60 70 TL 16 mbps internet dediler , internet 3mbps oldu , akk ymiş.
kime şikayet edicem bu dolandırıcıları?
kime şikayet edicem bu dolandırıcıları?
16mbps hız sizin bulunduğunuz taşıyıcı sağlayıcının vermiş olduğu maksimum hız limitidir
şöyle örnek vereyim size bir araba aldınız ve arabanın max hızı 240 km
siz tr yollarında 240 km hızı hayatta yapamazsınız ama otobanda o hızı yapabilme ihtimaliniz vardır
bunu ttnet müşteri hizmetleri ve şikayetimvar. com ve tüketici heyeti gibi yerlere dilekçe ile şikayet ederseniz belki paketinize daha uygun indirimli bir abonelik yapar ttnet
otur oturduğun yerde genç. macera arama. akk siz olanıda var. 150 tl yi basarsan, akk ortadan kalkar...
reklam yaparken akkden bahsetmediler. satarkende öyle. 16 mbps olcak dediler.
adi dolandırıcılar.
zaten dolandırıcıların hepsi öyle , sözleşmeyi doldururlar yazılarla , şuraları imzalayın derler hemencecik ama hiç okumamızıda söylemezler.
Adi dolandırıcılar.
Cevap
6Cevap
Bosuna ugrasma Adil Kullanim Kotasi sozlesmende yer aliyordur. Sikayet etsen bile sonuc alamazsin. Degistir.
Adil kullanım kotamı doldurduysan firma haklı bunlarla uğraşmam diyorsan vereceksin 100 tl akk sınırsız kullacaksın
alırken öyle demiyorlardı dolandırıcılar ne olacak , bugün gidip iptal ettiricem. şimdide gel bide iptal ettirmeye ver para.
bide arkadaşımdan öğrendim , diyeim faturayı ödemedin internetin kapandı , yine interneti kullanıyormuş gibi para geliyomuş ve birde faturayı geciktirirsen 30 tl ek veriyorsun.
soyuyorlar insanları
Düzen böyle zevk almaya bakacaksın
O küçük yazıyla yazılanları okuyup alsaydin sen de derler bu durumda firma haklı, hak iddia edemezsin
inş batarlar. ayrılıcam bugün zaten, dedim ülkeme döndüm, bari annemin evine internet bağlatayım dedim yurt dışından öderim.
dolandırıcılara bak. kendi ülkem beni dolandırcak. Boşver internetsiz kalsınlar ,
Kimseye şikayet edemezsin. Etsende sonuç alamazsın.
Akk sözleşmende yazar. Hiçbirşey yapamazsın
bir tek benmi şikayetçiyim kimse şikayet etmiyormu bu akk denen zımbırtıdan?
bana söylemediler ondan adi dolandırıcılar diyorum 16 mbps sınırsız dediler
Superonline ye geç
oraya geçicem
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar