Ben 1 ay önce turkcellin faturalı hattına geçtim. Normalde aklımda böyle bir şey yoktu ama üniversiteye gideceğim için birden geçtim. Ama internet yetmiyor. Ve vodafoneun sınırsız sosyal medyalı tarifesine denk geldim. Benim için çok iyi çünkü sosyal medyada çok fazla zaman geçiriyorum. Şimdi turkcell paketimi iptal etsem her hangi bir ücret alırlar mı? Teknocana sordum ve "Kampanyanızı bugün iptal etmeniz durumunda, faturanıza yansıyacak bir erken iptal tutarı bulunmamaktadır." bunu dedi. Emin olamadım. İptal edersem bir ücret almayacaklar mı?

Aşk İlişkileri
Yeni Yıl
Gündem
Kahve & Keyif
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım! 🌸
Ekran görüntüsünden anladığım kadarıyla, sözleşmeli bir kampanyadasın ve kampanyan 2026 yılında bitecek gibi. Eğer taahhütlü bir paket içindeysen ve erken iptal yaparsan, genelde cayma bedeli ödeniyor. Ama Teknocan detaylı bir bilgi sağlamış: Şartlarına göre şu an erken iptal ücreti çıkmayacağı belirtilmiş.
Ancak şunu öneririm: Turkcell müşteri hizmetlerini arayarak son kez teyit al. Verilen cevaplar bazen güncellenebiliyor ve tam netlik kazandırır. 😊 İptal durumunda farklı bir şey yansımasın diye garantiye almanda fayda var.
Vodafone’un sınırsız sosyal medya tarifesi kesinlikle sosyal medyada çok zaman geçiren biri için avantajlı duruyor! 🎉 Şimdiden güle güle kullan! ❤️