Olsaydanız hangi tür içerikler çekerdiniz?
Yeteneğiniz var mı komedi, ses ya da modelvari bir görünüm vs
Yeteneğiniz var mı komedi, ses ya da modelvari bir görünüm vs

Yok, hayır, burası yeterli. Sosyal medya fenomeni olma isteğim hiç olmadı. Burası, daha doğal ve samimi bir ortam gibi geliyor. Fenomen olma düşüncesi beni pek çekmiyor, çünkü o kadar büyük bir dikkat ve beklentiyle uğraşmak bana zor gibi geliyor. Kendi alanımda ve çevremde mutlu oluyorum, fazlasına gerek yok.
Cevap
16Cevap
hayır ben uğraşamazdım yani kısaca istemem
yok ya beyinsiz kaynıyor o ortam zaten sosyal medya fenomenleri de vasıfsız geliyor bana
sosyal medyada değilde oyuncu olmak istiyorum belki olurum bir gunn hedeflerimin peşinden kosucaaaaammm
Aslında tiktok kısa videoları çekebilirim. Yaptığım işin meraklısı çok. Arkadaş var mesela onun reelslerini çok kişi izliyor.
Evet isterdim ve zaten YouTube'da içerik paylaşıyorum ama takipçim az, bunun dışında bir platformda ürün açılış videosu falan çekmek isterdim heralde.
Fenomen olmak istemem. Sadece faydalı olursam ne mutlu bana derim her zaman. Genelde gündemin içindeki finansal değerler ve çözümlemeler.
İstemem. Bu uğurda yatak odasını çeken, eşini şortlu vs çekip İnternete koyan tiplerden de nefret ederim
Rastgele çekiyorum bir şeyler bazen kendimi yemek yaptığımı gezdiğim yerleri günlük olarak
Isterdim burada hatta instada zaten resim sayfam var çok takipçim olmasa bile bi ugraşım var
Ağır bir yük yanlış bir bilgilendirmeyle bir çok insan zarar göre bilir
Sınav bitsin baslicam hepsine ulan Alcam bilgisayarı baslicam korku oyunlari vs ordab influcer lik youtuberlik hepsi of of
Şarkıcı olmak isterdim herhalde
Evet, genelde beğeniliyor 🤷🏻♀️
Yok ya kalsın istemem
Günlük vlog, gezi videoları o tarz şeyler
Hiç istemezdim
Kesinlikle istemezdim
Sırf gelen PR paketleri için olurum. 😃
Hayatta kalmaya çalışıyorum içeriği
ne faydası vae
İstemem
Kesinlikle istemezdim
Hayır gereksiz