İptal ettim ama anlamadım hala bi aylık YouTube abaoneliği görünüyor ama iptal etmişim bunun başka çözümü yok mudur ve para çekmeden 1 aylık deneme sürümü verdi bana şimdi ödemek mi zorundayım iptal etmeme rağmen çünkü başka bir şey indirilmiyor
28 aralıkta baktım başka abonelik yok YouTube var sadece anlamadım gitti komple sıfırlayıp tekrar kimlik oluştursam her şey gidicek ne yapayım bilemedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
abonelik ödemelerin varsa ödeme yapılmadıysa bu oluyor
Ödememi yapmam gerek bunun için peki
aboneliklerini app sotreden kontrol etmende fayda var
İptal ettim ama anlamadım hala bi aylık YouTube abaoneliği görünüyor ama iptal etmişim bunun başka çözümü yok mudur ve para çekmeden 1 aylık deneme sürümü verdi bana şimdi ödemek mi zorundayım iptal etmeme rağmen çünkü başka bir şey indirilmiyor
1 ay geçtikten kaç gün sonra iptal ettin
Daha 28 ocakta iptal olucak yazıyor dün aboneliği iptal ettim aslında gecikmedim ki
ozaman başka bir abonelik daha var
ne zaman başlattın abonelikli üyeliği
28 aralıkta baktım başka abonelik yok YouTube var sadece anlamadım gitti komple sıfırlayıp tekrar kimlik oluştursam her şey gidicek ne yapayım bilemedim
bir sanal kart oluşturup sorunu gidereceksin ya da sabah inanal kart alacaksın
Zaten sanal kart kayıtlıydı
Başka sanal kartta ekledim olmadı
demekki abonelik para istiyor ödemek zorundasın sonradan yasal işlem baştabilirler haberin olsun öde kurtul bir daha da böyle işe girme
Önceden bir üyelik almışsınız ve faturayı ödememişsiniz.
Tamam ama kartta para yokken abonelik verip sonra iptal etmiştim deneme sürümü oluyor ya
Ödeme yapmadan bundan kurtuluş yok mudur
Ödemeyi yapmak zorundasınız, karttan çekemediği için böyle hata veriyor.