Daha 2-3 gün öncesine kadar çok hızlı şarj oluyordu telefonum, ama dünden beri bir şey var telefonda. Gece şarja taktım sabah bir kalktım %75 şarj olmuş. Nedeni ne olabilir, nasıl düzeltebilirim?
not: şarj aletim orjinal.
not: şarj aletim orjinal.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cihazınızın marka ve modelini bilmiyorum ama hızlı şarj desteği var ise ayarlardan hızlı şarj kapalı mi kontrol edin
Cihazınız bir kaç aylık ise bu anormal bir durum hiç bir şekilde müdahale etmeden servise başvurun anormal durum var ise zaten gerekli müdahale yapılacaktır
Mümkün ise orijinal başka bir hızlı şarj desteği olan şarj cihazı ile deneme yapın aradaki fark belirgin seviyede ise şarj cihazı arızalıdır fakat aynı sorun devam ediyorsa cihazı muhakkak servise gönderin
Ayrıca sise uyarım cihaz onarım gibi durumlardan geçecek ise ilk 6 ay içinde donanım sorunu olan elektronik ürün fabrikasyon hatası sayılır değişim talep ediniz
3seçenek var 1-batarya pert olmuş şişkinlik varsa anlarsın ya da oksitlenme 2-sarj aleti olabilir kablosu filan saglam görünsede içten kopabiliyor soketi 3-telefonun sarj girişinde arıza var bende aynı problemi yaşıyordum bataryayi kolanya ve diş fırçası ile sildim şarj girişine hava tabancası ile hava tuttum mobilya ile ugraştığımız için talaş dolmuş içine o gün bu gündür sıkıntı çekmiyorum
şey bu şiştiyse falan nasıl anlayabilirim
Ortası şişkin olur bataryanin
Şarj cihazını emekliye ayırmanın vakti gelmiş demektir orjinal şarj cihazı kullanmalısın.
orjinal kullanıyorum zaten
Uçak moduna alıp şarja tak. Belki bozulmuştur sarj yeri zedelenmiştir.
Cevap
27Cevap
Bu tip sorunların çoğu şarj makinası ile alakalıdır. Ya kafa bozuktur ya da kablo. İkisi de değilse telefonun bataryası bir anda boşalmıştır. Sen yine de %95 kablo ya da kafayı değiştir.
Sarj aletin cortlamis.
Benim sarj aletimde 1 saatte fullerdi artik aksama kadar takili kalsada %50 anca.
Sarj cihazinla isin bittiginde prizden cikar.
bataryasında problem olabilir, değişen batarya ise değiştirmeyi dene. Birde önce genede farklı bir sarj aletiyle sarj et, orjinal olsada kablosunda sıkıntı olabilir
Şarj aletinden kaynaklanıyor ya bozuldu ya da şarj aletini değiştirdin ondandır
hayır hiç değiştirmedim telefonumu aldığımdan beri aynı
samsung mu? cihaz bakımından pil'e gel sağ üst köşede 3 nokta çıkar gelişmiş ayarlara tıkla hızlı sarjın açık mı kontrol et , açıksa şayet kablodan yapar ,
gelişmiş özelliklerde öyle bir kısım yok, pil kısmında da hızlı şarj diye bir kısım yok..
telefonun markası galaxy on7
valla telefonu karıştırdım ama hiç öyle bir yazı bulamadım..
yok adaptörde de yazmıyor 😑
Şarj oluşuyla ilgili bir bug oluşmuş olabilir. Kapatıp açmayı dene. Malum yeni telefonlar pek az kapatılıp açılıyor.
denerim, önerin için teşekkürler
Knk. Benimde aynısı birde babannemlerde dolduruyorum uzun süre kullanıyorum bizim evde şarj ediyorum öğlende bitiyor
Sürekli bende olan bişey bu şarj aletini değiştir. ve başka prize tak
Şarj aletin orjinal olabilir ama büyük ihtimal şarj aletinde sorun vardır.
buyuk olasalık kablodan yapıyor ben sarj aletı degıstırınce duzelıyodu devam ederse bataryadandır
Ya bataryayı bozdun ya da şarj aleti bozuldu. İkisinden biri.
Son gelen güncellemeyi kurduysan ondan
Bataryan şişse ondan
Şarj aletinin amperi yetersizse ondan
Bunlardan sebep
Bataryan şişmiştir. Yeni bir batarya almanı öneririm ve eğer telefonu şarj da çok bırakırsan batarya şişer o sebeple %100 olunca bataryadan çıkarmanı öneririm.
batatyamın şiştiğini nasıl anlayabilirim? ve bir batarya ortalama kaç liraya denk geliyor
Her hangi bir teşefoncuya götürsen zaten anlar zaten ya da aynı telefonundan başkasında varsa karşılaştırma yapabilirsin. Eğer bataryan şişmiş ve değiştirmezsen patlama ihtimali var o sebeple senin cebindeyken veya veya konuşurken batarya patlaması olmamsı için bataryanı değiştirmelisin. Uygun fiyata bulabilceğini düşünüyorum. Çok da pahalı olmaması lazım.
Sarz aletinde problem var telefonda problem olsa hiç alma
parama kıyıp değiştiririm şarj aletini o zaman düzelir mi?
Ozaman telefonun çakma dermişim :D bataryası zayıflamış olabilir bir baktır
Yavşa Şarj Oluyor Gec Bitiryor İse Kablo Bozuk Yeni Usb Kablo Al 150-200 liracık bişi
Bataryan şişmiş olabilir kontrol et..
nasıl anlayacağım ki ben onu.. neyse diyelim şişti ne yapmam gerek bu durumda?
Belki elektrikler gitmiştir gece
sanmıyorum çünkü dakikalar önce taktığımda %78'di hala aynı duruyor
Bataryası veya şarj aleti sıkıntılıdır
baska bir prizde denedinmi belki o priz sorunlu?
Gece elektrik kesilmiştir 😂😂😂
bataryası şişmiş olabilir
yavaş yavaş bataryan ölüyor..
emin misin? daha birkaç ay oldu telefonu alalı çünkü..
olsun..
nedense yeni telefonların bataryaları çok çabuk bozuluyor...
peki o zaman, bu batarya ölüyor diyelim bunu düzeltmenin hiçbir yolu yok mu
cıks... iyice bozulana kullan...
değiştirirsin sonra..
peki, teşekkürler:(
Batarya hasar almış olabilir
şarj aletin ya da pili değiştir
Batarya da bir sorun vardır
Fiş bozuk
Kablonu değiştir
şaftı kaymış ondan
Samsung'sa normal
alla alla neden ki