Turkcellden vodafone ödemeli arama nasıl atılır? İnternetten baktım *149*... Olarak gösteriyor ama öylede olmuyor. Sanırım o vodafonedan vodafone a. Turkcellden vodafone ödemeli atma nasıl olur?Turkcell ödemeli nasıl atılır?Turkcellden vodafone ödemeli arama nasıl yapılır?
Ödemeli arama, faturasız hatlar için sunulmuş tadından yenmez bir hizmettir. Düşünsene, çok acil bir arama yapman gerekiyor, ama hesabında bakiye yok. Normalde öylece kalakalırsın ama ödemeli arama sayesinde karşı taraftan konuşma talep ederek iletişim kurabiliyorsun. Tabi ki karşı taraf da aramayı kabul ederse. :D Peki ödemeli arama nasıl yapılır? Turkcellden vodafone ödemeli arama nasıl atılır?
Turkcell ödemeli arama nasıl yapılır?
Turkcell'den Turkcell'e ödemeli arama yapabilmek için; *135* yazdıktan sonra, arayacağınız numarayı yazıp, yazdığınız numaranın sonuna # işareti ekleyin ve arama tuşuna basarak ödemeli arama işlemini başlatabilirsin. Örneğin *135*5XXXXXXXXX# şeklinde olmalı. Ödemeli aradığınızda normal bir görüşme gibi olmaz. Yani bir bağlantı sesi vs. duymazsın. Öncelikle arama yaptığın kişiye ödemeli arama talebin gider. Karşı taraf onay verirse görüşme başlar. Onaylamazsa mesajla bilgilendirilirsin. Aşağıdaki videoda uygulamalı olarak anlatılmış.
Baya bilgilendirici bir video olmuş. Peki Turkcellden vodafone ödemeli atma olur mu? Bazı yerlerde bunun için gizli yollar olduğu söylense de bunlar safsatadan başka bir şey değil. Turkcell'in internet sitesinde yer alan bilgi en net bilgidir. Turkcell'in internet sitesinde yazan şu; "Diğer operatör abonelerine ödemeli arama başlatılamaz" ödemeli ara kodunu tuşlayarak (*135*5XXXXXXXXX#) diğer operatör numarasına doğru bir arama başlattığınızda, ekranda Turkcell dışı abonelere ödemeli arama yapılamayacağı uyarısı yer alır ve arama başlatılmaz. Bu hizmet sadece operatörler içerisinde oluyor. Operatörler arasında olmuyor maalesef. Sadece Turkcell'de değil, diğer operatörlerden de farklı operatörlere ödemeli arama olmuyor.
Umarım Turkcellden vodafone ödemeli arama nasıl yapılır? sorunu yanıtlayabilmişimdir. Bundan sonra Vodafone'a geçmeyi düşünürsen burada Turkcell'den Vodafone'a geçiş için ne yapmak gerekiyor onlar adım adım anlatılmış. Geçiş yapmak istersen faydalı olur.
atilmaz vede 78 saat icinde bana ozel mesaj atmazsan ben atabilirim belki sana (sebep: gereksiz gizli uyelik) //anti-gizli uyelik sistemi yeniden aktif*
En İyi Cevaplar