Bu aralar kafamı nereye çevirsem sosyal medyada patlayıp giden, ardından dj veya farklı bir eğlence sektörünü ele geçirip köşeyi dönmüş genç görüyorum. Sizin de benzer girişimleriniz oldu mu? Sosyal medyada fenomen olmak ister miydiniz?
Sosyal medya fenomenliği ile zengin olmak ister miydiniz?
Yalnız çabuk oluyor her şey. Aniden fırlayanlar aniden de inebilir. Nasıl Mirc ve MSN bitti... Facebook'a başlarda bakan yoktu Microsoft satın almak istedik satmadılar haberler falan derken bizim özenti gençliğimiz facebooka daldi, yoksa yoncada falan takılıyorlardı, forum sitelerimiz vardı. Yarın öbürgün başka şeyler çıkacak, Facebook'un tahtı sallanıyor onlar ileri görüşlü bu yüzden instagramı çıkardılar, whatsappı satın aldılar. şu an popüler olanlar işte bu dönemlik. Popülerliğini kaybetmek istemeyenlerin aynı tempoda hatta daha fazla çalışarak yeni platformları keşfetmesi lazım, her şeyi geç kalmadan takip etmeliler. 11 senedir web sitesi tasarlıyorum, web programlama yapıyorum şu an ben de bir dalgaya girip tutturabilirim. Sürekli de bu işle uğraşmak lazım. Çeşitli riskler de var.
İnternet & Teknoloji konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Allah belalarını versin diyorum sadece. Bende bir DJ ve Prodüktörüm. Piyasanın ağzına ettiler. Amatör arkadaşlara kesinlikle fırsat tanınmıyor. İşletmecilerin aç gözlülüğü yüzünden ülkemizde müzik kültürü yerlerde. Kesinlikle utanıyorum. Ben o kadar emek verip gecemi gündüzüme katıp bir kulüpte çalmayı hayal edeyim, djlikle uzaktan yakından ilgisi ve bilgisi olmayan adamlar sahne alsın. İşletme sahiplerinden iğreniyorum.
tabii, neden olmasın? paranın kokusu yoktur. ama eğer fenomen olacaksam, ülkedeki insanlara birşeyler verebilmek için olmak isterim. kerimcan durmaz gibi hırtoların yaptığı gibi, sadece eğlence sektöründekilerin soytarısı olmak için değil.
Neden boyle oldukki anlamadim eskiden misafirlik diye birsey vardi herkes birbirine gider sosyallesirdi simdi watsupp dan bayram mesaji yolluyoruz nereye gidiyoruz bilmiyorum
İnternet & Teknoloji konusunda 390 cevap paylaştı.
Aslında lise sondan beri çalışmasam, mükemmel şeyler yapabilirdim... Çalışırken aynı zamanda youtube işi yapayım dedim ama işten istediğim gibi zamanı ayıramadım. :/
Kesinlikle istemem. Çünkü kim şan, şöhret ve üne kavuşsa onun eski hayattını araştırıp ortaya bir mal koyuyorlar ayaklarını kaydırmak için örnek Orkun Işıtmak gibi.
En İyi Cevaplar