Bu adamın niyeti ne? Buluşmak istiyor, arkadaş gibi davranıyor.

Durumu kısaca anlatayım; üniversitedeyken bir arkadaşımın arkadaşı vardı birkaç kere tesadüfen karşılaşmıştık. Neyse üniversite bitti, birkaç yıl geçti sonra bu çocuk beni msn'de ekledi ve durduk yere sürekli yazışmaya başladı benimle ve sürekli görüşmek istiyordu ben de çocuktan etkilendiğim için kabul ettim, haftada birkaç akşam yemeğe vs gittik. Ama hiçbir flörtsel muhabbet geçmedi tamamen iş hayatı, futbol vs gibi konularda arkadaşça muhabbet ettik. Hep bir adım bekledim ama gelmedi. Yine de sürekli görüşmek istemesine anlam veremedim, sonuçta yakın arkadaşım olmayan bir insan neden beni yıllar sonra arayı bulsun sürekli buluşmak istesin, sonra da tamamen arkadaş gibi konuşsun. Sonra hayatıma başka biri girdi ben de bu kişiyle iletişimi kestim. Birkaç yıl daha geçti, beraber olduğum kişiden ayrıldım baktım geçenlerde bu çocuk beni yine msn'de eklemiş, bu arada çevremde olan bir insan değil hiçbir ortak tanıdık yok yani ayrıldığımı bilmesi imkansız. Tıpkı birkaç yıl önce olduğu gibi yine sürekli msn'den yazıyor, yemek yiyelim kahvaltıya gidelim muhabbeti yapıyor. Ben bu kişiden hoşlanıyorum ve ilişki yaşamak istiyorum ama eğer görüşürsem belki yine aynı arkadaş muhabbetini yapacak. Sizce bu çocuğun amacı ne? Sadece arkadaşça yaklaşma ihtimali saçma geliyor, arkadaşça bakıyorsa neden hep buluşmak istiyor süreki beni nette arayıp buluyor? Öte yandan madem beraber olmak istiyor neden buluşunca arkadaş gibi takılıyor? Tek derdi benimle sürekli buluşup yemek yemek mi yani? Kafasından ne geçiyor olabilir?
Güncellemeler
+1 yıl
Daha net olması için belirtmem gereken bir detay var, uzun süreli ilişki dediğim 2,5 yıl sürdü ve bunun 1,5 yılı aslında evlilikti, 3 ay önce boşandım. Bu çocuğun bana karşı saçma bir yaklaşımı olmadı bu arada, yıllar sonra msn'de görünce "evlendiğini duydum tebrik edeyim" diye girdi lafa ben mecburen boşandığımı söyledim. O da görüşmek istedi ama arkadaşça yaklaştı yani birkaç yıl önceki muhabbetten farkı yoktu. Acaba evlenip ayrılmış olmam durumu etkiler mi? Bana yanlış bakmasını istemiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Evlendiğimi biliyor facebook'ta evlilik resimlerimi görmüştü zamanında. Ben bu kişiyle boşluktan kaynaklanan bir iişki değil gerçekten kalıcı bir ilişki istiyorum. Eski eşimle zaten aramızdaki herşey 7-8 ay önce bitti, ve ilk defa tekrar biriyle olabilmeyi düşünmeye başladım. Ve sırf yanlış bir evlilik yaptığım için tekrar güzel bir ilişki yaşama ihtimalimi harcamak istemiyorum. Bu çocuğu da yedek gibi hiç görmedim sadece çoook eskiden olmasını istediğim bir insan şimdi tekrar karşıma çıktı.
Bu adamın niyeti ne? Buluşmak istiyor, arkadaş gibi davranıyor.