İnternet & Teknoloji Telefonum neden bu kadar yavaş şarj oluyor? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Telefonum yaklaşık 4 5 saatte şarj oluyor. 8 buçuk 10 buçuk saat arasında da şarjı gidiyor, ama 5 saatte dolması çok yavaş değil mi? Güncellemeler+1 yıl Şarj aleti, telefonla birlikle verilen orijinal olanından Telefonum neden bu kadar yavaş şarj oluyor? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Benimki de öyle sorunu biliyorum. Şarj kablonda veya başlığında sorun var. Ortak kullanma şarj aletini. Telefonun hassas. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Şarj aletim orijinal Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim de orijinaldi kaç kere değiştirdim bozuluyor. Garantisi duruyorsa şarj aletini de değiştiriyorlar. Götür göster yeni şarj aleti verirler Yorumla Soran +1 yıl Maalesef garantisi bitti, artık kendim alacağım, sağ ol Yorumla Cevap sahibi +1 yıl :( pahalı ya. Ben garantisi varken çok değiştirmiştim her seferinde düzelmişti Yorumla Soran +1 yıl Evet pahalı, şu an idare ediyorum, gece sarja takıyorum gündüz tamamen gidiyor zaten, telefon bataryasına bir şey olmasın da o daha pahalı çünkü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben uzun zamandır öyle kullanıyorum Umarım olmaz seninkine bir şeyBenimki iyi Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Marka model ne? Hızlı sarj destekliyorsa sarj adaptörü değiştirebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hızlı şarj var evet, general mobile 9 pro. Param olunca değiştiricem Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şarj aletini değiştir. Hala yavaşsa bataryada sorun var demektir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şarj aleti orijinal ama deneyeceğim Yorumla
DelimiyizBiz Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kablonu değiştirdin mi? 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Şarj aletim orijinal, ama onu da deneyeyim bi Yorumla
barlasbeyist Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 94% +1 yıl Şarj cihazının gücü (watt) düşük 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Orijinal şarj aletim Yorumla barlasbeyist +1 yıl Bataryan eskimiştir belki de Yorumla
ihtimallerdeyoksan Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Benim tel 30dk da oluyo 40dk da bitiyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benimki de öyle sorunu biliyorum. Şarj kablonda veya başlığında sorun var. Ortak kullanma şarj aletini. Telefonun hassas.
Şarj aletim orijinal
Benim de orijinaldi kaç kere değiştirdim bozuluyor. Garantisi duruyorsa şarj aletini de değiştiriyorlar. Götür göster yeni şarj aleti verirler
Maalesef garantisi bitti, artık kendim alacağım, sağ ol
:( pahalı ya. Ben garantisi varken çok değiştirmiştim her seferinde düzelmişti
Evet pahalı, şu an idare ediyorum, gece sarja takıyorum gündüz tamamen gidiyor zaten, telefon bataryasına bir şey olmasın da o daha pahalı çünkü
Ben uzun zamandır öyle kullanıyorum
Umarım olmaz seninkine bir şey
Benimki iyi
Marka model ne? Hızlı sarj destekliyorsa sarj adaptörü değiştirebilirsin
Hızlı şarj var evet, general mobile 9 pro. Param olunca değiştiricem
Şarj aletini değiştir. Hala yavaşsa bataryada sorun var demektir
Şarj aleti orijinal ama deneyeceğim
Kablonu değiştirdin mi?
Şarj aletim orijinal, ama onu da deneyeyim bi
Şarj cihazının gücü (watt) düşük
Orijinal şarj aletim
Bataryan eskimiştir belki de