Muşteri hizmetleriniz de oyle 1 yil sözleşmeli faturali hat kullaniyorum Sözleşmeli oldugu için cayma şansim olmadiğindan faturalarimi habire şişiriyorlar 35 tl ye imza attik mk 50 den aşsagi geldiğini bilmiyorum Kendi kendine mobil ödeme yapiyor yok şuraya kayit oldunuz yok 1 haftalik üyeliğiniz baßlamiştir Bu yuzden müşteri hizmetlerini defalarca aradm hatti mobil ödemelere kapatin dedim Biri diyo öyle bir yetkim yok biri diyo kapattik daha kesinti olmaz. En son molotofla saldiracam telekomun bayilerine Fena ayar oldm ulan Baz istasyonu direklerini bombalayacm
Merhaba öncelikle. Türk telekom evde internet kullanıyorum. Ancak gelecek ay taahhütüm bitecek ve yeni paketler çok pahalı bu nedenle uygulama üzerinde yeni paketler kısmında hız yenileme seçenekleri var. Örneğin 35mbps hıza arttırarak 200 liralık paketim 230 olacak ve 24 ay taahhüt diyor fakat güvenemiyorum ilk bir kaç ay böyle olup sonrasında daha fazlasını ister mi
üst kesimlerin yüzüne karşı ana avrat sövmek istiyorum direkt olarak iletişime geçebileceğim bir şey var mı direkt olarak kendilerine sövecem öyle müşteri hizmetlerine falan değil bu arada sen hangi kısımda çalışıyorsun
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
bişey sorcam sadece bu fıber ınternetı sız kendıznımı kullanıyorsunuz yanı musterıler e neden kullandırmıyorunzuz acıklarmısnzı
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
wifi fena degıl ama mobıl ınternet cok yavas o yuzden türkcele tasıdım hattımı pahalı ama kalıte hızlı
En İyi Cevaplar