Bu dünyada her ülkede (şu anda Türkiye bunların arasında değildir.) sözü geçen 3 baron vardır. Bu baronlar kendi kazançları için belli zamanlarda belli ülkeleri devletleri ve insanları yönledirerek istediklerini yaptırıyorlar. Tabi onların yaptığını neredeyse kimse bilmez. Türkiyede eskiden beri bu durumlara ya da kişilere "Amerikanın/israilin oyunları falan derlerdi" Bu artık klişe bir laf olmuştur. Teoride doğru ama bütün olarak kesin doğru değildir. Zaten başkalar bile onalrın emrine çalıştırılmaktadır.3 baronlardan Biri (Rockkefeller) Amerikali bir yahudi iş adamıdır. Diğer 2 kisi ise (Rothschild ailesinden 2 kişi) Alman yahudi iş adamlarıdır. Bunların 3'üde dünyada çok ünlüdür. Rockfeller Amerikada Donald trump'tan daha üstün bir emlak zenginidir. Neredeyse tüm amerika onundur. İlliminatide bu baronların çıkarttığı bir kılıftır. İnsanları kafasını karıştırmak için üretilmiştir.11 eylül-Nazi katliamları-Kore savaşı-atom bombası projesi-Türkiye cumhuriyetinin kurulması- -malezya uçağının düşürülmesi bunlar baronlar tarafından yaptırılan belli başlı olaylardır. Bu tarz konulara fazla iltimat etmeyin arkadaşlar.
02 Yorumla
Soran+1 yılbilgiler için teşekkürler hocam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha sıralayalım mı?
https://www.youtube.com/watch?v=Fnyv6g4_O18https://www.youtube.com/watch?v=kd9f5FiN02U01 Yorumla
Soran+1 yılbunları biliyorum :D
Var 1 yılı aşkın araştırmalarım var bu konuda😃 fbı ajanıyım ben 😃 şaka ama gerçekten bu konu hakkında 1 yıllık bir bilgi birikimim var eğlenceli araştırmak evet ayin büyü cin çağırma var ayinleri Youtube da var keçi kesilip kanı içiliyo şeytana tapma ayini. Çok gizli bir örgüt ismi Adam olan ama adam olmayan biri tarafından kurulmuş olup aydın olduklarını varsayıyolar 10 adam ve onların altında 200 kişi ve onlara hizmet eden ünlülerimiz biz yokuz piramitte bizi hiç olarak görürler kendileri falan filan işte yani var daha çook şeyler var subliminal mesaj 25. kare tekniği masonluk kartları var bide bunun ikiz kuleler komplolar vs.
657 Yorumla
Soran+1 yılhım korkmuyormusun peki :D
Soran+1 yılinanmayan arkadaşlar hakkında düşüncen nedir bir tane hemcinsin dizideki başrol karekterin sivesiylen daga gecti kapak cevap attım dönemedi :D
- +1 yıl
Hmm.. Şöyle diyim dünya çok değişti insanlar.. Çocuklara bakıyoruz beyinleri yıkanmış (çizgi dizideki subliminal yani bilinçaltı mesajlar -bilinçaltı mesaj hipnoz gibidir beyninizdeki bilgileri parçalayarak istediği bir insan oluşturulur iyi tarafı da var tabi ki sigara bırakma, zayıflama, tembellik, kız/erkek arkadaşa açılamama, asosyallik boy uzaması bile var her neyse- gönderiliyor) Eminem ben de dinlerim haberlere bakın küçük bir çocuk yaşını hatırlamıyorum 7-8 heralde kendi cinsinde birine tecavüz etmiş erkek çocuk ne hale geldik göremiyomusunuz. ikiz kuleleri, başka adıyla 11 eylül olayı 9/11 olayı da denir bu bir komplodur ışid lideri olan el kaide üstlenmiştir ama hepsi medyanın yalanı Kuran da bu olayla ilgili hatta bu örgütle ilgili ayetler var tabi illuminati diye geçmez😃25. Kare tekniğine gelelim insanları korkutmak veya seks için kull. 1 saniyede 24 kare vardır ama bunlar 1 kare daha sığdırarak hemen geçmesi sağlanıyo beynin bunu algılamaması sağlanıyo
- +1 yıl
Beynin algılayamadıkları bilgiler bilinç altına atılır bilinç altı çok geniştir 1 milyon bilgisayar gücündeydi sanırım ya da daha mı fazlaydı 300 milyon hatırlamıyorum ama çok geniş okuduğunuz kitaplarda bile örn. şeker portakalı hatta yasaklanmıştır okuyanlar bilir kitapta ekmeği şaraba batırıp karnını doyuran çocuklar aklımda bu kalmış. amaçlarına gelirsek şu iç savaş olayları Gaza İsrael Syria bunlar neden? Çünkü dünya nüfusu yarıya indirmek amaçlanıyor İslami ülke bunlar Türkiye ye bakın ne hale geldik. Ünlülere sublimğnal uygulandığı söyleniyor miley nin konserlerine bakın istem dışı yapıyorlar herçeyi rihanna ya uygulanan omegabitkisel tarzda bir ilaç tam nasıl bilmiyorum içlerine cin girmiş gibi geçen gün haberlere bakıyodum abd bir makine tasarlamış tamamen insanı değiştirmek amaçlanıyor sexe yöneltmek uyuşturucuya yöneltmek amaçlanıyor gözlerinizi açın artık lütfen nefsi tetikleyen birşey seks ve insanı çok çabuk etkiliyo maalesef
- +1 yıl
Abd nin cumhurbaşkanlarına gelelim Bush obama (ilk siyahi cumhurbaşkanı ki abd siyahilere karşı bununla ilgili şeyleri az sonra yazcam) Clinton Abraham Lincoln aklınıza gelen tüm abd cumhurbaşkanları hepsi masonik bir aileden gelmektedir hepsi bir biriyle bağlıdır 6. kuşaktan 4. Kuşaktan kuzeni falan ama yakın akrabalıklar var videoyu bulabilirsem linki atarım birbirlerine çok benzerler kardeş olan devlet büyükleri bile var yani kardeş kardeşe evlenmiş kim unuttum bu iğrenç peki neden yapılıyor. Saf kan onlar için çok önemli ataları masonic ve sadece kendi soylarındakilerden ürerler bikadın vardı neydi adı sarışın o soydan olmadığı için öldürüldü diana evet diana bu soydan biriyle evlenmiştir ama sonu kötü olmuştur illuminati kartlarında var başlığı prenses Di diye geçer obama da var siyahi bir cumhurbaşkanı bakın bu kartlar çok önce bunların hiçbiri gerçekleşmediği zamanlarda çıkartılmıştır çocuklara satılıyor oyun olarak sırrı yeni ortaya çıktı ikiz kuleler tsunami radyoaktif sızıntı
- +1 yıl
Japonya, salgın hastalıklar (kuş domuz gribi deli dana hastalığı şimdi bize bu hastalıklar normal gelebilir ama düşünün isimlerine bibakın bu hastalıklar onlar tarafından çıkarıldı neden hem dünya nüfusunu yarıya indirmek her m de ileride çok kötü salgın bir hastalık çıkacak ve panzehri sadece onlarda olacak biz muhtaç olacağız insanlar o kişiyi tanrıları olarak görecek ) yaşanmışlar bunlar bide yaşanmamışlar var empire state binası NYC deki onunla ilgili bir kart var uzaylı istilası var bakın uzaylı diye bişey yoktur bununla ilgili haberler okudum insan geniyle bazı hayvanların geni birleştirilerek oluşturuluyo aya çıkılmadı zaten bunu herkes biliyo Kuran da yazıyo evet başka canlılar da var fakat biz bunlara daha ulaşmadık veya ulaşamıycaz. domuz ve insan geni birleştirilerek olabilir ama yazmaz netlerde tabiki çünkü bu genler çok benzer. Afedersiniz ama evet benziyor. siyahilere gelelim Michael Jackson ameliyata girmemiştir estetik olmamıştır ilaçla beyazlatılmıştır
- +1 yıl
İllıminatiye karşı gelmiştir nette yasak klibi var they dont care about us. tr altyazılı izleyin orada eğer bunları düşünerek dinlerseniz okursanız anlarsınız bu klipten sonra öldü. Michael jackson müslümandır ilahileri var aklımda olan give thanks to Allah. müslim olan bazı ünlülerin de hacca giden sporcu vardı müslim değildi yabancı abdli galiba hacdan döndüğünde öldürüldü.
Soran+1 yılokumaya üşendim :D :D zahmet etmeseydin
Soran+1 yılkanıtını istiyorum :D :D
- +1 yıl
yazdıkgınz yazıları okudum sizde biraz da kendimi gördüm :)
Soran+1 yılkendindemi fb ajanısın :D
- +1 yıl
Hipnozla insna etkileniyorsa TV'den kimler etkilenmez toplu hipnoz misali arkasında belki İsrail vardır veya Amerika. cinleri bile bazı operasyonlarda kullanıyor İsrail diyen türk hocalar var. cin bu büyüde musallatta var insanın damarlarında dolaşıyor ruhani varlık.
Soran+1 yılcok carpıcı yorumdu
Soran+1 yılbeyler sakin :D
Soran+1 yılbaşka örnekler var mı :D
Soran+1 yılilluminatinin sosyal medyada parmağı var mı sizce onu sorcaktım araştırırsanız sevinirim
Soran+1 yılmesajlar dinleniliyor derken bunun illuminati ilen alakası varmı. D
- +1 yıl
Aklıma gelenleri sayıyorum şimdi facein daha giriş yapmadan önce ki seks yazısı Youtube zaten kesinlikle onlara hizmet ediyor diyebilirim illuminati semboller fazla olduğu klipler çok fazla tıklanır rihannanın ünlü olduğu klip umbrella nakaratları şu şekilde Under My umbrella elah elah ee ( Arapçada la yok demek elah ilahAllah kısaca Allah yok ) üçgen tek göz baphomet onları geçiyorum jay-z sayesinde ünlü oldu katy Perry dark horse a bakalım kliple bağımsız sözler eğer benim gibi katy perryi yakından takip ediyorsanız ben klip çıktıktan hemen sonra bakmıştım boynunda Arapça Allah yazan kolyeli bir adamı katy öldürüyor + klibin urlsinde SOMA yazısı var klipte de elmas var elması bikiriz hepimiz kömürden elde edilir. Somadaki madencilerimizi hatırlatırım hepsi tesadüf mü sizce belki de somadaki maden faciasında bile bunların parmağı vardır klip zaten mısırdaki tüm sembolleri) içeriyor Dailymotiona bakın orginal klip orda klip değiştirilmiştir çünkü büyük tepki topladı
- +1 yıl
Meraba fbi kardeş , ismi adam olan ama adam olmayan muhabbeti çok iyi :D :D
Soran+1 yılmüberra sana gelen mesajlara cevap veriyormusun :)
Soran+1 yıladam nerden biliyor muhabbetinin iyi olduğunu :D
Soran+1 yıloki ne ya :D olabilir yanlış anlaşılmalar niye küçümsüyorsun :D
Soran+1 yılsilah doğrultsaydın bu kadar üstüme alınmazdım :D :D
- +1 yıl
Arkadaş madem biraz bilgili bende bunun altına yazım yorumu :)
Illuminatı diye tabir edilen örgütün varlığı yahut yoklugu tartışılır. Asıl örgüt TAPINAK ŞOVALYELERIDIR.1. haçlı seferinde 9 Kişi tarafından kurulup İlk resmi büyük üstadı Hugues de payens son resmi büyük üstadı Jacgues de molaydır. takribi 1314 yılında yapılanma dagıtılmıstır. Fakat döneminin en iyi bankerlerı olan tapınakşılar o dönemde kacıp farklı örgütelre ve iskoçyaya sızdılar. Mimaride iyi olmalarından dolayı Duvarcı localarına yanı MASON LOCALARIN sızdılar asırlar sonra hatırdlagm 1500 lü yıllarda mason büyük üstadı ile tampliye büyük üstadının aynı olması ile Masonluk Spekülatif masonluğa geçiş yaptı bu böyle uzar da gider bir iddaa ya göre de 1700 li yıllarda bir hukukçu tarafından illüminati kuruldu. Illüminati tapınakcıların bir kolu olarak kurulmus olmalı, bunun yanı yine tampliyelilere bağlı olarak kurulan GÜL HAÇ örgütü vardır. Döneminde FRANCIS BACON Güç ve Haç'ın İngilteredeki en üst yetklisi olmustur. - +1 yıl
Bakınız : FRANCIS BACON / YENI ATLANTIS.
Bu konularda bilgisi olmayanlar okursa sıradan bir felsefi ütopya olarak okur geçer oysa ki bilgililer okur ise çok daha zevk alacaktır ve bazı şeyler hakkında teoriler geliştiremye başlayacaktır.
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=_Sd6F8sDNH0 bu sahnede anlatılmak istenilen nedir
Soran+1 yıldizide anlatılmak istenen paralel yapı sanırım bide şu üstteki videoyu izledinizmi
Soran+1 yılordamısınız
Soran+1 yıltürk rap ve pop sanatcılarında bağı var mı bunlara yoksa yalan uydurma bir habermi bu :D
- +1 yıl
Rap olarak sago dinliyorum sadece ateşten gömlek illuminati yaz 2 part var tersten dinlediğinde illuminati olduğunu söyylüyo s. ki s. ki s. k gibi bişeyler çıkıyo bilinçaltı kelimeleri ters olarak da algılayabiliyo bu da böyle biyöntem ama düzden dinlediğinde de şöhretin onu nasıl bozduğunu hayatını mahvettiğini anlatıyo gazze ile başlıyo tavsiye ederim bibak istersen bu adam müslim ve şarkıda bunu belirtiyo sensiz Rahman sensin Canan Allah tan bahsediyo sagopa kahmer ismi de bir pramit ve arkeolog isminden geliyo piramit bilindiği gibi illu. sembolü falan pop olarak atiyeye bak Tarkan hatta demet Akalın ya hep var zaten olmayan yoktur veya çok az diyebilirim
Soran+1 yılsago dinine bağlı müslüman olan adamın illuminati olacağını sanmıyorum illuminaticiyse nasıl Allah'a kliplerinde dua ediyor
- +1 yıl
www.sarki-sozleri.net/sagopa-kajmer-atesten-gomlek şuna bak bide ne yapabilir ki bikere girmiş bu işin içine çıkması imkansız michael jackson çıkmayı denedi ve öldürüldü
- +1 yıl
önce dinine bu kadar bağlı değild şimdi oku bunları Ruhum işgalden kurtulmaz vatan,
İnfilak eder alev ateş volkan hislerim kırıklar..
Püskürüyor üzerime lav, kıvılcım korlar,
Elimdeki bir avuç dolusu su ile sönmez bu yangınlar..
Ben bir sırra sahibim, hayat uykusuna yatmış,
Ben çok dosta sahiptim güvensizlik içine batmış.
Şahit oldum birileri mutluluğu parayla kapmış!!! elindeki bir avuç su ile nasıl sönsün bu yangınlar
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=d1ffiFvoSVE sagopa kajmerin sapkın bildiğimiz edip yükseli övdüğünüde bildirmiş olalım twitter hesabında tehdit yoluylanmı yazmıştır bunları
Soran+1 yılolamaz sagonun ne işi olur photostopla :D boş işlerin müdürümü sanki :D
Soran+1 yılhesabı kapanmış bende cevap bekliyorum :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar bencede rihanna niye dövüldü sanıyorsun? yok kocası dövmüüşte bilmem ne ee dövdüyse kadın hemen nasıl barışabildi hemen onunla ağzı burnu tanınmaz hale getiren bir adamla o kadar kısa bir sürede hemde? ordan çıkmak istediği için dövdüler o kadını.
011 Yorumla
Soran+1 yılhaberin linki varsa atarmısın
Cevap sahibi+1 yılwww.acunn.com/.../134157 buyur arkadaşım.
Soran+1 yılacununda onlarla bağı var :D
Cevap sahibi+1 yılAcun yılanın başı bence Türkiyede :D bizde anca oturup mal gibi programlarını izleyelim :)
Soran+1 yılilluminati videolarının meşhur müziğiydi https://www.youtube.com/watch?v=4tm_9u90WCU :D
Cevap sahibi+1 yılaahhaha güldürdünn :D
Soran+1 yılharbimi :D
Cevap sahibi+1 yılevet kardişşte niye ilk kez birini güldürmüş gibi tepki verdin :D :d
Soran+1 yılyok ya öylesineydi :D
Cevap sahibi+1 yıliyi madem :D
Soran+1 yılpeki :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
illuminati denilen şey aslında öyle türkiyede dalga geçer gibi paylaşılan fotoğraflarla alakası yok. müzik sektöründe kesinlikle bir örgütlenme var. mesela örnek vereyim lady gaga o kadar ünlüyken nasıl inanılmaz bir düşüş yaşayabilir ya da lana del rey gibi sıradan biri yani ondan 10 kat daha yetenekli sanatçılar varken nasıl oluyorda kıçı kırık summertime sadness parçasını 100 milyonlar izleyebiliyor. aslında pop'an daha çok R&B ve hip-hop sanatçıları bu örgütçe zirveye çıkarılıp ya da piyasan silinebiliyor. yani bu bir endüstri. insanların beynine işleyen hoş ritimlerle insanlara seks uyuşturucu alkol aşılayan parçalar dikkat edersen son yıllarda inanılmaz bir hal aldı. insanları yozlaştırıyorlar. en kısacası dmx gibi dünyanın en gelmiş geçmiş en iyi hip-hop yapan sanatçısıdır bence onun nasıl harcandığını görmek çok zor değil. kendisinin endüstri ile ilgili bir konuşması var : youtube. com/watch? v=xsmGrYDLpFM
17 Yorumla
Soran+1 yılsubliminal mesajlara ne demelisin peki
- +1 yıl
evet kesinlikle katılıyorum size. ama türkiyede bu konudan bahsedenlerle dalga geçiliyo. anlamış değilim insanları. franz kafka'nın dediği gibi insanlar artık kendine dünyaya yabancılaşıyor. git gide yozlaşıyoruz. internet hayatımıza girdi gireli psikolojik vakalar, hastalıklar artmış durumda. ama bizim insanımızda bunları sorgulayacak kapasite yok malesef. mesela o mtv videoları insanlarla dalga geçiyo resmen.
Soran+1 yılcnn kanalı mesela masonun daniska kanalı oda cok kandırıkcı kanal haberleri cok yanlış yobazlaştıracak kadar sunuyorlar yabancı cnn kanalından bahsediyorum doğan holdinginde farkı yok aydın doğan yahudi patronu
Soran+1 yılacunda cabucak medya patronu oldu daha belgesel sunan adama para aktı kanal sahibi oldu bunun arkasında kimler var
Soran+1 yılaynen öyle cok pis oyunlar dönüyor o acıkca ortada :D inanmayanlar ayakta uyuyor
Bence büyük ihtimal bilmediğimiz çok fazla sır var bu dünyada. Bilmiyorum sadece hissediyorum. İyi ve kötü olduğu sürece gizliden ve açıktan sürekli bir mücadele olacaktır diye düşünüyorum.
119 Yorumla
Soran+1 yılmilletvekili adayı gibi konuştun :D
Soran+1 yılcumhur başkanı adayı sen olsaydın oyum sanaydı :D
Soran+1 yıltayyibin yerinde o balkonda sen olmalıydın :D
Soran+1 yılbişey değil fazlamı uctum ben :D
Soran+1 yılcok ekşın ve maceralımı buldun soruyu :D
Soran+1 yılbedava değil kredi kartıylan sordum bu soruyu :D
Soran+1 yılhahahaha uyu sen :D
Soran+1 yılal kardeş haydi iyi geceler
Soran+1 yılhala burada takılıyor :D
Soran+1 yılişe falan gitmiyormusn :D
+1 yılIlluminati vardir, heryerde dagilmis sekilde yasiyorlar. Osmanliya'da zamaninda girdi, dagildi koca Osmanli Imparatorlugu. Sagina soluna iyi bak heryerdeler. bilinc altimiza giriyorlar tv, giyisiler, oyunlar, kitaplar bisuru seyler say say bitmezz. Bu arap ulkelerinde olanlar bile onlarin sayesinde. Ama fazla kafaya yormaya degmez, bilmemiz ve bilincli davranmamiz yeter.
12 Yorumla
Soran+1 yılyorumun için teşekkürler
+1 yılilluminati veya şirinler ne fark eder? var ve Kuran'da da geçiyor. Bütün ülkeleri birleştirmek, sınırları kaldırmak istiyorlar ve kullandıkları slogan"kardeşlik, birlik beraberlik, tek devlet tek din tek bayrak"... vs. vs. vs. vs."kendimizi kandırmayalım. Dünyadaki tüm ülke hükümetleri maalesef işbirliği içinde. Çok belli.
11 Yorumla
Valla kesin varda kurtlar vafisinden biliyorum illumunati tapinakcilar masonluk bize mesaj veriyorlar mesela katy perunin youtubedaki dark horse klibi adamda arapca alla h yazili kolye var uok edilio ve linkindede soma yazio mesaj yani ve bunlarin basi darwin insanlar maymundan yaratildindiyen adam masonlik illumunati tapinakci siyon neocon felan dunyayi yonetmek degilde yeni bir kurallari olan dunya yaratmak istiyorlar kurtlar vadisindr anlayiodu
15 Yorumla
Soran+1 yıliişte kurtlar vadisi ondan boş dizi diye yorum yapıyorlar :D
Soran+1 yılanlamıyorlar ki boş laga luga yapıyorlar üstteki kızın necati şaşmazın ses sivesi ile tipiylen alay etmesine kapak cevap attım cevap veremedi görürsün yukarıdaki yorumlarda: D
Soran+1 yılaynen adamlar biz dışarıya cıkmayalım calışmayalım diye yapıyor kıza kapakta yaptım zaten son cevabımı oku hahaha yukarıda :D
ATV star kanal D Show tv dizilerini izle resim obje gibi şeyleri arama sadece aile kavramlarına bak diyalogları dikkatli izle ve anla hepsi bu.
Ilk açıklayanda kurtlar vadisi değildir, kurtlar vadisi insanların gözüne soktu anlamamak için ahmak olmak lazım:) daha kötü tarafı şu? Bilinenden değil görünmeyen tarafına bilmem lazım.06 Yorumla
Soran+1 yılkurtlar vadisindeki gercek hayattaki karekterlerini araştırdınmı :D
Soran+1 yılüstteki arkadaş aziz yıldırımında bağı olduğunu düşünüyor doğrumu kurtlar vadisi oyuncaksa https://www.youtube.com/watch?v=hN0qaXCbNAI pusu serisinde aziz yıldırımı foyaya dökmezdi :D
Soran+1 yılaziz yıldırımın bağlantısı varmıdır sence
+1 yılmk geçende salak bir kızın teki benn illüminatiye katılmak istiyorumm bunu nasıl gerçekleştirebilim diye soru açmıştı ks. comda hey allahım yaaaa gördüğünüz gibiii insanların beyinlerini nasıl yıkıyorlarr eee dinini dosdoğru tanımazsaann uzak kalırsannn işte böyle kötü yollara düşüyosunn allah hepimizin yardımcısı olsun
( AMİN )03 Yorumla
Soran+1 yılilluminatiye o kadar katılmayı kolaymı sanıyor öyle hop diye almıyorlar yaşının reşit yaşta olması gerekiyor aklı dengesi yerinde olması gerekiyor ailesinin yahudi olması gerekiyor müslüman olan aileyi almazlar kanını döküp içiriyorlar daha neler yapıyorlar :D
- +1 yıl
YETER MİDEM BULANDII BEN KAÇAR :d :d
Soran+1 yılhahahaha anma nazik miden varmış :D
müdür akılma bır sorun takıldı bu masonlukla ılluminati dediğin şey aynı degılmı? Yani şeytana tapanlara ( haşa ) şeytanı ilah kabul edenler toplulugu degılmı.. Yanı Şeytana tapmaları demek Allah ın da varlıgını kabul ettıklerını gosterırı ama asagıdakı sarkı klıplerınde dırek Allah ın ( haşa ) olmadıgını söylüyor.. Çelişki yok mu
02 Yorumla
Soran+1 yılilluminati masonun kardeş örgütü diye duymuştum illuminatinin amacı yeni dünya düzenini ve insan topluluğunu köleleştirmek ergen yaşta alkolik etmek yoldan saptırmak maalesef iblise tapıyorlar Allahın varlığına inanırlar ama kabullenmezler kötülerler
- +1 yıl
Evet ama dediğin örgüte girerken'ALLAH ın emırlerını veya bızden ıstedıklerıne karsı olup bırlıkte duralım kötüleyim demezler ( demiyorlarmış ) nerden bılıyorsun dersen tabıkı ben de sana netde okuduklarımı soyluyorum ilk önce ALLAH a en yakın olanın kendılerının olduklarını soyleyıp sonra örgütdeki seviyelere göre ALLAH a karşı vicdanı sızlamadan , ınsanların farkında olmadan bir bakmışlar şeytanın safındalar.. Hatta youtube de Türkiye nin mason yöneticisi en üst mevkide bulunan bırın kanalı tam hatırlamıyorum onun bırlıkte bır söyleşi yapıyorlar adamı izle 5 vakit namaz kılıyor sanarsın.. Demem o ki kımse oyle apacık bırsekılde ben ıllumınatiyim demez hele hele klipler hıc demez bu benım nacızane fıkrım tabi bu dedıgım Türkiye için geçerli sonucta Müslüman bır ulkeyiz
Var. Amy winehouse, Michael jackson neden öldürüldü sanıyorsun... yeni dünya düzeni kurmak istiyorlar ve Müslümanları da bundan dolayı öldürüyorlar..
Allah korusun ya:( ben de araştırmıştım bu konuyu 1 yıl boyunca. ama insan ürküyor azıcık18 Yorumla
Soran+1 yılyanılıyorsun eminmisin https://www.youtube.com/watch?v=PwCcKRJSew4 :D
Soran+1 yılnerden araştırdın söyle bakayım :D yanlış bilgi edinmişsin adam polat alemdar gibi yüz değiştirmiştir olamazmı illuminatini bunu yapar
Soran+1 yılbence eksik biliyorsun adamı saklıyorlar :D
Soran+1 yılkurtlar vadisi dizininde polatın babası illuminatiye hizmet ediyordu küçükken polatın ilk adı efeymiş sonra polat küçük yaşta yani efe olarak yetim kaldığı için büyüyene kadar ali olarak takılmış sonra gizli devlet işlerine giriyor dizide buna teklif sunuluyor ailene veda edeceksin yüzün değişicek bizimle beraber görevlerde operasyonlarda bulunacaksın gibi gibi teklifler verilmişti işte ali olarak kaza süsü veriliyor dizide yüzünü değiştirerek polat alemdar oluyor bu mantıkla düşün :) dizinin videosunu izle anlarsın polatın bile haberi yok :D
Soran+1 yılseninde sesin kesildi bundan sonrasında :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlmaz olurmu haşhaşiler tapınakçılar bunlar zamanında krallara bolç vererek bu günlere gelmişlerdir dünyanın her yerine yayılıp hala içerden yönetirler örnek israil hz süleyman dan bu yana her yerdeler amerikayı bile bunlar yönetir ve her istesiklerini bütün dünyaya yaptırırlar hepsinin o simgeleri şeytanın tılsım simgeleridir kudus ana tapınaklarıdır bunları bilmen iyi olmaz.
03 Yorumla
Soran+1 yılkurtlar vadisi dizisi bu sahnede doğrularımı yansıtmıştır sence hocam
Cevap sahibi+1 yılTahminince kurtlar vadisinde görünen yanı güzel yanını göstermiş :) onlar en büyük psişiktir tanrıyla ilgiside yoktur onlar şeytanı bilir şeytanın getirdiği tılsımlarla cinleri hükmederler insanların beynime musallat olurlar yıkanan beyine herşeyi yaptırırlar paradan başka gözleri hiçbirşeyi görmez o gördüğünüz nazar boncuğu piramitteki tepediki tek göz simgeler şeytanın simgesidir bunları bilmek iyi değil ama öğrendiğin iyi oldu Allah kötü şerlerden insanların kötü şerlerinden hepimizi korusun...
Soran+1 yılsagolun hocam ellerine sağlık
Gündem konusunda 3,7b cevap paylaştı. Var, Avrupa'da aydınlanma çağını başlattılar, batı o dönemden sonra dünyanın sanayi ve kültür merkezi haline geldi. Ama günümüzde böyle bir "güç" var mıdır bilinmez. Ortadaki videoların hepsi komplo teorilerinden ibaret.
03 Yorumla
Soran+1 yılyoutubede yapılan illuminati videolarını kendilerimi yapıyordur :D
Soran+1 yılhahahaha doğru bak bu
+1 yılVardır zaten ^-^ o kadar filmlerde çizgi filmlerde özellikle subliminal mesajlarda müzik sektöründe ciddi platformlarda savaşlarda çatışmalarda reklamlarda her yerde vardır ne olduğunu bilmeyen araştırabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah seni inandırsın illuminatiyi daha bir kaç gün öncesine kadar bilmiyordum 1 ay önce rüyamda Mavi Işık Projesi diye bişey gördüm adamın biri bana söylüyodu merak ettim araştırdım illuminatiyi öğrendiğimde illuminatinin gizli ve güçlü projelerinden biriymiş Blue Beam Project nasıl bilinçaltımda yer etmişse
23 Yorumla
Soran+1 yılolur böyle şeyler
Soran+1 yılo tür cizgi filmler zaten israil yapımı
+1 yılTapinak şövalye leri dir ve vardır dunyayi yönetirler istedikleri her ülkede istekleri basbakanlari kendileri destekler istemedikleri basbakanlari yöneticileri darbe yapip indirirler kisaca tapinak şövalye leridir
01 Yorumla
+1 yılİlimunati cok eski zamanlarda olan silahli bir akimdir b gosterulerilenlerin ilumunatiyle pek bir baglantisi olmamayip daha fazla daha farkli orgutlerden olusan bir amactir bu gordujkleriniz hic birsey degil arkadaslar amailimunati deilk farkli bisi bunlarin beterleri var ilimunati oyalama parcasi
01 Yorumla
Soran+1 yılne gibi beter bir örgütler varki :D
+1 yılVar, Ama Çok Becerikli İnsanları Yanlarına Alıyorlar.
Amaçları Dünyayı Ele Geçirmek Ama Normal Yolla Değil,
+Büyü
+Sihir
+Lanet
Gibi Birtakım Süpernatural Şeyleri Bulup Günü Geldiğinde İnsanlara Karşı
Kullanacaklar.04 Yorumla
Soran+1 yılburdaki arkadaşlar inanmıyor maalesef :D
- +1 yıl
Yoooo Var Ama Normal Olan Her İnsan Giremez Aralarına.
Hükümetten Büyük Bir Topluluk.
Ve Etkiliyici Şeyleri Topluyolar.
Amaçlarıda;
Büyü Veya Lanet İle Dünyayı Ele Geçirmek !
Soran+1 yıltamam kardeş niye triplere girdin :D
- +1 yıl
Sana Öyle Geldi.
+1 yılİlluminati amerikanın dünyada egemen olmak istemiyle kurduğu bir kuruluş. Müslümanlardaki IŞID gibi. Yani çok merak edilecek veya şaşırılacak bir kuruluş değil. Sadece ergenler biraz abartıyor
01 Yorumla
Soran+1 yılyorumun için teşekkürler :D
Var var baya araştırdım bendee hatta bu siyonizmle alakaları var filan baya karisik tehtit iskence yapiyolar filan
16 Yorumla
Soran+1 yılbuda inanmayan arkadaşlara selam olsun :D :D
Soran+1 yılgenelde zengin kesimi olanları aralarına alırlar
Soran+1 yılonu gecte şu alttaki hemcinsin olacak kıza sinir oldum konu illuminati gidiyor adamın dizisini eleştirme yapıyor sonra cevabını alınca susuyor :D
+1 yılgenellikle yabancı dizi ve kliplerde gözümüze sokulan değişik şifreli şekiller ben olduğuna inanıyorum
12 Yorumla
Soran+1 yılinanmayan arkadaşlara selam olsun :D
- +1 yıl
:d : d: :d :D
Bir araştırmaya başlasan neler bulursun neler.. Oyle planlar oyunlar ustaca dönüyor ki çevremizde. Bir belgesel önerebilirim başlangıç için izlersen. The arrivals
11 Yorumla
+1 yılvar gerçekten ki artık gizli saklı bir yanı kalmadı onların, her türlü bilgiyi belgeleriyle, kaynaklarıyla beraber kolaylıkla bulabiliyorsun.
01 Yorumla
varmış... televizyonlarda sembollerle ele geçirmeyi çalışıyorlar insanları. bir kanlı canlı karşıma çıksalar ben ele geçirecem alayını :)
01 Yorumla
Soran+1 yılespri kötüydü :D
Benim araştırmam bile var bu konu hakkında. Var. Ve istedikleri beynimiz.
112 Yorumla
Soran+1 yılne gibi araştırmaların var yansıtırmısın. D
Soran+1 yılyoutubeye atsaydın ya :D
Soran+1 yılslayt duruyorsa yeni e posta adresi acarak youtube hesabı acabilrsin :D
Soran+1 yılilluminatiyimi sundun :D
Soran+1 yıleğitim alanlarındada onların payı var unutma yerdeki kareli zemin onları temin ediyor :)
Soran+1 yılokul müdürleride onlara hizmetkardır hiç belli olmaz yani güvenmiyorum onlara :D: D
Soran+1 yılpişt :D
+1 yılAklıma eski üye "illumemati" den başka bir şey gelmiyor.
13 Yorumla
Soran+1 yılespri soğuktu :D
- +1 yıl
Espri yapan kim bro olanı söyledim.
Soran+1 yıleline tesbih vereyim salla bari bro nedir :D
O kadar kanıtlandı yani her şey deşifre oldu. Hala neyini sorguluyosun? Şüphen varsa klipleri izle sadece.
15 Yorumla
Soran+1 yılklipleri biliyorum sadece kurtlar vadisi sahnesini paylaşmak istedim ilk bilgi o diziden verildi eskiden
Soran+1 yıloda o arkadaşın düşüncesi saygı duymak lazım
Soran+1 yılpeki
Bu konu hakkında endişelenmiyorum yani bilinç altı mesajlarıyla. Evet varlığı ortada ancak onu bu kadar bilinir hale getirende biz insanlar değil miyiz? Bu durumda zaten oltalarına çoktan düştük?
05 Yorumla
Soran+1 yıldoğru acıkladın :D
- +1 yıl
:D artık geri dönüşü olduğunu da sanmıyorum bu bütün dünyada böyle. Ne yazık ki İllüminati diyince insanların aklına direk şeytan ve mesajlar geliyor ama asıl gelmesi gereken şey dünyadır. Çünkü şu anki dünya sistemi başlı başına onun yüzünden vardır. Ve bu sistemi döndüren de tabi ki paradır. Dünya üzerinde barınmak için vergi vermemiz sana ne kadar mantıklı geliyor sonuç olarak Ve bizim paramızla bize artistlik yapıyorlar işin kötüsü bu :D
Soran+1 yılbuda mantıklı cevap :D
Soran+1 yılafiyet olsun
Var ya açık açık herkesin dilinde her yerde kanıt var
120 Yorumla
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=SB4yUFazDFo bunu izle :D
Soran+1 yılbencede
Soran+1 yılönceden izlemedinmi bu klibi televizyonda :D
Soran+1 yılcünkü bilinc altın kapalıydı bilinc altın acık olsaydı böyle cok cabuk yerleşirdi ve anlardın :D
Soran+1 yılaynen öyle :D
Soran+1 yılpeki
Soran+1 yılanladık :D
Soran+1 yılniye korkuyon korkulcak bişey yok :D
Soran+1 yılhalada uzuyor farkındaysan taştı yorumlar :D
Soran+1 yılkac kac :D
+1 yılKimilerine göere var, kimilerine göre yok. Ama günümüzde özellik ile yurt dışında ghetto kesimde bir hayli var olduğunu düşünüyorum.
02 Yorumla
- +1 yıl
rca edrim
+1 yılPolatı görünce gülesim geldi birden kahkalarla :D Komik ya buna inanlarda var ya :D
025 Yorumla
Soran+1 yılsen git medcezir sacmalığını izle :D
- +1 yıl
komedi filmi gibi yüzüne maske takmışlar bende alıp takayım benden de korkun :)
- +1 yıl
medcezir saçmalık bu mantıklı öyle mi :D :D hiç gülesim yoktu
Soran+1 yılilluminati lokası zaten maske takıyor yüzleri tanınmasın diye dizide o gündem anlatılmış 2004 senesinde kac yaşındaydın abi sen ya hadi polatın döndürecek carkı var oda türkiye gündemi senin döndürecek carkın gülmek kahkaha yapmak dalga gecmek :)
Soran+1 yılarkadaş kurtlar vadisi mantıksız bir dizi olsa o kadar sene sürermiydi ne kadar kıskancsın belli senin sevdiğin dizileri bitirmeyi başaranlardan olduğu için gülersin :D
- +1 yıl
Polatı anlamak için şu güzel Türkçesini bir dinlemek lazım :)
https://www.youtube.com/watch?v=i-3UX6jYcX0
Tipe bak bak sanki süper açıklamalar yapacakmş gibi kasılıyor düzgün kurduğu bir cümle bile yok :D - +1 yıl
Ayyrıca benim izlediğim diziler her zaman reytinglerde zirvedir :=)
Soran+1 yılönce kendini tatmin et başbakan o zaman gezi eylemi için dindar kesimi olan necati şaşmazla danışmak istedi tayyip gidip cem yılmaz sahan gökbakar gibi zibidi sanatcılarımı cağıracaktı sanıyorsun necati şaşmazın ailesi kürt kökenli sünni kesimidir yiyorsa onların önünde tipe bak de de aileni kessinler bide Allahın yarattığı kulu yargılamak sana düşmüyor güzelim
Soran+1 yılo zamanki başbakan tayyip erdoğandan bahsediyordum pardon cumhurbaşkanımız tayyip erdoğan
Soran+1 yılhahahahaha cevabını aldı sustu kardeşim bişey bildiği yok şu konuşamıyor bu konuşamıyor sen git eylemlere basına acıklama yapsana :D
- +1 yıl
yorum attınca xper kazanılmıyor ya :D cehalet böyle olsa gerek xper cevaptan kazanılır :D
- +1 yıl
susmamın nedeni daha yorum atınca xper kazandığınızı sanmanızdan bu kadar basit bir şeyi bile bilmezken benimle dizileri tartışmaya çabalıyorsunuz :D komik gülüyorum sadece :)
Soran+1 yılsorunun konusu dizimi illuminati varmıdır iyi oku tamda ergensin polatı görünce gülesim geldi ne demek insanın konuşma sivesiylen dalga gecmen tipini yargılamak sanamı düşüyor adamın gene bir işi gücü var oda projesi rolünü yapıyor kendi yapımı olan şirketten ve kanaldan gani gani parasını kazanıyor benim amacım necati şaşmazı savunmak değil sen demek necatiden başkasının tipinide yargılarsın bu tepkim sana
- +1 yıl
benim kimseyi yargıladığım yok :) Bu kadar sinirlendiğine göre anlaşılan sözlerimi kendi üstüne alındın :D
Soran+1 yılkendi üstüme değil dikkat ettiğim konu tip meselesi sevmeyebilirsin ama kimsenin tipini yargılaman bir bayan olarak sana yakışmaz kusura bakma bu arada
- +1 yıl
tamam neyse uzatmaya gerek yok bence de :) Kırdıysam sende kusura bakma lütfen
Soran+1 yılne kusuru sana kırılmadım sacmalama tatlı hoş kızsın tanışmak isterimde işte vaktini calarım diye rahatsızlık vermek istemiyorum
Soran+1 yılsustun :D
- +1 yıl
yeni görüyorum film izliyordum da :) Bence gerek yok.. ;) emin olabilirsin
Soran+1 yılpolata özür olarak kurtlar vadisi filistinmi izliyorsun of kötü espriydi hahaha :D
Soran+1 yılgene sustu :D :D
- +1 yıl
Kötü bence iltifat olur böyle bir espriye
Soran+1 yılhahahahahaha ne izledin
+1 yılBence baska birsey var ama insanlarin kafasini karistirip korkutulmak amacli yapilan birsey
01 Yorumla
Soran+1 yılyok ya korkutulmak değil amac yeni dünya düzeni :D
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=3cqsNVrEOSsBence var :D
08 Yorumla
Soran+1 yılizledimde bişey anlamadım :D
- +1 yıl
Peki
Soran+1 yılbu videodaki amac ne :D
- +1 yıl
Amaç yok ya :D illuminatiyi araştırın biraaz :D
Soran+1 yılilluminatiyi zaten biliyozda bu videodaki amac ne yollamışsın yabancı cingenleri :D
- +1 yıl
Britney spears ne cingenesi :D izle sonra konusalım off
Soran+1 yılmesaj atayımmı. D
Yıllardır var olan bir gerçek. İnanmayan aptaldır. Inanmayanlar nasıl inanmaz, bence herkes inanıyor
241 Yorumla
Soran+1 yılinanmayanada aptal diye yorum yapmayaydın onlarında düşüncesi bu
Soran+1 yılgizli örgütün neden bu kadar cok bilinmesinden dolayı inanmıyor olabilir
Soran+1 yılişte inanmak istemiyorlar daha hala niye parmaklarını yoruyorsun onların görüşleride bu yapılcak bişey yok zorla inan diyemeyiz :D
Soran+1 yılneyine korkuyorsun kurtlar vadisi korku filmi değil yerli dizi :D
Soran+1 yıldizi korku sahnesi cekmemiş türkiye gündeminde illuminatinin o zamanlar ne planda bulunduğunu anımsatmışlar öyle ücgen tek göz aramalı sahne değil :D
Soran+1 yılneresinden korktun şimdi sen
Soran+1 yıltırsakmışsın baya sen. :D
Soran+1 yılkorkulcak bir şey yok yahu :D
Soran+1 yılsumu içtin
Soran+1 yılbagırmıştır niye acıyon diye :D :D
Soran+1 yıldayak atmadığına şükret uyku sersemiyken
Soran+1 yıltam tersii severmi D:SADSA
Soran+1 yılmüge
Soran+1 yıldövseydin :D
Soran+1 yılne oldu sorun ne sanki mevzu ararmış gibi :D
Soran+1 yılefendim demeni cok bekliyordum kaba gibi cevap verdin. D
Soran+1 yılbirinemi sinirlendin anlamış değilim :D
Soran+1 yılkurstan falanmı geldin
Soran+1 yıldüğüne yemek için gitmişsin belli doyurdunmu karnını kız :Dd
Soran+1 yılbende göbek attın geldin sandım :D
Soran+1 yılhahaha neden. :D
+1 yılBence vardır. İnanıyorum. Çünkü birsürü kaynak ve kanıtlar (sahte ya da değil) hakkında yapılan filmler mesaj vermek için olabilir.
09 Yorumla
Soran+1 yılinanmayanlar cok be kardeşim yapıcak bişey yok
- +1 yıl
Arkadaşta demiş zaten melekler ve şeytanlar o filmi mutlaka izle ne demek istediğimi anlıcaksın.
Soran+1 yılama o filmin konusu ne türü ne
Soran+1 yılhala söylemdiniz gitti :D
- +1 yıl
Macera kategorisindeki bir filmdir.
Başta basit bir terörist grup tarafından işlenmiş gibi görünen Cern cinayetinin, bir anda eskiden kalma bir hesaplaşması olan İlluminati örgütünün Vatikanı yok etmek için tezgahladıgından şüphelenilir.(Bu da konusu) inşallah yardımcı olmuşumdur :)
Soran+1 yıltestere filmi gibi :D
- +1 yıl
Alakası bile yok testere psikolojik gerilim filmidir. Konusu da : Jigsaw lakaplı John Kramer isimli bir adamın hayatını insanları dolandırmayla geçirenlere ders vermek için yaptıklarıdır.
Soran+1 yılanladım kardeş
- +1 yıl
Ne güzel
+1 yılHay aq, mahalledeki hüseyin dede bile biliyor: "Çok gizlidirler, hayındırlar" Nasıl gizli örgüt l*n bu
01 Yorumla
Soran+1 yılamacları zaten bilinmekti bırakta hüseyin deden bilsin :D
şu yaşıma geldim daha ne olduğunu bilmiyorum üçgenin içinde bişeyler var ama ne
01 Yorumla
Soran+1 yılsaklanmış bir göz :D
+1 yılvar.. tree of lifecılardan şüphe ediyorum zatn sdfdfds
02 Yorumla
Soran+1 yılharbimi D:d
- +1 yıl
heeeee..
+1 yılilluminati'yi bide Melekler Ve Şeytanlar kitabından okuyun. Kurgumu bilemem ama bu ünlülerle alakası olmayan bişey
016 Yorumla
Soran+1 yılöylemi düşünüyorsun
- +1 yıl
Evet öyle düşünüyorum
Soran+1 yılsen okudunmu peki
- +1 yıl
okudum ki söylüyorum
Soran+1 yılne yazıyor bahsedermisin
- +1 yıl
din adamları ile bilim adamları arasında olan bişey olarak anlatıyordu illuminatiyi. İlklerde din adamlarının bilimin önünü kesmemesi için kurulmuş sonradan amacı sapmış kötüleşmiş falan.
Soran+1 yılhadi ya o bahsettiğin kitap piyasada satılıyormu kitapcılarda falan yasağı var mı
- +1 yıl
Hayır yasağı yok. Kurgumu bilmiyorum sadece oradaki yazılanlardan bahsediyorum.
Dan Brown / Melekler ve Şeytanlar
Soran+1 yıldoğru olabilir yazarı içinden geçmiş olabilir
- +1 yıl
Ama okumanı tavsiye ederim güzeldi kitap
Soran+1 yılfiyatları ne kadardan başlıyor pahalıdır kesin
- +1 yıl
hiç fikrim yok 25 falandır kalın bir romandı
Soran+1 yılohaa :D
Soran+1 yılsendemi onlara bağlısın
var evet bir gün herkez yeni dünya düzenine uycak. Horus'un tek gözü herşeyi görür.
01 Yorumla
Soran+1 yılsende onlaramı bağlısın :D
var ancak bu adda değil daha farklı bir şekilde var
03 Yorumla
Soran+1 yılne gibi farklı hocam
Soran+1 yılanladım yorumun için teşekkürler
olma mı? hepimiz onların yolunda ilerliyoruz sonuçta nasıl bilmezsin
01 Yorumla
Soran+1 yılonların yolunda ilerlemek hizmet etmek anlamına gelmiyormu :D
Tabikide o kadar kanit var hala anlamayan varsa yuhh artik
03 Yorumla
Soran+1 yılinanmayanlar cok be kardeş
Soran+1 yılizledim biliyom onu
melekler ve şeytanlar filmini izlemeni öneririm. eğer izlediysen bu soruyu sorman gereksiz olur
07 Yorumla
Soran+1 yılfilmin konusu nee
Soran+1 yılizlerken korktunmu ::D:D
Soran+1 yıltelevizyonda falan yayınlanmışmı bu film hocam kac yaş uygulaması :D
Soran+1 yıltamam hocam sağol
ya şimdilik bir komplo teorisi ilerde gerçekse çıkar zaten sıkma canını
03 Yorumla
Soran+1 yıltamam :D
Soran+1 yılpekii :D
+1 yılKesinlikle var, kanıtları çok zaten, bayağı bir araştırdım
33 Yorumla
Soran+1 yılkanıtı neymiş :D
- +1 yıl
araştırırsan anlarsın
Soran+1 yıltamam araştırırım
+1 yılYok dostum yok böyle bir şey olsa bile niye herkesin dilinde olur adamlar salak mı :D
01 Yorumla
Soran+1 yıladamların amacı zaten dillerinde olmak amacı başardılarmı başardılar vardır bir bildikleri :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılvar isteyen ünlü giriyo isteyen girmiyo ama şunu biliyorum ünlü olmak isteyipte yeteneksiz insanlara para bedeli karşılığında örgüte alıyolar
012 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
Cevap sahibi+1 yılama herkes için geçerli değil tabi hayatta kaybedicek hiç bişeyi kalmayan insanlar giriyo genelde mesela eminem mesela amerikalı zenci rapçiler hepsi değil tabi bir 5-10 tane
Soran+1 yıldaha fazladır
Cevap sahibi+1 yılbelki benim sayabildiğim 10 tane ama iliminaticilerin içinde olupta iliminatici olmayanları da biliyorum onlarla karıştırmamak lazım onlarda biliyolar şeytan incilinin gerçek olmadığını
Soran+1 yılanladım :D
Cevap sahibi+1 yılbiraz derin araştır anlarsın kimsenin dünyayı yönettiği yok parası olan yönetiyor olay bu kadar basit
Soran+1 yılamerikalı biriylen tanışırsak anlarız var mı yok mu diye genelde illuminati amerikadır diyenler oluyor
Cevap sahibi+1 yılonlarda neyin ne olduğunu bilmiyor tupac videolarını izle you tube tan bişey diyor " hapisteydim bana geldiler 1 doların üstünde gözlü piramit filan var diye sence bu parayı almalımıyız tupac: "ben alırım yerde para görsem alırım üzerinde piramit var diye çöpemi atayım"" burdan şu çıkıyo kendi halkı bile bilmiyor zira bilseler içlerinde çok koyu hrisitiyanlar var onlar karşı çıkar en başta bence çok kafanı yorma kafanı yersin gece uyuyamazsın
Soran+1 yılanladım kardeş sende psikopat cıktın :D
Cevap sahibi+1 yılyok piskopat değil sadece araştırma ama dün şunu anladım zengin olmak için kendini bile satıcaksın yoksa bir yerlere gelemezsin namuslu adam zengin olmaz zenginse namussuzdur nokta
Soran+1 yılanladım hocam teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılbişey değil her zaman dostum ;)
+1 yılEskiden faaldi şu anda faal olduklarına dair bir kanıt yok ama bence var
01 Yorumla
+1 yılKesinlikle var ve yıllardır dünyanın birçok ülkesinde gizlice faaliyetlerini yürütmekteler.
05 Yorumla
- +1 yıl
Rica ederim. Hatta büyük israil gibi planları da var diye hatırlıyorum
Soran+1 yılne gibi planlar kaos gibimi :D
- +1 yıl
Hayır tarikata mensup aşırı sadık insanlar yetiştirmek ve onları ordunun başına ülkenin başına büyük şirketlerin başına yerleştirmek ve kendi emellerine zemin hazırlamak gibi planlar
Soran+1 yılanladım şu alttaki adamın yorumuna bakar mısın güldürdü :D sanki bakkal cırağı sorduk :D
Kesinlikle var
o kadar subliminal mesaj boşa değildir01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Var büyük bir aile ve dünyayı yönetiyorlar petrol savaşlar bankalar..
05 Yorumla
Soran+1 yılzengin adamları tercih ediyorlar işte
Soran+1 yılama caktırmazlar işte kullandıklarını
Soran+1 yılaynen öyle kardeş
+1 yılHayır yok onlara twitter'dan çekerim emaneti * illuminatiyi yazdım cevap gelmedi.
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar tweet geliyordurki onlara seni nasıl görcekler :D üstteki bayanda obama gibi yazdı be :D
gerçekte görmüşler mi böyle şeyleri. ancak diziden filmden ibaret. inanmayın böyle şeylere yav
07 Yorumla
Soran+1 yılsenarist amerikada oturmuşsa görmüş olabilir kardeş gercekleri yansıtmak onlarında hakkı
Soran+1 yılorda anlatmak istedikleri kendilerini tanrı sanıyorlar dizi onu gönderme yapıyor kendinizi tanrı zannetmeyin diye
Soran+1 yıleyvallah kardeşde şu üstteki kızın sacma sacma cevaplarını gördün demi konu illuminati gidiyo necati şaşmazın tipine gülüyor kapak cevap attım ona :D
Soran+1 yılaynen
var ama fazla arastirma ucgen peynirde bile illuminati ararsin..
13 Yorumla
Soran+1 yılo kadarda değil :D
Soran+1 yılhahahahaha daha neler :D :D
bu kadar heryer bahsedildiğine göre varmış demekki ama skime takmıyorum var olsa nolur pehh
05 Yorumla
Soran+1 yılargo yok sakin :D
Soran+1 yılevde bardak falan kırıp annendenmi fırca yedin nedir bu sinir :D
Soran+1 yılbenden başkalarıda soruyor sanırım burada
one yha bir türlü cözmedim buunu paralı insanlar diyilmi?
05 Yorumla
Soran+1 yılkardeş anlatılması uzun araştır gizli büyük örgüt herşeyde parmağı olan yeni dünya üzerine yeni israil kurmak isteyen insanları köleleştirmeye calışan örgüt
Soran+1 yıldaha öncede duydun sanırım yeni aklına gelmiş gibi
Soran+1 yılaynen zengin ve ailenin yahudi olması gerekiyor kolay kolay alım yapmıyorlar
Bence var ama videolardakinden cok daha farklı olduğunu düşünüyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılCreed'in solisti Scott stapp illumunatinin yeni hedefi. Bir zamanlar verdikleri şöhreti şimdi geri aldılar.
01 Yorumla
Soran+1 yılvar olduğunu düşünüyorsun yani :D
+1 yılVar ne kelime, aç televizyonu sembol dolu.
13 Yorumla
Soran+1 yılne sembolü dolu :D
- +1 yıl
goz moz işde ücgen felan filan
Soran+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=fUcic4UF3eU örneğin bu :D
Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı. Varlığı ya da yokluğu bir şey değiştirmiyor
02 Yorumla
Soran+1 yıloda doğru
- +1 yıl
öyle san
Henüz karar vermedim araştırıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılaraştır
- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri