Gençler dün abimin bilgisayarıyla işim vardı akşam kapattım bilgisayar sapasağlamdı sabah bir açtım sürekli sistem onarma yapıp sorun bulamayıp aynı işlemi tekrarlıyodu. Bende eski bir tarihteki durumuna geri yükleyeyim dedim şarjı bitti kapandı. İşlrm yarıda kaldığı için bilgisayar çöktü sanırım :( sistem recovery diye bişey duydum ama denedim olmuyor. Bide galiba harddisk te sorun olduğu için açılmıyodu ben tam bozdum :( bir yolu olmalı nolur yardım edin ya abim gebertecek beni çünkü daha önce de virüs girmişti bilgisayara benim yüzümden :( bilgisayar hp pavilion notebook belki markadan markaya değişklik gösteriyodur
@Selinn950 anladım. Bu sorun donanımsal yani format atsan dahi ilerde harddisk birinizin elinde patlayacak. Soruna çözüm olacak bir yöntem olabilir. Bilgisayarı kapatıp tekrar aç ve açılış sırasında devamlı Esc tuşuna basarak StartUp Menu ekranına gel. StartUp Menu ye gelince F9 a basıp yani Boot Device Option'a geçip Notebook Hard Drive ı seçip son olarak ta Windows 7 seçip işletim sistemini normal bir şekilde başlatabilirsin..
Cd yi nerden temin edebilirim. Bide fabrika ayarlarına geri dönme işini nasıl halledicem f10 dan o menüye giriyorum ama sonrasında hangi işlemü yapıcam bilmiyorum
En İyi Cevaplar