Bilinçsizce yapıyorsak daha kötü çünkü içimize işlemiş demektir. facebook'ta, twitter'da, instagram'da orada burada prim yapıp hava atacağız, entel dantel takılacağız diye içeriği kaçırıyoruz. hayır ben demiyorum ki kitaplarda etkilendiğimiz sözleri, kısımları alıntılamayalım, not almayalım. bunu tabii ki yapalım, ki kitapseverlerin yapmaması yanlış olur, ama şu yukarıda saydığım sitelere fotoğrafını çekeceğiz de koyacağız, tırnak içlerine cümleler hapsedip like alacağız diye de yapmayalım hacı. ha ben yapmıyor muyum, tillahını yapıyorum ama yapmasak mı lan? iyice boku çıktı bu işin çünkü. şekil yapacağız diye içeriği kaçırmıyor muyuz?
@Mimoza12 ''farkındalık karşısında duyulan huşuyu, bilgisizliğin yarattığı huşuya her gün yeğleyeceğim'' richard dawkins'in tanrı yanılgısı isimli kitabında geçiyor. kitabın 2013 baskısının 111. sayfasının son cümlesi.
@Mimoza12 intihar edenlere bakıyorsunuz. son paylaşımları mutlu. konsere gidiyorsunuz. video paylaşanlar, canlı yayın yapanlar en az keyif alanlar. son derece ürkütücü.
Nasil para kazaniliyo. Instagramda bnde dini ve guzel sozler paylasiyrm takipcim cogalsin istyrm bir ara isletme sayfaya gectim reklam icin kredi karti falan istiyo bnde yok sadece kontor yukleyerek yapablrm oda olmuyo normal sayfaya gectm.
Paylaşım konusunda çok aktif olduğum söylenemez ancak başkalarının yapmış olduğu paylaşımları takib etmek hoşuma gider. (İçeriği hitab etmesi durumunda) 😊
Heryerde fotoğraf çekilen yaptığı herşeyden herkesin haberdar olması gerektiğini düşünen, insanların onun fotoğrafını paylaşmasını beklediğini zanneden insanlara sadece ben mi uyuz oluyorum?
facebook kullandığım zamanlarda da kendime ait fotoğraf falan paylaşmazdım. kimseyi de takip etmezdim. sadece tanıdığım kimselerden gelen arkadaşlık tekliflerini kabul ederdim.
En İyi Cevaplar