Beni evlilik vaadiyle kandırdı fakat ilgisini merhametini inkar edemem ama ama sınırlarımı çok geçti iyi niyetimi suistimal etti ve beni yalanlarla ayakta tuttu gözüm açıldı fazla saf kalmışım sizce nasıl intikam almalıyım çünkü benim planım çok Çetin
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayİntikam almak iyilik getirmez. Vicdanı olan insanı rahatsız eder. Mantıklı olanı, yok saymak kendi yoluna bakmaktır. En güzeli de Allah’a havale etmek o ne güzel vekildir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı.
8 ayErkeklerin çoğu işini görebileceği güzel kızları herzaman tanıştıktan 3 gün sonra evlilik vaadi ile konuşur fotoğraf ister hatta zengin olduğunu söyler ama yalan daha sonra sıkılınca kızı kendinden soğutmak için herşeyi yapar yani yapacağın intikam onu ailesine rezil etmek
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayNerde görsem tanırım. Masum bir kadının, gözlerinin açılması bu durum. Ona yapacağın en iyi intikam onu görmezden gelmek. Boşan bırak git. İç dünyan öfkeyle dolmuş. Kendini daha fazla yıpratma.
00 Yorumla
Bence geçmişi geçmişte bırak.. önüne bak.. geçmiş sadece acı verir..
şu an tabiki sinirlisin ama yine de yaşanan güzel anıların hatrına boş ver gitsin.. güçlü kal o pişman olsun01 Yorumla- 8 ay
O pişman olmaz alışmış şerefsiz hayata çevresi kendisi çok pislik kendisi işid i terör ve öğrendim ki çevresi sürekli yalan üzerine kadınlarla evlenir miş
Yapay Zeka Cevapladı
Öncelikle canının yandığını ve hayal kırıklığı yaşadığını anlayabiliyorum, bunu kim yaşasa benzer duygular içinde olurdu 😔. Ama intikam gerçekten senin huzurunu getirecek mi, bunu düşünmem gerek. Çünkü intikam ateşi bir anlığına tatmin edici olsa da genelde iç huzuru getirmek yerine daha fazla yük yaratır.
Belki de yapman gereken en güçlü hamle, ona olan bağı koparıp kendine odaklanmaktır. Güçlü, mutlu ve kendine güvenen biri olarak yoluna devam etmen, onun zaten en büyük kaybı olur. Yaşamına değer katabileceğin, seni hak eden insanlarla yollarını birleştirmen her şeyden önemli 🌸. Unutma, senin iyiliğin kendi mutluluğunda saklıdır 🪷.02 Yorumla- 8 ay
Yaptıkları yanına kalsın değil? Sence öyle kolay mı? Bedeli olur her hatanın
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen8 ayCanını yaktığı belli, haklı bir öfken var. Ama intikam içindeki yarayı iyileştirmez, sadece o yarayı daha da kanatır. Gerçek bedel onun senin değerini kaybetmesi olacak. Kendinden güçlü bir insan yarat, onun hayatına bakıp “keşke” diyeceği bir yerden gülümse. Asıl zafer budur! 💪✨
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
26Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı.
u 8 ayumursamayarak
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
8 ayİntikam almayarak aslında en büyük intikam alınıyor bence
02 Yorumla- 8 ay
Evet ben gittikten sonra nasıl oyuna düştüğünü bir ay sonra anlayacak
- 8 ay
Olay ne tam olarak niye intikam almak istiyorsun?
8 ayİntikamlık bir şey yok eden bulur kendi haline bırak
06 Yorumla- 8 ay
Zaten bulmuş hayatı çöplük midem bulandı peçeli kadına tecavuz eden olmuş aralarında kendi söylemişti iğrenç igrenccccc
- 8 ay
Daha fazla pislikle ayaklarını kirletmeden bırak bu işin peşini
- 8 ay
Çıksın aileme gereken parayı ödesin sonra varoş bakımsız hayatına geri gidebilir kenarda olan paramı harcadım beni işe sokmadı bekle beni dedi canım
- 8 ay
Ne o beklediğin parayı alacaksın nede başaka bir şey sadece kendini oyalarsın böyle önüne bak hayatında en azından bu viranelik devam etmez
- 8 ay
Mecbur verecek arkadaşları bunu kabul ermez islama ters diye
- 8 ay
Nasıl çarpık bir şey olmuş memlekin neresi
Çok üzüldüm adınıza herhangi bir önerim yok maalesef ama insallah her şey yoluna girer
02 Yorumla- 8 ay
Teşekkür ederim. İş hayatımıda dagıttı ama bakalım helledecegiz
Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. Senin planın ne peki ne yapmayı düşünüyorsun
04 Yorumla- 8 ay
Cin sel organına kezzap atmak
- 8 ay
İşte bunu nasıl yapmam gerek şampuan kutusuna koysam kezzabı o dava vs açamaz işidci teröris kendisi
8 ayEline ne geçicek sana fayda sağlayacak bişey olmadıktan sonra
049 Yorumla- 8 ay
Ne geçecek Biliyormusun ! Çevresine rezil olacak kadın kandırmnın bedeli bu diyecekler kimisi helal olsun kimisi tehlikeki kadın diyecek
- 8 ay
Sana faydası nedir? Kandırmak kısmı nedir?
- 8 ay
Şimdi biz imam nikahı kıymıştı bu cezaevine girdi birkaç ay sonra bu cezaevindeyken de sendeki Taşlar yerine oturttu adamın tüm yanlışlarını gözden geçirdim hareketlerini davranışları imam nikahında adam ismini ve memleketini yanlış söylemişti yalan
Asansöre bindiğimizde de gerçek ismini söylemişti ve ben o anda şok olarak böyle baka kalmıştım onun dışında evimin eksiğini karşılamadı ve benim hassas olduğum kırmızı çizgimi geçti
Çocuğum konusunda çocuğum ondan değil - 8 ay
Asıl soru şu imam nikahlı evlenmeyi neden kabul ettin
- 8 ay
İnan bana resmi nikahı hiçbir şeye fayda vermiyor
- 8 ay
Kadın haklarının farkindamisin? Yanlış biliyor ve düşünüyorsun bunu kabul ederek ona yol acmissin
- 8 ay
Çocuğun başkasından evlenip ayrıldın mi karmaşık bir hikaye var
- 8 ay
O yolu kapamasınıda bilirim açan benden öyle değil mi kendisine de dedim ama Şu an cici kızı oynuyorum
- 8 ay
Canım benim sana faydası ne onu söyle alacağın intikamin
- 8 ay
10 yıl itibar sahibi olurum kimse yanaşamaz bana rezil ederim onu misssss
- 8 ay
Birini rezil etmekle itibar sahibi olmak değişik çalışıyor kafan anladığım maddi olarak istediklerini karşılaşmamış ve kullanmış seni bu olay
- 8 ay
Ve beş bırakmıyor o ceza evindeyken cebimden harcadım ve o harcadıklarımı verecek yerine koyacak ondan sonra ona şartlarımı sunacağım kabul etmezse videosunu çekeceğim rezil edeceğin burada da paylaşırım terörist bu adam kadınları kandırıyor evleniyor sonra bakmıyor diye rezil edeceğim kezzap olmaz sa bunu yaparım en fazla
- 8 ay
Adam ceza evine düşmüş sadece para için bu hale gelmek cidden iyi olduğuna eminmisin
- 8 ay
Gebersin hak ediyor işidci olduğunu bana neden demedi?
- 8 ay
Ooooo sen azılı birine denk gelmissin bence kurtulduğunu dua et teröristle ne işin var
- 8 ay
Azılı mı? 🥰 çevresi rezil görmen lazım pislik dolu bakımsız peçeli kadınlar sakallı erkekler ama hayatları hep hırsızlık
- 8 ay
Yahu terörist biri olduğunu anladığın halde sen iyi değilsin
- 8 ay
Onlar dava açmaz davadan kaçar bir topluluk sadece ve çok yanlış birine bulaştı kendisi hayatını bitiririm onun
- 8 ay
Nasıl bir delisin sen😀😀😀
- 8 ay
Ben anneyim !!! Anneler delidir
- 8 ay
Anne başka bir konu ondan çocuğun yok.. Sen paraya takilmissin
- 8 ay
Paraya takıldım çünkü evime bakmadı iş hayatımı bitirdi bakmak zorunda
- 8 ay
Terörist biri bulduğuna takilmiyorsun buna takilmiyorsun iş hayatını tekrar oluştur
- 8 ay
Tesettürlüyüm iş bulamam en güzel işimi kaçırdım hepsini karşılasın s…. Gitsin yoksa ben s… yollayacağım 40 yaşında zaten 15 sene atamaz darbemi sonra geberir hak ediyor.
- 8 ay
Bir çok yalanı var işte hem terör örgüt üyesi olduğunu saklamış hem isim memleketini evlendikten sonra öğrenmiştim hemde bir çok yalan oyalama var
- 8 ay
Yahu IŞİD militanı köpeğin biri zaten onun İçinden geçerler
- 8 ay
O şerefsizin işi bu kamufle olmak için seni kullanmış
- 8 ay
İşte ben evli olduğum için sevimli saf halimi bozmayıp içinden önce ben geçeceğim
- 8 ay
Sen evli falan değilsin
- 8 ay
Evliyim asıl nikah dini nikah resmi değil !!!
- 8 ay
İşte yanlış bilinen bir konu aydınlatın öğren dinden bile haberin yok... hatta kimsenin.. Nikâh amacı kadının korunması , koruma altına alınması bunu yasalara uyarak yapılması seni yaratanın istediği nikah şekli
- 8 ay
Bak bu konuda onun çevresi benim haklarimi verir beni istemeye gelen kişiler arkadaşlarıyla birlikteyken geldi zaten
Mesela ben evli olduğum sürece cebimden 0,01 TL bile harcama hakkım yok hepsini geri tayin etmek zorunda zaten vereceğini de söyledi onda sıkıntım yok
Benim şu anki sorunum bu adamın bana sürekli yalanları ya alışmış hep böyle bir tek bana değil çevresine de böyle
Mesela o cezaevinde benim kiramı faturami mutfak karşılığı mı bayram günlerinde ise bayram harçlığımı arkadaşlara hepsine karşılıyor - 8 ay
Adam bana hiç bakmıyor değil yani
- 8 ay
Ama ben yalana gelemem ben kırmızı çizgilerimin geçmesine gelemem bunların bir bedeli olacak çok fena onun için
- 8 ay
Sen nikah konusunu önce doğru algila sonraki kisim derdin sadece para diğer kısım teröristle yaşıyorsun aloooooo
- 8 ay
Bak benim eniştemin iki tane eşi var babamın iki tane annesi var dini nikahla devletin nikahını karıştırma İslam’a göre yaşamak istiyorsan devlet nikahı her zaman İslam’a tersi unsurlar içerir bu konuda ben de hassasım ama bu konuyu cikarci olarak kullananlara da düşmanım anlatabiliyor muyum
Yani Allah’tan korkmayıp da devletten korkan bir adamın ağzına ederim din ile böyle insanları kandıramazlar - 8 ay
İslam'da 4 kadınla evlenebilirsin izni var sananlar bunu kendi kafalarına gore oluşturanlardir. iyi oku hepsine aynı anda aynı şekilde memnun edebilir mi? Tek erkek her konu geçerli bunu yapabilirsen al diyor yapamiycagina göre İslam tek esliligi benimser... Nokta
- 8 ay
Devlet nikahı kadını koruduğu için mi ters unsular içerir Dinin nedir bilmiyorsun ki
- 8 ay
İslam’da kadını koruyor emin ol mesela bu adam benim evimin kirasını faturalarımı bayram harçlığımı erzak parasını her şeyini karşılıyor arkadaşları ve çevresi
Ben cebimden 0,01 TL harcadigimmda bunun hesabına adama kestiğimde adam bana hepsini kuruşu kurusuna ödeyecek ödettirirler şikayet ettiğimde anlatabiliyor muyum
Ve ben evimde temizlik yapmak zorunda değilim eşim eve bir çalışan kadın tutmak zorunda özellikle doğum yaptigimda
Kadına Mehri‘ni vermek zorunda istediği altın
160 gram mehri var benim mesela
Çocuklarına bakmak zorunda ama bir kadına nafaka bağlanması dinen caiz değil kadının böyle bir hakkı yok kadının kocasının mirasının üzerine konma hakkı da yok
Çocuklarına kalır ancak o miras - 8 ay
Sen laf anlamıyorsun İslam tabi kadını koruyor.. onun için resmi nikah gerekli biz İslam devleti olsak haklısın ama değiliz. sen kanun nezdinde bekar kadınsın anlasan mi ne anlatmak istediğimi
- 8 ay
Ya bana ne kanundan ya bana ne kanundan ahirette ve yeryüzünde ben evli miyim evliyim kardeşim senin kanunların da ahirette geçmiyor anlatabiliyor muyum?
- 8 ay
Evli değilsin ahirette bunu anlamıyorsun zerre bu cahillik beni deli edecek dinin ne diyor doğru öğren
- 8 ay
Burada da şimdi bunu tartışmayalım olur mu mesajlık işler değil bunlar
- 8 ay
Doğru mesajlik ama yanlısı gördüğüm için doğruyu anlatmakla sorumluyum dayanamadim
- 8 ay
Anladım
- 8 ay
Hepsi bu
- 8 ay
Tamam Sagol fikirler için
- 8 ay
Rica ederim geçmiş olsun ama o adamdan kurtul
- 7 ay
Merak ettim son durum ne oldu
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Sen unutsan da Allah unutmaz. O senin yerine kısas yapar merak etme
10 Yorumla
8 ayÇükülmüş ammın davası olmaz
Ne yaparsan yap, intikam alamazsın00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 337 cevap paylaştı. Bnde safim iyi niyetimin suistimali oldum Zamanini bekliyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayBence çok basit bir şekilde intikam alırsın ve deli olur
014 Yorumla- 8 ay
Nasıl?
Cevap sahibi8 ayEvli misin bu adam ile
- 8 ay
Evet
Cevap sahibi8 ayBoşanma durumunuz var mi
- 8 ay
Boşamam bana bakacak mecbur ailemden geldi istedi kendide boşamaz zaten Şu an boşanma yok ceza evinde çıksın paramı verecek önce o yokken cebimden harcadım çünkü vereceğin dedi onları
- 8 ay
Çok çok iyi bir tekme basacagım
Cevap sahibi8 ayEğer tekme basacak isen intikam kolay
- 8 ay
Yani ama alacağımı alınca şimdi hanım hnumcık olmak gözükmek zorundayım merhameti var ağlasam kıyamaz zaten onun merhameti için ona çok güvendim ama baktım ki merhametiyle beni yönetiyor ben de onu masumluğula yöneteceğim
Cevap sahibi8 ayHimm iyi miş akıllı sin
- 8 ay
Akıllı değilim güvendim ama bunun bedelini ödeyecek cezaevinde şimdi Sızlanıyor senin için çocuklarımı karımı karşıma aldım senin için annemi babama karşıma aldım elimden bütün mal varlığım gitti
Kadın gibi ağlıyor
Evet benim için bunu tabii ki de yapacaksın mecbursun beni seçtin çünkü
Bana verdığin sözler de duramazlık yapmak için bir sebep değil bu
Bu benim ikinci evliliğim
Cevap sahibi8 ayHım
O zaman söz veriyor ise yapmak zorunda- 8 ay
Evet o yüzden kedi gibi eski halime bürüneceğim ona bir ikinci hamlemi belli etmeyeceğim bana olan ödemelerini yaptıktan sonra bırakacağım zaten bırakmam konusunda korktuğu için hemen acilen çocuk istiyor çıktığımda hastaneye gidelim ben çocuk istiyorum diyor. Ama ben onun gibi hastalıklı birisinden çocuk yapamam
- 8 ay
Neden
Cevap sahibi8 ayBu konuyu konuşalım
İnsallah vermemissindir
03 Yorumla- 8 ay
Evlendik ailemden istedi onda sorun yok sadece bir çok kez canım yerine kondum kendisi terörden ceza evinde ben tesettürlüyüm ama bunlar kadınları rezil etme peşinde ya derin konu hani evlenip herseyden alı koyar ve üstüne birde bakmaz ya
- 8 ay
İşte dedim ya beni kandırdı hiçbir şeyini söylemedi ismini ve memleketinde yanlış söylemişti evlendikten sonra her şeyi öğrendim birkaç ay sonra eve baskın oldu ve bu teröristi aldılar
Kişilik & Karakter konusunda 702 cevap paylaştı. Swnin planini bilmek lazım o nce
04 Yorumla- 8 ay
Cezaevinden çıktığında ona şartlarımız sunacagım şartlarımı kabul etmezse cinsel organını kezzap atmayı düşünüyorum
Ailem ben dahil hepimiz oturup bir konuşma yapacağız - 8 ay
İşid terörist miş
8 ayMutlu olacaksın yap yerinde olsam şeyini keserdim
00 Yorumlaİntikam akılsızlıktır
00 Yorumla
8 ayHemen evlenip nisbet yapıyorsun bebeğem 😏
00 Yorumlaİntikam tok karnına 1 miligram alınır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 966 cevap paylaştı.
8 ayBen de özünde kötülük yapmak yoksa yapamazsın
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
8 ayErenköy de mi yaşıyorsun
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 712 cevap paylaştı. biriyle birlikte ol görmesini sağla
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayKapıyı açtı mı?
03 Yorumla- 8 ay
Ne kapısı?
Cevap sahibi8 ayTesettürlüsün gördüğüm kadarıyla anla işte
- 8 ay
Evlendik biz Şu an kendisi çocuk istiyor ve ceza evinde kızdığım şey yalanları ve maddi olarak sadece kira ve faturaya bakıyor işe girmeme izin vermiyor bu süreçte bir çok bir çok yalanı oldu mesela ben cinsel organına kezzap dökmek istiyorum
Gizli Üye(30-35)8 ayAsmak kesmek kelle uçurmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayCinsellik oldu mu
00 Yorumla
8 ayEn iyi intikam mutlu olmaktır
00 Yorumlapp resmin çok korkunç 😅
02 Yorumla- 8 ay
Korktuğun şey senin gerçekliğini
8 ayNapmayı düşünüyosun cidden merak ettim
021 Yorumla- 8 ay
Kezzap
- 8 ay
Ohaa sende abarttın sanki ahahahah başka yol mu yok sanki
- 8 ay
😅 o zaman söyle olur uyku ilacı verip çıplak resimlerini çeker video çeker ne pislik olduğunu çeker burası dahil her yere yayarım
- 8 ay
Yani eğer bunu yapmayı düşünen kişi Pp deki kişiyse dünyanın çivisi çıkmış demekki
- 8 ay
Resim benim evet
- 8 ay
Dışı seni yakar içi beni yakar modeli gibi hissettim de neyseeee
- 8 ay
Bir kadını kandırmak üstelik bir anneyse emin ol adamı anasına geri teslim ederler
- 8 ay
Olabilir ama bu tarz tehdit içerikli ifadeleri herkese açık bi yerde kullanmamanı öneriyorum 😇
- 8 ay
Ceza evine mektubumda da var merak etme polis bana birsey yapamaz adam terörist çünkü zaten
- 8 ay
Dini grup olarak anılan türden mi
- 8 ay
Evet ama alakaları yok islamla sadece şu konuda iyi mesela benim kadın haklarimi arkadaşına şikayet etsem benim haklarimi verir maddi konuda mesela kadın evli olduğunda cebinden harcamak zorunda değil bir kurusuna dahi hepsini karşılamak zorunda bu konuda tereddütüm yok benim şu an sinirlendigim konu bana sürekli yalan söylemesi şu an eviminkini ağasını ve faturalarımı zaten kendi arkadaşlara ödüyor
Bayram gününde de harçlığımı da veriyorlar - 8 ay
Arkadaş dedigin diger teroristler mi
- 8 ay
Eveeet
- 8 ay
Ben senin manipülasyon yapan biri olduğunu düşünüyorum. Ya da fake biri.
- 8 ay
Fake değilim resimlerim var daha farklı resim de koyabilirim
- 8 ay
Manipülasyon kime ne için yapayım burada ne alaka anlamadım
- 8 ay
Düşünce olarak demek istemistim. Bi yandan güzel şeylerden bahsederken diger yandan yerden yere vuruyosun. Anlamak zor
- 8 ay
Çünkü ben yalana gelemem beni boşa niyeti yok bırakma niyeti de yok ama ben sabırlı bir insan değilim bana ettiği sözünün üzerinde duracak bir adam lazım sözünde durmayan adam benim gözümde beş para etmez evimin kirası faturalar bilmem ne o onun zaten bana olan borçu onu yapmak zorunda onlar söz konusu bile değil Bakacak tabii ki
- 8 ay
Seni kandırmamıs olsa her seyi bile bile devam mı edecektin?
- 8 ay
Hayır tabii ki de onu terörist ortamından çekerdim çünkü bu konuda sözümü dinleyip düşünüyor
- 8 ay
Peki madem. Hayırlısı olsun
- Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı.
8 ayOhhh
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 aySeni kullandıgımı
02 Yorumla- 8 ay
Aslında ona bakılırsa kullanmadı benden çocuk istiyor ailemle konuşuyor ediyor ama benim öfkemi canlandıran ve aşka kabulü olmayan bir çok hakkımı yedi kandırdı bende bunların bedelini keseceğim. İş hayatımdan ettiği gibi bizimle maddi ilgilenmedi en küçük hatası bu
Cevap sahibi8 aySenle ilgilenmemiş vb
Gizli Üye(25-29)8 ayVermişmiydin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySevistinizmi onunla?
00 YorumlaNe yaptı ki
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği