Ikisi de kotu. Eskiden deli gibi stalk yapardim resmen kendi hayatimi yasayamiyodum ve cok mutsuz edici bir sey. Simdi biraktim cok rahat ve huzurluyum kendimle ilgileniyorum. Stalklanmakta surekli naptigini kontrol eden birileri var
Stalklanmak eğlencelidir. Stalklarsan atıyorum, takip kısmına girdin, hoşlaştığın bey kimleri takip etmiş kimlerin fotoğrafını beğenmiş, neye yorum yapmış bakıyorsun kalp krizi geçirme ihtimalin çok yüksek. Hiç eğlenceli değil:/
Göremiyorsun ama üst düzey bir stalker olarak şöyle söyleyeyim; Hoşlaştığın beyin takip ettiği herkesi istisnasız takip ediyorsun ve bildirimleri açıyorsun. Zaman çok önemli. 10dk önce attığı yorumu silebilir mesela. An ve an takip ediyosun hangi kıza yorumlardan yazmış falan sonra kimin storysinde fotografi var hangi mekanda vs vs
Ben mesela doğum günümde bana söylediği şiirin aynısını başka bir kıza yazdığını görmüştüm. Sonrasında gelen kalp krizi, depresyon, çikolatalar... Stalklamak hüzünlüdür.
Stalklanmak tabiki. Artık instada seni stalklayanı öneri sunuyorlar size. 😁 facebookta tanıyor olabileceğin diye çıkıyor. Hertür yakalanıyorsunuz yani bilin😂
En İyi Cevaplar