Su an ki hattım Vodafone ve Faturalıyım. Turkcelle geçmek istiyorum ancak Faturasız olarak. Bunun için Önce hattımı faturasıza çevirmem gerekiyormuş ancak hangi vodafone bayisine gittiysem müşteri hizmetlerinden yapacaksınız deyip duruyorlar müşteri hizmetlerini arıyorum karşımda robot var dediğimden bir b*k anlamıyor çıldırmak üzereyim anlayacağınız. Napıcağımı bilmiyorum Turkcelle faturasız olarak geçiş yapmam lazım biriniz yol gösterseniz ya :( Vodafone faturalıdan faturasıza geçiş nasıl yapılır?faturalıdan faturasıza geçiş vodafone
Vodafone Faturalıdan, Turkcell faturasıza geçiş nasıl yapılır?
İnternet & Teknoloji konusunda 394 cevap paylaştı.
Faturalı hattı faturasız hatta çevirme Vodafone'da nasıl yapılır?
Turkcell faturalı hattımı kontörlüye çevirmek istiyorum veya Vodafone faturalı hattımı kontörlüye çevirmek istiyorum desen bu işlem oldukça basit fakat başka operatörler arasında geçiş yapmak biraz uzun sürebiliyor çünkü operatörlerin kendi aralarında da onay vermesi gerekli.
Vodafone faturalıdan faturasıza geçme
Vodafone faturalıdan, Turkcell faturasız hatta geçmek için öncelikle Vodafone bayisine gidip faturasız hatta geçmek istediğini bildirmelisin. Arada kampanyalı bir sözleşme varsa muhtemelen cayma bedeli ödemen gerekir. İşlemleri gerçekleştirdikten sonra ve son faturanı ödedikten sonra Vodafone faturasız hatta geçersin. Daha sonra Turkcell'in web sitesine girerek veya Turkcell bayisine giderek hattını taşımak istediğini belirtirsin.
İşlemlerin yapıldıktan sonra ortalama 4 gün içinde geçişin sağlanır.
Turkcel igrenc bi yer sakin gecme bana bi numara verdiler yeni diye aldim taksici numarasiymis onune gelen aradi borcu olan falan iptal etmek icin bin kusur para istiyolar
0
0 Yorumla
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.