Neden kovalarda arkadaşlık bu kadar ön planda? kimseyle sevgili olmayıp sevdikleriyle hep arkadaş oluyorlar bunlar neden böyle?
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Benim sevdiğim kız da öyle çok seviyorum kendisini aşığım söyledim ama hanımefendi hissetmiyormus bende artık yazmıyorum oda bikac gündür yazmıyor zaten
Peki sen acilana kadar o bir seyler yaptimi bu bana sürekli yapti simdide kıskandiriyor cok degisikler
Arkadaşça yaklaştı gibi sonra çok değerlisin onemlisin falan seviyorum demedi zorlayamazdim artık
Bana hiç arkadasca yaklasmadi sen benimsin falan gibi seyler yapti 🤦🏼♀️
Senin olurun var bizim yok
Hayirlisi olsun hakkimizda oyle deme ne olacagi belli olmaz
Şimdi sevmeyip sonradan ne olucak ki sevsin
Belki seviyordur kovalar belli olmuyor çünkü sevmiyorum derse seviyor cikiyolar
Birgün görüntülü konuşmuştuk neden sevmedin beni dedim hiç mi şans yok dedim bir şey hissetmiyorum dedi yani sence komple konuşmayı görüşmeyi kestigimde ki kestim sence fikirleri değişir mi
Ozaman hic konusma boş ver
şu an konuşmuyorum
Çünkü plan ve yapmacık şeylere gelemezler.
Sevfili oldunmu ohooo kırk dert açılır başına. Yok gelenekler yok adetler...
Yani böyle ilerlemek mi daha doğru ilişki de oda mi bunu istiyor kavgasiz gürültusuz hesapsiz bumu derdi?
E yani. özgürlüğü rahatlıı severler. İşlerine karışılması falan bir yere kadar.
Avrupai mi desem kovai mi desem. Mantıksızsa yapılanlar ve söylenenler soğur o kadar
Peki ya ne zaman açılır bana tamamen benimle olduğunu hissettirir
Açılmaz belkide. Arkadaş gibi gide bir
Bakmışsın sevgilisiniz. Bizde öyle olmuştu.
İlla isim takmaya gerek yok.
ya da sayanamaz açılır biraz da sana kaşmış. Naz niyaz cilve ile açılmasını sağlayabilirsin ama ters te tepebilir.
Bence olcak bu iş inaniyorum😂
Olmaz diye bişi yok. Adım atma ile alakası var. Az daha cesur olabilirsin👍🏻😉
Gercekten arkadassa diye korkuyordum uzak kaliyordum ama degil habire gülüyor elime elliyor bu arkadaslik olur mu dünde seven cesaretlenir diye paylasimlar yapmis resmen arkadasliktan ilerlemek istiyor yani
Hmmmm neden kendi adım atmıyor
Bende onu diyorum bulundugumuz yerde o çok havali eger adim atarsa otoritesi düşer diyemi acaba?
Olabilir ama sinir bozucu
Hangi sey sinir bozucu😂 ben alistim artık djdhdjdh sendemi kovasin
Kovayım :)
Seviyorsa korkması sinir bozucu
Nasil onun acilmasini saglicam bence kaybetmekten korkuyor
Üstüne git. Yapablirsen öp. Tamamdır o iş
Ama ben cok uzak ve cekingen davranıyorum benim gibileri sevmezlermi
Sevmezler. Belkide ilgisizsin sanıyor
Ne yapmam lazim peki ben sadece mesajdan konusuyorum insan icinde soğuk duruyorum
Mesajda ne konuşuyorsunuz?
Hatta şey dun paylasim yaptim sanat eserini görünce kitleniyorum diye dkdjdj oda o yuzden seven cesaretlenirmi demek istedi oyle bir sey paylasmis benim sozumemi yani
Neber nasilsin falan
Hmmm. Bilemem onu. Açıkça söylesene iltifst et ona. Fiziksel özelliğini öv. Hoşuma gidiyor de
İşte dedim arkadaşça ilerlemek istiyor ilk sevgili degil
Sanirim baya yol katetmem lazim
bu tür konularda zamanının geldiğini düşünüyorsan durmayacaksın. biraz da bencil olacaksın. eğer istiyorsan git kazanmaya çalış. harekete geç. ne bileyim gerekirse sen ilan et. çünkü diğer taraftan senin hayatın gün gün geçip gidiyor. ve bir yıl sonra geri dönüp zamanımı boşuna buna mı harcamışım dersen üzülürsün. en azından nietini belli etmesini sağla:) ya da sen emin ol her nasılsa işte:D
Hayırlısı galiba beni baya büyük savaş bekliyor 😂
anlık topla cesaretini ve şaşırt onu. misal...
Bende öyleyim ikizlerim ben 😃
Neden sevgili olmaktan korkuluyor?
Çünkü tanımadan gönül ilişkisi kurmak tehlikeli
Sevse bilemi?
Neden tehlikeli
Evet sevse bile
Çünkü seni iyi tanıması lazım hayal kırıklığı yaşamasın diye kendisine uygun mu diye
Nasıl uygunluk?
Yani gönül ilişkisi kurmaya uygunluk pişman olmayacağını bilmesi için
Ben böyle düşünürüm hep ama o belki seni sevmiyodur bilemem
Erkeklerin çoğu benim gibi düşünmez direk gönül ilişkisi kurar eglendirir
Yani kizin bırakmayacagindan emin olmasi gibi mi
Sen benimsin falan diye paylasim yapti benimle ilgili bir seyi koyarak
Evet güven duygusu bide uyumda önemli anlaşıp anlasamamsi
Bilmiyorum
Ben cok cekingenim🥺 benimle anlasir ama biraz uzak duruyorum
Bu önemli değil sana güven duyması önemli
Sana ilgisi varsa zaten o seni harekete geçirir
Evett dün noldu biliyormusun ben onu gorunce konusamadim uzulerek paylasim yaptim sanat eserini görünce kitlendim falan diye sonra oda paylasmis seversen cesaretlenirsin bilmem ne diye resmen bana demiyormu
Ama aşırı yoğun bir heycan geliyor korkup konuşamıyorum 🥺
Anladım dediğin gibi bu önemli değil sana ilgisi varsa o seni açar
Normal bende öyleydim 😅 ama zamanla bu ortadan kalkar
Bir suru sey yapti herkesin içinde sen sadece beni izle dedi bilmem ne ama ben hep uzak kaldım şimdi galiba sıra bende
Uzak kalmamaya çalış sende onu tanımak için uğraş ama sakın sevgili olmayın
Neden olmayalim
Ya deniyorum ama cok korkuyorum sanki yogun bir sey ustume geliyor gibi oluyor
Sevgili olursanız kötü olabilir çünkü gönül ilişkisi kuruyosunuz o zaman sorun olabilir arkadaş kal heyecanini zamanla yenersin
Ortamda biz olsak tamam ama bir sürü kişi var ya rezil olursam onun peşinde koşuyorum sanarlarsa diye korkuyorum
Onla konuşmaya çalış korkma
boş ver onları sansınlar
Kendileri ne halt yiyo sanki sen kötü bir şey yapmiyosun
Ona aşık küçük ergen kizlar var onlarda bana ters davraniyor yanyana olunca biz ama kimseden korkmama gerek yok sadece ben çok panik oluyorum ne diyecegimi bilmiyorum cok cekingenim diye beni sevmezmi🥺
Sevgili olunca heycanlanmam mi kötü olabilir arkadasliklami iyi ilerlenilir yani heycanlanmamdan dolayimi arkadas ilerlemek doğru?
Hayır sever ama sende heyecanını kırmaya çalış heyecandan dolayı değil arkadaş olmanız birbirinizi daha iyi tanımanız açısından iyi olur
Sevgili olarak birbirinizi tanirsaniz uzulebilirsiniz sen onu ne kadar iyi taniyabilirsin şu an zamanla onu tanırsın o da seni tabi
Yani oda o yuzden emin ol arkadas olarak daha iyi olacak dedi ben ilkin sevmiyor sandim ama sürekli elime elliyor hemen pes edeni sevmem diyor bir suru sey yapiyor bende kararsizmi diyordum gercekten galiba oda ayni böyle düşünüyor
Hatta sey demisti sen hemen küsüp gidiyorsun demisti biz konuşmadan önce heralde arkadaslikla daha iyi ilerleyecegimiz daha dogru sevgili olsak kesin ben küserim falan diye korktu
Zaten bilimsel makalelerdede en iyi iliski arkadaslikla başlıyor mus
Evet doğru ama yinede onu iyi tani madem seninde ilgin var
Evet 🥺 heycanlanmamam icin ne yapmam lazim bide ne konusacagimi bilmiyorum
Onla konuşmaya çalış heyecanını umursama normal hayattan bahset sohbet et ona soru Sor yani tanımaya çalış ama dikkatli ol iyi tanı onu
Yavaş yavaş yap kendini kasma
Zaten zamanla heyecanın kırılır
Ahh ya kimse böyle sevmedi beni bende aynı taktik yaptım bı kıza beni reddetti🥲
Cidden şansım hiç yok
Yaaa hayirlisi olsun hakkimizda 🥺
Benim sevdigim gibi sevilmek istermiydin ki karşındaki habire heycanlansa bile?
Ben erkekler heycanli insanlari sevmez saniyordum
Gönül eglendirmek isteyen erkekler sevmez
Doğruu
aşık olmaktan korkuyorlar
Ya benim yükselenimde kova, bu cocuk beni etkilemeye calisirken hep guvenmedim dogru olduguna inanmak icin baya bekledim ama bir sürü sey yapti inandirdi sonra ben acildim bunu dedi ama ben gidince arkamdan hesap soruyormus beni sahipleniyormuş benim sevecegim insan ne istediğini bilsin diyormuş yani bence seviyor ama inanmak için bekliyor dimi ben. Bunu anladim valla ama dedigin gibi aşık olup baglanmaktan korkuyor birakip giderim falan saniyor heralde sendemi kovasin? Ne yapip guvenini saglamaliyim bunun?
kovayı bağlamak sabır zaman ister, tanıman gerekiyor tahmin etmen gerekiyor bir nevi analiz etmen gerekiyor
Olsun ya deger benden sabirlisini bulamaz istedigim alan için yıllarca çalışmış insanim tam adamini buldu dkdjdkdhd heralde ona tek benim gibi biri dayanabilir cok zorluyor insanı habire kiskandiriyor beni krize sokuyor deli oluyorum dkdjdkdh
seni gidi çılgın şey, açık net harbi delikanlı ol kovaya
Açıkca sevdigimi dedim ona açıldım ama galiba güvenmesi için heralde biraz daha beklemem lazim habire deniyor beni çünkü ama denesin dünyanın en sabırlı insanına denk geldi dkshdksj
sonra onu yanında stalk yap analiz yap bir nevi karakter kişiliğini öğren
Nasil yapayım onu
sohbet ederek, neleri sevdiğini hoşlandığını, hangi yemekler de soğan yemez, nelere alerjisi var boyu kaç askere gitti mi annesi sütü kesti mi
Ay canim benim ya en son benden tatlı istedi sinir oldum yapmadim haftaya yapsammi dkdjdkdj
dök tatıyı sok ağızına ye aslanım ye tosunum diyerek döktür hünerini ortaya, üstüne de içine gülüşünü kattım dersin
Tamam ayne oyle yapcam dkdjdkdj sendemi kovasin? Aahjadhdjhs ya tek sorun arkadaslarim 500 defa seni arkadas olarak goruyor diyip vazgeçirmek istiyorlar dahada bunlara anlatmicam bir sey ya kendi hayatlarinda biri yok bir seyi barasamamislar bana akil veriyorlar ben bu kovayi cozdum seviyor ama zamanla olacagini kastetti bence eger sevmese merak edip arkamdan hesap sorarmi hic?
sormaz kova insanı alıştı mı güvendi sorun yok, ayrılsan bile başım ağrıyor de kapın da olur, kredi çek de sormaz, kova insanı vefakar insanı sever, kova milleti anlarken sen de kovayı anlamaya bak, bazen kovanın da anlatmaya ihtiyacı var, derdini imanını sana anlatsın, kendini ona hazırla her gün sınavmış gibi
Tamam onu anlamaya çalışacağım ama gerçekten bana ne zaman açılır cok fazla egolu uzun zaman arkadas olup evlenecegimizde falanmi acilir 😂bana sormuyor da arkamdan soruyor nereye gidiyor diye
Sence beni seviyormu bu anlattiklarimdan ne anladin
sevmezse sorar mı
Bunu bende arkadaslarima diyorum ama insanlar cok acimasiz ve yapici degil bencede seviyor beni
Bence tek sorun bana sevgime gercekten inanmasi dimi ben bunu anliyorum
evet aferin delikanlı çabuk anladın acı çekecesin fakat güçlenip iradeyi eline alacaksın
Ya gercekten cok teşekkür ederim😊 ama şey onun en yakın arkadaşı ben onunla cok konuşmuyorum diye bana kızıyor bir ara takip istegimi bile silmişti ortak arkadasimiz diye eklemistim ama kesin sevgilisi silmistir sevgiliside eskiden benimkini seviyordu çünkü ama bana iltifat edince herkes bana düşman olmuştu şimdi ben bunun arkadaşına baktim benimkinin eski kız arkadaşının resimlerini falan begeniyor bide benimkiyle onu tekrar yaparmi diye korkuyorumda sanmam ama ya bir erkegin kalbinde kim varsa arkadaşları bence degistiremez dimi eskiyi düşünmez bence kovalar çünkü kiz buna bir kufurler etti yari yolda birakti bunu affetmez dimi kovalar eskideki insanlari ama kesin intikam almaya çalışıyor davranışlarından onu anladim
ne zaman ayrıldılar kovanın belli bir dönemi vardır
Valla 2020de kiz bunu bırakıp gitmis kova onada arkadasca yaklasmis ama kiz bir aci cekti en sonunda dayanamadi gitti sonra kova baya aci ceker gibi davrandi cidden seviyormuş sonra biz gecen sene aşık olduk kiz bunu anladi kovanin paylasimlarindan sonra kiz geri döndü buda resmen onu kullandi gibi intikam almis gibi yapti simdide dalga geciyor gibi paylasimlarda bie seviyor gibi yapiyor bir sevmiyor bence benide kıskandiriyor olabilir cunku kiz buna habire oc diyo sence?
Ne gibi dönem
oğlan bir süre sonra bırakır
İntikammi yani bu, asıl sevdiği kişi benmiyim yani gerçekten 🙂
Ben o kiz gibi pes etmemek icin çok güçlü olacağım
sen de arada destek ol empati yap gıybet et
Tamam dkdjsksj
sana alıştığı zaman ilişki durumun olur fakat kabul etme yarabandı olma ihtimalin var
Yokk hemen etmem
kova mantıklı ve dinler durumu anlar
Ben şey diyorum tamamen sessizleşsem ne düşünür
arada kendini belli et, zor zamanınlarında yanında olmak gibi
Tamam yaparim onu😅 bence böyle daha iyi olucak dedi ya bana kesin bu şekilde iyi bir ilişkiyi kastetti çünkü fazla yakınlık tez ayrilik getiriyor insallah biran evvel oluruzda kafasini ıssırırım onun bu zamanlardan dolayı 😂
odun ile dov onu hortumla döv onu affetme
Yok asla affetmem kolunda mum eritcem dkdjdkdjdkdj hortum az gelir
yaparsın sen aslansın sen içinden geçmek dileği ile iyi günler
Umarimmm teşekkür ederim ama son olarak şey o kiz aramizi bozmaz o kizi geri affetmez dimi
O kadar ilgilenmeye başladı benimle umarim o kiza dönmez 🥺iyiggunler
zekan ve mantığın ile hareket edersen sorun olmaz, sadece tanımaya ve ileriyi görmeye bak hataların azarlsın
Tamam asla gecmise bakmicam cok sagol fikirlerini hep uygulucam ekledim buarada böyle doğru fikirli birini kaybetmemeliyim😅
arkadaş canlısıdır
Yani ilişkilerini arkadaş olup öylemi degerlendiriyor çünkü kimi sevse hayatta sevgili olmuyor
evet çoğu öyle çok flortözdür kova
Kanser edecek beni beni kiskandirmak icin karsimda neler yapiyor bir görsen gidip gitmeyecegimi sorguluyor ama ben çok sabirliyim dunyada nelere katlandim bir bilse o benim icin cerez dayancam dkdjdkdjd
birlikte oldunmu
Hayirrr olur mu öyle şey bana ters