İnternet & Teknoloji Sosyal medya fenomeni olmak ister miydiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Hangisi güzel sizce? Güncellemeler+1 yıl Hangisi güzel sizcee Sosyal medya fenomeni olmak ister miydiniz? Cevapla Sosyal Medya Soruları Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Evet isterdim. 0 0 Yorumla
Rakıtürküdeniz Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Hayatta istemem işim gücüm yok akşama kadar canlı yayın aç çekiliş yap story at bilmem ne. Özel hayatta kalmıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi güzel sizcee Yorumla Rakıtürküdeniz +1 yıl Benim hanım ikisinden de güzel 🙃 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır, hayatımı sürekli başkalarının önünde yaşamak istemiyorum ben. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi güzel sizcee Yorumla u DedektifMinnie +1 yıl Çok beğenemedim. Kusura bakma. Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 630 cevap paylaştı. İsteyen herkes olurdu zaten demekki istemiyor. İki saçmalamaya bakar 0 0 Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı. İsterim ama işe yarar içerikler üretmek isterim, sırf para popülerlik için değil 0 0 Yorumla
Sema_Foster Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 93% +1 yıl hayır istemezdim ama tüm ülkenin tanıdığı ünlü bir avukat ve siyasetçi olmak isterdim 0 1 Yorumla Sema_Foster +1 yıl petek daha güzel Yorumla
ForgottenTomb Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Alttaki resimdeki kız daha güzel... üstteki estetikli doğal değil 0 0 Yorumla
Dahliaa_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Dakikada 300 mimikle video çeken kız mı şu üstteki asiri yapmacık itici beğenmiyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl İsterdim evet.Video işini bilemiyorum bilsem aslnda yaparmda o sorun 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi güzel sizcee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Üstteki Yorumla
ByTavsann Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kim istemez. Egonun tatmin olduğunu düşün 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi güzel sizcee Yorumla ByTavsann +1 yıl 2. İki two 😅 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Oturduğun yerden para kazanmayı kim istemez 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 565 cevap paylaştı. İkisi de sıradan standart 0 0 Yorumla
çpkn_kuruFASULYE007 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 379 cevap paylaştı. melek yüzülü şeyta nbunlar 0 0 Yorumla
OddZİX Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl İstemezdim ama tabi iyi yanları da var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi güzel sizcee Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. İstemem 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi güzel sizcee Yorumla bunasııladam +1 yıl Üstteki Yorumla
Rtbrtb Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl hayır olmamalıyım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi güzel sizcee Yorumla
Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl hayır, 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi güzel sizcee Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. asla istemem 0 0 Yorumla
siyahhizciii Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Tabikide 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hangisi güzel sizcee Yorumla siyahhizciii +1 yıl İkiside Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Evet isterdim.
Hayatta istemem işim gücüm yok akşama kadar canlı yayın aç çekiliş yap story at bilmem ne. Özel hayatta kalmıyor
Hangisi güzel sizcee
Benim hanım ikisinden de güzel 🙃
Hayır, hayatımı sürekli başkalarının önünde yaşamak istemiyorum ben.
Hangisi güzel sizcee
Çok beğenemedim. Kusura bakma.
İsteyen herkes olurdu zaten demekki istemiyor. İki saçmalamaya bakar
İsterim ama işe yarar içerikler üretmek isterim, sırf para popülerlik için değil
hayır istemezdim ama tüm ülkenin tanıdığı ünlü bir avukat ve siyasetçi olmak isterdim
petek daha güzel
Alttaki resimdeki kız daha güzel... üstteki estetikli doğal değil
Dakikada 300 mimikle video çeken kız mı şu üstteki asiri yapmacık itici beğenmiyorum
İsterdim evet.
Video işini bilemiyorum bilsem aslnda yaparmda o sorun
Hangisi güzel sizcee
Üstteki
petek daha güzel zbfjc
ben istemezdim
Kim istemez. Egonun tatmin olduğunu düşün
Hangisi güzel sizcee
2. İki two 😅
Hayır istemem.
hayır , ne geek war
Oturduğun yerden para kazanmayı kim istemez