birinin sizi instadan sildiğini ne kadar zamanda farkedersiniz
Hemen farkederim
1-2 ayda anca
Uzun bir süre farketmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer birinin sizi instadan sildiğini ne kadar zamanda farkedersiniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet Sosyal medyada aktif kullanıyorum. ama kimin silip silmediğini fark etmem çünkü umursamam.
Bazıları da sanki babalarına borçluymuşum gibi kendileri çıkıp, beni takipte bırakmıyor mu, nervoz oldum yemin ederim
evet ya hayranıymışım gibi :D peki sen birinin seni sildiğini ne kadar sürede farkedersin
Bu ben vjjbfifj
En geç 1 hafta. O da aktif olmadğımda
ya eski flörtümü 2 ay önce sildim jadjkandkjandkjasd çocuğun baya takipçisi ve takip ettiği var, farketmedi mi acaba hala diyorum
O çoktan yeni denizlere yelken açmıştır
ya aslında karışık. Bu erkek ile aynı bölümde okuduk. Mezun olalı 5 sene oldu ama her sene belirli aralıklarla yazıyordu ama o zamanlar sevgilim var diye ilgilenmiyordum. Sonra birden yazmaya başladı bana flört etmeye başladık , ilk adımı vs o attı, oldukça ilgiliydi , anaç bir yaklaşımı vardı.
Benim en yakın kız arkadaşımın , diğer yakın arkadaşı bu erkeği önceden tanıyormuş. Benim yakın kız arkadaşımda sorayım bu kıza , bu çocuğu falan dedi bende yok ya falan dedim ama ilk başlarda çocuk hakkında olumsuzdum istemiyordum bunuda demiştim biliyordu arkadaşım.
Sonra bu cocuk her şey mükemmel giderken birden ilk buluşmayı ( seneler sonra ) yapacagımız gün birden iletişimi kesti hayatından çıkarttı.
Bende diyorum ki bu kız arkadaşım mı bir şey dedi diğerine çocuğun kulağına gitti falan çünkü kız o kadar ilgiliydi konuya hiç sormuyor falan
sevgilisi falanda yok bu arada baktım
Çok karışık beynim emcüklendi
Bu kadar dert edeceğine değmeyen biridir, fazla üstüne düşme
bence olabilir. Sonuçta ortak arkadaşlarmış arkasından olumsuz dediysen duymuştur
Hiç farketmem nerede? Benim umrumda olmaz sevmiyorsam o beni takip etse bile çıkarım o beni çıkarsada umrumda olmaz :D
Aktif bir kullanıcıyım ama farketmem, çünkü o kısımla ilgilenmiyorum.
İnstagram kullanıcısı çıkıyorsa seni engellemiş
Hemen farkederim