biz öğrenciyiz ve sınavlarımız oluyo, dolayısıyla sabahlarıyoruz. yerler fayans olduğu için en ufak bir ses aşağı gidiyor. insanlık hali istemsiz koltuk sesleri vs çıkıyor. kendi evimizde fısıltıysa konuşuyoruz adam geliyo. napıcaz biz adam polis falan filan yapıyo. bu durumu nasıl lehimize çevirebiliriz?
Cevabın nedir?
Vallahi şimdi şöyle. Elinizdeki imkanları kullanın derim.
1. Genç kızsınız, ben demiyorum kendinizi satın. Ama her zaman bayan olarak avantajlısınız.
2. Polis diyelim ki geldi. Ne yapıcak? Sizi karakola alıp mahkemeye sevkedip cezaevine takıcak halleri yok.
3. Çağır amca polis, bizim korkumuz yok kimseden diye çıkışın direk. Pasif kalırsanız bokunu çıkarır.
4. Polisin gelmesi iyi olur. Bırakın çağırsın. Adam gibi bütün cesaretini topla çık karşısına,
İyi akşamlar memur bey, diye başla, durumunu bir bir anlat. Biz öğrenciyiz ve okul okuyoruz. Dolayısıyla böyle böyle şu anda sınav haftası, yerlerin durumuda böyle olunca amca rahatsız olmuş fakat yapacak birşeyimiz yok. Kusura bakmasın, bizde bu ülkenin evlatları, çocukları vatandaşlarıyız. Ben ileride para kazanıp anama babama bakıcam. Maddi durumları iyi değil. Hiç bir şey beni okumaktan caydıramaz de.
5. Toplum ahlakını bozacak durumda birşey yoksa onu da söyle. Biz burada toplum ahlakına aykırı hareket etmiyoruz. Sadece kız arkadaşlarımız geliyor evimize onun dışında birşey yok de.
6. Buyrun evi de gezebilirsiniz de yerlerin durumunu göstererek anlat.
7. Hatta biz amcadan özür diledik ama, o galiba biraz da yaşlı olduğu için bazı konularda hassas, onu da anlayışla karşılamak istiyoruz fakat amacı rahatsız olmaktan yavaş yavaş çıkıyor de olsun bitsin...
Biraz güvenin kendinize, korkmayın bu kadar polisten. Siz suçsuz olduğunuz sürece kimse birşey yapamaz. Benim yan dairemdede öğrenciler oturuyor, geceleri kahvelerine kadar yapıp götürüyorum. Öğrenci kardeşim bunlar, nedir yani?10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOncelikle sunu soyleyeyim. Polis gelirse gelsin polis insan yemiyor ki :) polis geldiginde gosterirsiniz olayi anlatirsiniz zaten size hak verir haksiz oldugunuz bir konu yok. Eger ki polis sizi hakli bulursa ki bulur bir daha tehdit edicide konusamaz olay lehinize doner. Cok dusuk ihtimal adamin dili saglam polisleride kendi dediklerine inandirirsa ya uyarur giderler ya da kabahatler kanunu geregince 88 lira ceza yazarlar ama sanmiyorum siz haklisiniz hatta adama kizabilirler bile bizi bu yüzden mi cagirdin diye
06 Yorumla- +1 yıl
Zannetmiyorum anca laf yapar hem siz niye korkuyorsunuz ki en fazla para cezasi verirler takmayin yani
+1 yılFayansın üzerine halı koyun demiş bir arkadaş o şekilde yankıyı azaltabilirsiniz sanırım. Polis çağırabilir. 12'den sonra gürültü yasağı var biliyorsun. O durumda alıp karşınıza adam akıllı konuşacaksınız. Bayım böyle böyle bizim vize dönemimiz ders çalışıyoruz geceleri o yüzden böyle diye. Ya da tam bulunduğunuz odanın altında uyuyorlarsa odayı değiştirin. Benim alt kat komşum geceleri erkek arkadaşlarını getirir eve, kahkaha, sigara kokusu, gürültü, patırtı eksik olmaz. Ben yatak odamı değiştirdim mecburen. Siz de en azından sınav döneminde oda değişikliği yapabilirsiniz.
02 Yorumla- +1 yıl
Yinitici yik mi? Çeviri: Yönetici yok mu? Şikayet edin siz de.
aşşağı inip adama saç baş dalmak lazım yüzünü gözünü tırnaklayıp en sonunda okkalı birtane de yapıştırmak lazım. en azından polis çağırınca mantıklı bir açıklaması olur. bu saçmalıktır ya kapı gıcırtısına polis mi çağırılır! Allah sabır versin sizlere ne diyimm
72 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
128Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarakola gittiğinizde geçiştirilirsiniz. Alt kat komşum piyano çalıyordu gece saat 2-3 civarı
Karakola gittim uyarın dediler gönderdiler. Sonra gittim bütün apartmanın elektiriğini kestim sinirden :)
Bunun büyük bir suç olduğunu bilmiyordum :) Sonrasında tepelerinde dombıl ile vurdum halen devam ediyorlar.
Son olarak 155 i aradım rahatsızlık verdiklerini söyledim anlık olarak yakalattım!
Polis karakoluna kayıt düşmediğinden geçiştiriliyor ama 155 de cidden ilgileniyorlar.
Gitmeme gibi bir sıkıntı olmaz ;)01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 368 cevap paylaştı.
+1 yıllehinize çevirme şansınız düşük yeni ev bakın en ufak bir ses aşağı gidiyorsa adam hakkında görüşlerinizi adam artık biliyor olmalı huzur herşeyden önemlidir bence evi değiştirin kesin çözüm ya da arkadaşlarına yol ver bir elin nesi var sessiz sakin kafa dinle :))
03 Yorumla- +1 yıl
Ben senin için konuştum bana göre hoş beni tanımıyorsun hem ben arkadaşına yol ver derken mizah yaptım arkadaşların yanında olcak mı sonuna kadar derenin dibini görmeden elini sokma biz ćok arkadaş gördük :)))
+1 yılyani gelen polisede anlatırsın aynı şeyi insanlar kendi evinde gece ayakta olamayacaksa ben öleyim ben genelde geceleri ayaktayım. benim sesim onlara gidiyordur ama o kadar hassas olursan ooo onların da çocukları var koşturuyor ne yapayım ne diyeyim çocuk koşmasın mı öldürsünler mi çocuğu. aynı şekilde sende gelen polislere durumu anlatırsın belli bir vakitten sonra bölgede polislerin belki haberi olur gelmezler bile şikayet olsada
07 Yorumla- +1 yıl
cıngar çıkartın ya sen kızların yaşadığı eve gelemezsin böyle zırt pırt falan deyin. gerçekten de gelemez öyle var mı ya
- +1 yıl
yok artık
- +1 yıl
yok siz buna ya siz çok ters şey söyleyeceksiniz ya da birinizin babası sevgilisi falan olacak evde o çıkacak kapıya anladığı dilden konuşacak
+1 yılKapılarının koluna japon sür -.-
Ayakkabıların içine slikon dök -.-
Zillerine sakız yapıştır -.-
Çamaşırınız düşmüş diye kandır apartmanın çıkışına kadar indir -.-
Su vanalarını kapat -.-
Kapısının önüne şeker dök karıncalar bassın -.-
Ben niye böyleyim -.-13 Yorumla- +1 yıl
Ben kendimden korktum -.- Ayrıca bana bir gülücük borçlusun
Sizi zayıf mı görmüş? Dişinizi gösterin, atara atar yapın en kötü ihtimal emniyetten siz polis çağırın. Eğer alt komşunuz ev sahibi değilse ev sahibine durumu anlatın. Ve bir daha gelirse kesinlikle yalıtım yaptırın o zaman önerisinde de bulunun. Bize denk gelmiyor ki, millet zayıfı eziyor işte..
15 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 406 cevap paylaştı.
+1 yılÖcelikle fayansın üzerine bir halı koyun sesi biraz engeller. Eğer devam ederse adamın tacizleri, en iyi savunma saldırıdır sözünden yola çıkarak; sürekli kapınıza gelip sizi taciz edecek kadar rahatsız etmesi sebebiyle polise şikayette bulunacağınızı söyleyin ve bunu yapın. Savcı o adamın sizin kapınıza gelmesini ve hatta belli bir mesafeye kadar size yaklaşmasını engelleyebilir.
01 Yorumla Bizim alttada öğrenciler var bizde onlardan bıktık. Gece yarısı gitarı almışlar eşşek gibi anırarak şarkı söylüyorlar. O bitiyor, kahkahalar konuşmalar başlıyor. Annem birde hasta bu insanlarda hiç düşünce yok. Sorsan okumaya gelmişler, senin okuyacağın okulu.
22 Yorumla- +1 yıl
Kardeşim, senin söylediklerini yapmak normal olan birşey. O yüzden kapınıza gelmesi saçma. Ama gecenin bir vakti gitar çalıp, bağıra bağıra şarkı söyleyip kahkahalar atmakta nedir? Bir kere bile inmedim aşağıya, geçen gün yöneticiye söyledik, eğer devam ederlerse ya polis çağırıcam, ya da ben inicem kavga çıkacak, sabır kalmadı artık.
+1 yılKpmşunuzun kapınıza gelmesinin sebebi başka bir şey olabilir. Sonuçta hepiniz bayansınız. Yüz vermemeye bakın ve oralı olmayın. Gerekirse ''Kendi evimizde de mi rahat edemiycez''gibi tavırlar takının. Sonuçta siz ne kadar istemeseniz de az da olsa yine gürültü çıkar. Yerler fayans diyosun ve ev hali sonuçta. Gürültü olmasın diye de havada uçacak halin yok.
111 Yorumla- +1 yıl
Boşver. Dediğim gibi yüz verme ve gerekirse tersle. Eğer böyle yapmazsan emin ol sürekli üzerinize gelecektir.
- +1 yıl
Eyvallah lolo35
- +1 yıl
O zaman sende onlara kulaklarına pamuk tıkamalarını söyle. Olmadı nefeste mi almayalım de. Tersle sürekli. Hem polise söyleseler ne olacak ki. İstediği kadar söylesin. Hiç bir şey olmaz korkma.
- +1 yıl
Değerli kardeşim. Sen dediklerimi aynen uygula. Bak göreceksin karlı çıkan sen olacaksın. Başarılar...
- +1 yıl
Sende sağol kardeşim. Allah'a emanet ol.
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bizim alt komsuda ayni nefret ediyorum
media2.giphy.com/media/iUJrcUATzeELu/giphy.gif21 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/MlmkDM.jpg Sorunu okuyunca aklıma bu geldi :)
31 YorumlaPolis dese nolcak ki ortak kullanim alani belirli bir ses düzeyi var komsunun kulağının hassasiyeti onu degistirmez sendede suc yok evin standartlara göre olması gerekir. Okurken bizde de vardı öyle bir olay en son geldiginde kaplama çektir uzatma dedim sanırım ses tonu ve fikrim ikna edici oldu bir daha gelmedi :D dene derim :)
14 Yorumla- +1 yıl
He birde yorumları okudum :) önce sen şikayet et felan diyorlar sakın ola bunu yapma umursamaz tavır en iyisi ayrıca senin dikkatini cekmeye çalışıyor da olabilirler haberin olsun kolluk kuvvetleri ilk şikayet edeni degil kendisine mantıklı bir savunma yapan magdur kişiyi daha çok dikkate alırlar savciliga bile intikal etse takipsizlik karari alacagina kalibimi basarim : ))
sizde tehdit edin gecenin bu saati kapımıza gelirseniz ben polise gidicem de şikayetçiyse eger gitsin polise rutin durumlara kimse bişey yapamaz merak etme desibel olcumu yaparlar en fazla ondanda bişey cıkmaz susmak zorunda kalır...
12 Yorumla- +1 yıl
Ses olçumu yapılır araştır netten ortalaması yüksek yani şöyle duşun 13 cm duvarların olduğu bir yerde sinema filmi izlersen 5+1 1000 w bir setle yarısına kadar açsan bile sesi aşağıya o kadar ses yollayamazsın sınırın altında kalır.. Rahat ol bişey yapamaz yani yaşama ozgurlugu var ben vardiyalı çalışıyorum mesela sabah 4 e kadar film izliyorum bazen sabaha kadar rahatsız etmiyorum kimseden şikayet gelmedi hatta sordum bile var mı ses geliyormu diye yok yani 10 defa wc mutfak yapıyorum aç kapa kapılar çay kahve gece çalışan çam makinası bile sorun olmuyor..
+1 yılpolis çağırırsa bişey olmaz bırak çağırsın enayi... ama belediyeye şikayet ederse işiniz zor. hele birde yönetim karar alırsa sizi aynen şutlaya bilirler. bende yerlere halı serin koltuk kanepe sandalye ayaklarına bez gibi kalın şeyler bağlayın sesi kesin. yoksa işiniz zor.
00 YorumlaBöyle kılçıklar her yerde mevcut. Malum vize haftaları... Duymamazlıktan gelmek tabir-i caizse; şeyine takmamak gerek. İçinden "Yav he he" demek dışından da amcanın bir şekilde gazını almak en önemlisi. Arada güzel yemekler yaparsanız adamcağıza sus payı verirseniz belki yumuşak şekere dönebilir.
02 Yorumlaevde mümkün olduğunca büyük halı kullanmaya çalışın sesi azaltır. ses yapan mobilyaların ayaklarının altına keçe gibi şeyler de kullanırsanız ses yapmaz.
21 Yorumla
+1 yılders calistiginiz masanin altina hali serin. geceleri de sadece orda calismaya calisin. ses biraz daha azalir. eger fazla bir ses yapmiyorsaniz ve adam giciklik olsun diye böyle yapiyorsa o zaman bence bir ev sahibiyle görüsün.
01 YorumlaSandalye altı için yapılan kauçuklar var kaymayı engelleyen bunların benzerleri de var kapıların çarpma sesini engelliyor tek tarafı yapışkanlı tek tarafı süngerimsi ya da lastikli onlardan yapıştırın koltuk altlarına falan.
02 Yorumla
+1 yılPuzzle şeklinde kalınca yoga matları var. Onlardan kullanabilirsiniz. Ya da yerdeki halıların üstüne yorgan sererseniz aşağıya neredeyse hiç ses gitmez.
11 YorumlaKardeş hepimiz öğrenciyi z ve o durumlarda apartman sakinleri bize zaten on yargili yaklasiyo biz melek de olsak o durumlar da hep haksız cikariz yapilacak 2 şey var ya Allah tan sabir dileyip devam etmek ya da daha sakin olduğunu düşündüğünüz bir yere tasinmak
010 Yorumlapolise sen şikayet et canım. bizi sürekli rahatsız ediyor. evimizde korkuyla geziyoruz her fırsatta kapımıza geliyor diye
32 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. adam sizi kafaya tkamış zihninde farklı algılıyor sizi en ufak bir şeyinizden şüpeleniyor sizi attırmak bile istiyordur kalın bir halı alın koyun ortaya üstünde gezinin sadece o derece yani :)
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılKira kontratınız yapılmışsa adam sizi polise vericem evden çıkarıcam falan dediğinde doğruca buzdolabına koşun Büyükçe bir salatalık alıp getirip ev sahibine verin Baksın kendiyle yüzleşsin hukuki olarak asla sizi evden çıkaramaz :)
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz ünideyken aynı durum başımıza gelmişti. Bırak polis çağırsın. Siz abartmadan doğal olun yine. Sabahın 4ü biz ders çalışıyoduk geldi kapıya dayandı adam. Ders çalışıyoruz dedik. Kapıyı yüzüne kapattık sertçe. 1.2 kere de gözünü korkuttuk. Eve okulun 1.2 tane belalı kürdünü çağırdık. Adama gözüktüler özellikle. Gözdağı verdiler. Merhaba falan biz ders çalışaçağız rahatsız olmazsınız inş. gibi. adam süt dökmüş kediye döndü. Karısı bize kek börek çörek yapıp getirmeye başlamıştı.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlttan alırsanız üstünüze çıkar. ;)
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıladamın size gıcığı var bence o kadar ses gitmes yoksa hem gitse ne olacak gtsin dağda yaşasın ozaman hiç ses istemıyorsa
11 Yorumla Evini molotofla ya da bir ülkü ocağına git ülkü başına 1 kere ver Onların güvencesi altında olursun kimse bir sik diyemez Çözüm Bulundu Hadi Eyvallah
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 525 cevap paylaştı. Almanyada bir şerefsiz evladı vardı sırf türk olduğumuz için polis çağırır dururdu.. Akşam akşam günaha sokturdun beni :D
02 Yorumla
+1 yılBence tehtit edin karına seni anlatırız bize sarkıntılık yaptığını söyleriz deyin:) haaa eğer ters yapıp hakaret edip şiddete başvurursa bu sefer siz polisi çağırırsınız ;)
22 Yorumla- +1 yıl
iftira değil bir kere öyle bir durumda insan kız öğrenci evine karısını yollar uyarsın diye. erkek başına gelip karşısına dikilmesi bnce sarkıntılıktır.
çağırsın polisi sizde durumu izah edin ev böyle biz ne yapabiliriz deyin polis size ne dicek polisten sonra adam zaten size bir daha bişi diyemez
01 Yorumlases çıkarmama yı deneyin koltuk herkezin evinde var ama koltuk yüzünden alk komşusunu rahatsız eden bir sizi gördüm anormallik komşuda deyil sizde ola bilir:))
02 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Yere halı koysanıza..
halı koymayıp bir de terlikle gezen insanlara sinir olurum.. takır tukur sürekli ses..013 Yorumla
+1 yılEn alt kat daire tercih edersen bu dertlerin biter.
51 Yorumlaönce davran sen çağır polisi şikayetçiyim de kapıma gelip tehtit ediyor de ders çalışmamız gerek de :D
11 YorumlaBişey olmaz kapı gıcırtısına polis mi cağırılır. Cağırsalar bile zaten hiç bişi yapamazlar durumu açıklar sınavımız oldugu için ders calısıyoruz falan dersınız anlatırsınız durumu.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 517 cevap paylaştı. adama s. ktirin gidin l*n diye bir elini havaya kaldır. polis degil baban gelse bir b*k yapamaz. hadi şimdi yaylan de. :) emin ol bir b*k yapamaz :D:D
03 Yorumla
+1 yıl:D :D :D :D ayyy bu olay bir an gözümde canlandı :) hibirşey yapamazsınz canım bizimde başşımızda vardı öyle bısey ama en sonunda :D alttakıler gıttı :D rahatsız :D
14 Yorumla- +1 yıl
:D :D :D :D daha çok ses yapınn :D
- +1 yıl
bizimkilerde adamda kadında kkızıda çirkefti ama bız kazandık :D
yerlere karton ser, tabi imkanın varsa halı daha güzel
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılantropoza girmiş sizin bu komşu arada yemek falan götürün sevgisini kazanın ne siz ne de o polisi arasa bişey çıkar olmadı emlakçıya söyleyin ev sahibi gelip konuşsun ben bu tarz amcayı kafaya almıştım tavsiye ederim :)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılben olsam hallerdim amatörler sizi :)
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Üzüldüm adına.. Don olayına da güldüm..
Ölmesi için beddua et (!) :D01 Yorumla
+1 yılAdam haklı. Demek ki rahatsız oluyor, alt kata çok ses gidiyor. Millet işinde gücünde, uyuması lazım.
Edit:Hadi eksileyin.32 Yorumla- +1 yıl
ilk zamanlar da yaptığımız gürültünün farkındaydık ve bir kere uyarı alınca herşeye dikkat etmeye başladık. adam en ufacık bir seste geliyor. evin içinde fısıltıyla konuşuyoruz buna mecbur muyuz? sonuçta biz de öğrenciyiz. ayrıca adam emekli işe falan gittiği yok. veee uyarmaya yataktan çıktığı donuyla gelmek zorunda mı?
- +1 yıl
O zaman adam biraz sorunlu. Emekli olanlarda bu tür davranışlar fazlasıyla gözüküyor. Yapacak bir şeyleri olmayınca çatacak yer arıyorlar.
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBize asiliyor sarkintilik etmek icin bahane bu memur bey abi dersin gelen polise, ama bir saniye de kulagina fisildar gibi soyle 😎
01 Yorumla evini silahla tarayacaksin bak bakalim sesi cikacakmi birdaha
09 Yorumla
+1 yılKoltuklarinizin altina halifleks alin simdi ogrencisiniz evet ama mecburen bir sekilde bunun icabina. bakmalisiniz dedigim gibi halifleks alin ve koltuklarinizin altina serin :)
11 YorumlaKoltukların altında halı yoksa ayaklarının altına bez parçası koyun ve geceleri terlik filan giymeyin. Birde bu aralar vize zamanı olduğu için bu durumu komşunuza söyleyin.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 743 cevap paylaştı. Görükledemisiniz yoksa? Oradaki apartmanlar öyle nabarsın.. Sanki duvarları kağıt helvadan :(
04 Yorumla
+1 yılböyle bir imkanın yok.
bir arkadaşın dedıgı gibi zemin kat tercih etmelisiniz. .02 Yorumla- +1 yıl
ya da evın tabanına komple kopuk serın bı nebzede olsa sesı keser bıraz :)
+1 yılFayansın üzerine halı koyun? Bize öğrenciyiz bazen fena dağıtıyoruz ama kimsenin sesi çıkmıyor şanslı hissettim kendimi :O :P
03 Yorumla- +1 yıl
Biz kullanmıyoruz :/ Nasıl ses çıkıyor ki o zaman? :D
İki üç adam tutun dövsünler bunu bir ya da adamın evi zemindeyse evin altında yatır var diye dedikodu çıkartın
13 YorumlaSes yapmayacaksiniz eger apartman ise yonetimi toplayip evden cikartmam karari alabilir. Huyuna ve suyuna gidin. O insan sa ne kadar kabaymis
14 Yorumla
+1 yılÇağır gelsin Polis diyeceksin. Polis gelince de utanıyor musun Bizi taciz etmeye diyeceksin olur olmaz zilimize bakıyorsun diyecek iftiraya yöneleceksik her daim bayan haklıdır. ya da susacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
Valla. Hacı macı tanımam beni evimde rahatsız edemez git sigortalarını attır suyunu kes
ev sahibine söyleyin ya alt komşunuzla konuşup ayar çeksin ya da yerlere halı kaplatsın.
01 Yorumla
+1 yılÜniversiteli olduğunuz için kendilerini programlamışlar. Her an ses olsa dalarlar. Kolay gelsin.
11 YorumlaHe diyeceksin geçeceksin. Polis gelmez onun için. Bütün apartman sakinleri imza verirse olur ancak.
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıl* edin gitsin pezoyu bide o çıktı polis çağıracam diye tehditler başladı
11 Yorumla Kafasına sert bir cisimle vurarak öldürün. Nede olsa yerler fayans kaydı düştü dersiniz
129 Yorumla- +1 yıl
:Dd. Ddd. D
- Aile & Toplum konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılBikac tane kızın aynı evde toplanıp da ses yapmadığına kimse beni inandıramaz. Kesinlikle komşu haklı.
21 Yorumla
+1 yılYemeyin bizi fısıltı ile konuşuyorlarmış , o evde sos sen açıp halay bile çekiyorsunuzdur gece vakti.
01 Yorumla
+1 yılBidaha gelirse sen polis cagir adam manyakmidir nedir surekli evimize gelmek icin bahane ariyor de bidaha sikayet etmez zindik
11 Yorumlabinada anladığım kadarıyla öğrenci istemiyolardır. aldırış etmiceksiniz polisde gelirse durumu izah edersiniz olur biter polis gelip almaz sizi.
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 963 cevap paylaştı. adam haklı sadece vizelerde finallerde olsa adam mevzu yapmazdı bırak bu işleri bizde bu yollardan geçtik :):)
04 YorumlaAile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. Sen Sapık misin de sabaha kadar bizi mi dinliyorsun de onun taktiği ile yanaş sende sabahları onlara eziyet ol gardas çivi Çiviyi söker Ayık ol yaaa
02 Yorumla- +1 yıl
Yahu angara da olsan Walla ha diyom 3 içinde adam gelir ayaklarıma kapanıp özür dilenirim benim alt komşu da aynısını yapıyordu ilk zamanlar sonra ben buna bir sardım simdi evi satılık olarak hala boş inanmasan resmini bile çekip gönderirim yahu Çingan ol öğrencisin sen baska ev mi yok la sanki sana bu evi verir kem biliyorlar ögrenci OLDUĞUNU
- Devamını Gör (96)
Devamını Gör(141)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt