Uzun süredir araştırıyorum bir çok şey biliyorum artık haklarında sanatçılarını, ülke başkanlarını, makyözlerini, fotoğrafçılarını kısaca neredeyse onlara ruhlarını satmış olan bir çok insanı artık biliyorum ve merak ediyorum sizce bu artık durdurulamaz mı?
Sonumuzu hazırlıyorlar.
Sonumuzu hazırlıyorlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Özet şu Dünya şeytan ve insanın mahşer gününe kadar savaşının yaşandıgı yer. Mahşere kadar onlar yani şeytan’ın askerleri ve biz yaratanın askerlerinin savaşı devam edicek özet bu
olmayan bir şey durdurulamaz. illumunati denen şey şehir efsanesi ve saçmalıktır. hiçbir dayanağı da yoktur.
Ne : D kardeşim git dogru düzgün araştır ondan sonra böyle bir şey yok de senin izlediğin filmlerden dizilerden dinlediğin sanatçılara kadar neredeyse hepsi onlara ait
Tarihte bunun var olduğunu söyleyen herkes öldürüldü. 27ler klübünü araştır.
27ler kulübünü de mi onlar öldürmüş akcnsn. 12 yaşındaysan inanman normal derim ama yetişkin insanların bu saçmalıklara inanmadı kabul edilebilir ya da saygı gösterilebilir değil. giripte internette aslı astarı olmayan, dayanaksız saçma sapan yalan haberleri birleştirip cahillere yutturuyorlar. illumünati yok ama uyuyan salak bi toplum var. komplo teorileriyle bilimden uzak…
ya neden internete gördiyniz herşeyi ninanıyorsunuz he koronayaıda onlar çıkardı saten
ayin falan yapiler
Bi zararı yok şu anda
Çok fazla zararı var sadece fark etmiyorsunuz
İyi o zaman ben de katılayım
bildiklerini aktarabilir misin? korkmaya başladım
Bütün sırrı bozdun şimdi peşine düşecekler
Hayatımızı s*ktilr resmen
Ben de satmak istiyorum söylesene ulaşsınlar bana.
-1 iqlu insanları almıyorlar
Oooov +9
beni de aldılar
Öyle gözüküyor
Ben durdurucam.
illuminati falan yok
Ne : D?
evetdurdurulur