Evde internet, tarifemi değiştirdim. Ancak internetim 2 gündür yok. Yardımcı olabilecek biri var mı?

Ev telefonunu ve interneti bir arada kullanıyordum. 2 gün önce ev telefon hattımı dondurup sadece interneti açık bıraktım. Yani telefonduz internete geçtim. Hazır gitmişken internet tarifemide değiştireyin dedim ve sınırsız 50gb paketinden sınırsız 100gb paketine geçtim. Orada çalışan görevliye eve gidince aktifleşmesi için yapmam gereken bir şey ya da aramam gereken bir yer olup olmadığını sorduğumda bana hiç bir şey yapmadan direk kullanmaya devam edebileceğimi söyledi. Ancak o gün eve geldiğimde internetim yoktu. Modemin ışıkları yanıyor ama internete bağlanmaya çalışınca beni türk telekomun kurulum sayfasına yönlendirdi. Müşteri hizmetlerini aradım. Bilgisayar üzerinden hızlı kurulum gerçekleştirmem gerektiğini söyledi. Yaptım ancak olmadı. Bana modemimin kullanıcı adı be şifreyi kabul etmediğini tp-link servisini aramam gerektiğini söyledi ve oranın numarasını verdi. Servisi aradım. O arkadaşta bilgidayar üzerinden bana aynı adımları tekrarlattı. Ama o da başarısız. Bana tekrar türk telekomu aramam gerektiğini söyledi. Tekrar türk telekomdan biriyle götüştüm. Aynı adınları üçüncü kez tekrarlattı sonuç yine hüsran. Bana arıza kaydı yaptığını belirtti ve beklememi söyledi. Aynı gün içinde telefonuma arıza kaydınız alınmıştır. 48 saat içinde sorununuzun çözülmesi planlanmaktadır diye bir mesaj geldi. Ancak 48 saat oldu hatta geçiyor ama internetim hala yok. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?
Evde internet, tarifemi değiştirdim. Ancak internetim 2 gündür yok. Yardımcı olabilecek biri var mı?