Illuminati yeni dunya duzenini duydunuz mu?

Adım adım uyulan plana göre 2023-2026 arası geçiş tamamlanmış olacak. Bu yeni dünya Kudüs merkezli ortadoğu merkezi yönetiminde herkesin bir çipi ve 18 haneli seri numarası olacak herkesin 1 çocuk hakkı olduğu bu düzende diktatörlük istediğinde senin malına mülküne hatta canına el koyabilecek. Bu yeni dünyadan önce dünya genelinde milyarlarca insanın imha edildiği kitlesel katliyamlar kıyımlar suni felaketler yaşatılacakmış...
Yeni dunya duzeni gercektir.
Yeni dunya duzeni yalandir.
Fikrim yok oyle yasiyoz valha
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Turkiye de ve bolgemizde Bop es baskani sayesinde ulkemiz ve bolgemiz bu yeni cipli duzene ve vahsi kapitalizme adim adim hazirlandi. Ak partinin 2023 yeni dunya soylemi de tam diktatorluk duzenine gecis icndir. Erdogan isyanci mehdiye değil doktator deccale bolgeyi hazirliyor. 2020 lerden sonda ztn ortadogu disinda baska kitalarda bildimiz yasam son bulacak. Sahte uzaylilar olsun zombi kiyameti olsun 3. dunya savasi ve nukleer saldirilar olsun dunyanin icine edip yeni dunya kuracaklar.
Güncellemeler
+1 yıl
Yeni dunya merkezi yonetimi deccalin elinde olacak asi da mimarmis. Bu mimar ve ordusu istedikleri isyanciyi yni kanun dedikleri zulumlere uymayan gorurlerse yakaladiklarini firinlarda yakip imha edeceklermis. Arkadaslar deep webte oyle bigliler var ki browserlariniz kapali yoksa drsifre olmus bir suru ingilizce ibranice makale var bu tek din ise yahudi mistitizmi yahudilikle meteryalizmin karisik hali yni cennet cehenmem dunyada hersey burda oldukten sonra insanlar yok oluyormus..
Illuminati yeni dunya duzenini duydunuz mu?