Ellerinin duruşuna dikkat ediniz. Ve giysilerindeki göz itemlerine. Klipteki duruşun illuminati hali:

senin bilinçaltını etkileyibileceğini inandırıyorlat. yoksa senin bilinçaltına etkileyen bir subliminal yok. ayrıca bilinçaltı nedir o na bakmak lazım. bilinçaltı diye bir şey yok. insan düşünceleri insanın özü kendisi nefs tir. nefse yön veren şeytan cindir. iyi yönde yön veren melektir. sen subliminal gerçek olabiliceğini az bir şey ikna oldunnu, inandınmı nefsin ve nefsin gölgesinde cinin seni hayırsız doğru olmayan şeyleri yapmaya ikna olursun. çünki haklısın subliminal seni etkiledi.
Bence adam mantıklı ve haklı konuşmuş 👍
bu kizin videolarina hep ks'da rastliyorum soru soruyorlar illuminati hakkinda.
yoksa izlemem bile.
evet insanlarin beyinlerine sacma salak seyler gonderiyorlar hem srs olarak heo gorsel olarak.
biz fark etmiyoruz bile.
ilminatinin cani cehenneme.
amac neyki bunu yapinca cok merak ediyorm ya ya
Çok aptalca bununla dikkat çekemez hele o kızdaki tiple 😄
Cevap
17Cevap
Bunu bir kitapta okumuştum sonrasında klipleri izledim ve farkettim doğru
Bilinçaltı göndermelerini neden bu kadar gözlere sokuyorlar bilmiyorum ama stratejik bir şey olduğunu düşünmüyorum çünkü gizliden gizliye bir çok şeyde bilinçaltımıza subliminal mesajlar gönderiliyor zaten
ya işte bunu dusunmemiz için yapiyor bence inanmiyorm iluminati olduguna
çok komik bir kız bu izledim bir kaç videosunu ama ergenleri kandırmak için belli
Poppy zeki bir kardeşimiz ünlü olmak için çok akıllıca bir yön bulmuş ve sonuna kadar da kullanıyor
Illuminati sayesinde ünlü olmak istiyor bu kızcağız fakat en ufak yalnista harcarlar bu kızı
İlluminati'nin işi gücü yok internet ortamında beyin yıkayacak dünyayı yönetmesi tek buna bağlı 👏
vay mk dün paylaştım bunu önemsenmedi bile kimseler soru vitrinde kalmadı bile
ıyı reklam ve un yapptılar dıger ulkelerde urunlerı yok satıyomus
Bu saçma videoları izlemeye nasıl katlanıyorlar anlamıyorum.
Ulke olarak kizin evine suikast duzenlicez yakinda 😄😄
Hiç izlemedim. Herkes farkında bu kızım bir piyon olduğunun. Eğer gerçek bir piyon olsa kimse fark etmezdi
Bu poppy yaklaşık 2 yıldır sürekli video falan atıyor. Baya da tatlı bir kız ama yaptıkları söyledikleri ürkünç...
Poppy kliplerini izlemedim ama illuminati topluluğuna karşı bir merakım vardı baya araştırma yapıyordum..
Valla bu site de tanıdım o kişiyi daha önce bilmiyordum saçma sapan şeyler izlemiyorum
Bas baya saçmalık. Niye bu kadar büyütüyorsunuz ki.
Konuşuldukça popülerliğini artırıyoruz üzgünüm ama
sub olmaktan çıkmış artık. baya direkt göze sokuyo
POPPY sinir bozucu, insanlar nasıl izliyorlarsa
Izletmeyin sizde o zaman su soruları sorup ya
Etrafında gençler varsa fanı uyarırsın en azından.
illuminata karşı ilgim var nedense
Resimde attığın satanizm ama
Tapınak şövalyelerinin tanrısı olduğu söylenen Baphomet de illuminati sembollerinden bir tanesi. Keçi kafalı, kanatlı, üst kısmı kadın, alt kısmı ise erkek olan figür Pagan inanışındaki Pan’ları andırıyor.
Szandor Lavey neden bunu kullanıyordu peki?
Genelde iblisi keçi kafa modeli ile tasvir ederler. Kullanmış olabilir tabi ama bu ikisininde kullanamaz anlamına gelmez ki. Dediğin yazarın görselerinde genelde yıldız itemi var.
Saçmalık, gereksiz, zaman kaybı
çok büyük bir keşif aydınlatmaya devam et bizi
evet farkındayım..
Beni hipnoz ediyor.
Hepsi yalan
İzlemedim ki hiç
olabilir yani ∆👀
Çok lazım değil
bir izliyim
Zaman kaybı
Yok.
beni etkilemiyor