz diyor tamam diyorum hoobaaaaaaaaaa karşıma çıkıyor 65 sayfa yazı tamam diyorum onada tamam sonuna kadar gidiyorum hiç bir onay ifadesi yok onaylaya bileceğim tamam yok onaylıyorum yok.sadece en altta mail adresime yolla çıkıyor oda seçilmiyor tıklanmıyor.İOS 7 ye geçtikten sonra karşılaştım bu sorunla.nasıl aşabilirim bunu ?
apple kullanici girisini birden fazla aplle telefonuyllan kullanildigi icin boyle birsey cikiyor bende 2 apple var bende de oluyor ama onayladiktan sonra problem olmaz , ama toptan kurtulmak istiyorsan aplle sifreni deyistir
Sen şu anda telefondan AppStore'a giriyorsun. Ben de diyorum ki bilgisayarından iTunes üzerinden AppStroe'a gir. Muhtemelen orada da sana sözleşme çıkarır karşına. Bilgisayardan kabule dince sorun çözülmüş olur ve telefonda da rahatlıkla kullanırsın..
En İyi Cevaplar