Benim annem zaten doğuştan güzel ama güzelliğine güzellik katmak için bakımda yapıyor dünyanın en güzel annesine en güzel hediyeler yakışır😍😍😍❤️❤️❤️🌷🌷🥀❤️❤️🌺🌺🌺
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben de akıllı telefon almak istiyorum çünkü uzakta ve göremiyorum annemi
Mutfakta o güzel elleriyle harika yemekler yaparken televizyon izlemek annemin en büyük keyfi... onu yeni bir tv mutlu edebilirdi 😊 canımmm annemin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun 😘❤🌹
Bence herşeyden önce bir annenin yanında olmak veyada bir anneye sahip olmak gerçekten bu günün önemini anlatabilir. #TÜM ANNELERİN BU ÖZEL GÜNÜ KUTLU OLSUN.
Anne demek sadece cocuk doguran bir kadin demek degildir, anne hayattir, yoruldugumuzda sirtimizi dayayabilecegimiz kisidir, sirdasimizdir... anneler bu dunyanin guzelligidir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Annem yok ama bugünü bana yasatacak evladım var. Tüm annelerin anneler gününü kutlarım
Samsung andiroid ile annemin yuzunu gorebilirim cunki ben sınırda askerim ve o beni hergun ariyorrrr:))) buyuzden bir samsung genis ekran ile anneme filim dahi cekebilirim sanirim
Ben anneme tatil hediye etmek isterdim. Bizim için çok çalışıyor kadın 42 yaşında ayağında çıban otu benzeri birşey var. Onunla çalışırken çok zorluk çekiyor. Biraz tatili kesinlile hak ediyor :(
Benim o canım anneme şöyle bir akıllı telefon elbette yakışır! Nur yüzünü okula gidince özlemem. Ben ona akıllı telefon almayı çok istedim hep reddetti. -"Alışamam ben oğlum"
Gurbette üniversite okuyorum. Annemle görüntülü konuşmak için pazar günü babamın evde kalmasını bekliyorum mecburen. Bir akıllı telefon olsun, anam bana her an yakın olsunn.. ❤ #AnnelerGünü
Canım annemin laptopu bozuldu. Anneler gününde keşke her istediği gerçekleşse. Şaka bir yana bizim yaşadığımız ne ki olan savaşlarda annesi ölen yetimlere oluyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
teknolojiyle arası pek yok ama yeni bir telefon fena fikir değil.
Teknolojiyle içiçe olan bir annem olduğu için sitenizde gözüme ilk çarpan IPHONE 7 PLUS 256GB BLACK AKILLI TELEFON oldu gerçekten harika bir ürün ve anneme çok yakışacağını düşünüyorum :)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
En sevdiği dizisinden tatile çıktığınızda da ayrılmamasını sağlayacak bir tablet
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Telefonu olsun kadinin ya bu yasa kadar telefon mu gormus kadin
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ev aletleri alıp onun yorulmamasına yardımcı olrurdum veya bakım yaptırmaya kendini iyi hissetmesi için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
695Cevap
annem herşeyin en iyisini hakediyor Teknosadan son model bı akıllı telefon onun yaptıklarının yanında az bile kalır.
annem ev hanımı 7/24 ablamı abimi arar onlar uzakta olduğu için akıllı telefon olsa görüntülü konuşur daha çok sevinir
akıllı cep telefonu olsa süper olur annem çok sevinir
Program delisi olduğu için youtubeden istediği her bölümü izleyen annem için sarji çabuk bitmeyen yeni teknoloji telefon çok iyi olabilir ☺
Seni merak ettiğinde iki dakikalık bir görüntülü konuşmanın içini rahatlatmasını sağlayacak bir akıllı telefon
Benim annem ve her anne melek
☁☁☁☁☁☁☁
☁🎀🎀☁🎀🎀☁
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀
☁🎀🎀🎀🎀🎀☁
☁☁🎀🎀🎀☁☁
☁☁☁🎀☁☁☁
☁☁☁☁☁☁☁
Benim annem zaten doğuştan güzel ama güzelliğine güzellik katmak için bakımda yapıyor dünyanın en güzel annesine en güzel hediyeler yakışır😍😍😍❤️❤️❤️🌷🌷🥀❤️❤️🌺🌺🌺
Ben de akıllı telefon almak istiyorum çünkü uzakta ve göremiyorum annemi
Mutfakta o güzel elleriyle harika yemekler yaparken televizyon izlemek annemin en büyük keyfi... onu yeni bir tv mutlu edebilirdi 😊 canımmm annemin ve tüm annelerin anneler günü kutlu olsun 😘❤🌹
Bence herşeyden önce bir annenin yanında olmak veyada bir anneye sahip olmak gerçekten bu günün önemini anlatabilir. #TÜM ANNELERİN BU ÖZEL GÜNÜ KUTLU OLSUN.
Anne demek sadece cocuk doguran bir kadin demek degildir, anne hayattir, yoruldugumuzda sirtimizi dayayabilecegimiz kisidir, sirdasimizdir... anneler bu dunyanin guzelligidir.
Annem yok ama bugünü bana yasatacak evladım var. Tüm annelerin anneler gününü kutlarım
Samsung andiroid ile annemin yuzunu gorebilirim cunki ben sınırda askerim ve o beni hergun ariyorrrr:))) buyuzden bir samsung genis ekran ile anneme filim dahi cekebilirim sanirim
Ben anneme tatil hediye etmek isterdim. Bizim için çok çalışıyor kadın 42 yaşında ayağında çıban otu benzeri birşey var. Onunla çalışırken çok zorluk çekiyor. Biraz tatili kesinlile hak ediyor :(
Benim o canım anneme şöyle bir akıllı telefon elbette yakışır! Nur yüzünü okula gidince özlemem. Ben ona akıllı telefon almayı çok istedim hep reddetti.
-"Alışamam ben oğlum"
Gurbette üniversite okuyorum. Annemle görüntülü konuşmak için pazar günü babamın evde kalmasını bekliyorum mecburen. Bir akıllı telefon olsun, anam bana her an yakın olsunn.. ❤ #AnnelerGünü
Canım annemin laptopu bozuldu. Anneler gününde keşke her istediği gerçekleşse. Şaka bir yana bizim yaşadığımız ne ki olan savaşlarda annesi ölen yetimlere oluyor
teknolojiyle arası pek yok ama yeni bir telefon fena fikir değil.
Teknolojiyle içiçe olan bir annem olduğu için sitenizde gözüme ilk çarpan IPHONE 7 PLUS 256GB BLACK AKILLI TELEFON oldu gerçekten harika bir ürün ve anneme çok yakışacağını düşünüyorum :)
En sevdiği dizisinden tatile çıktığınızda da ayrılmamasını sağlayacak bir tablet
Telefonu olsun kadinin ya bu yasa kadar telefon mu gormus kadin
Ev aletleri alıp onun yorulmamasına yardımcı olrurdum veya bakım yaptırmaya kendini iyi hissetmesi için
Annemi mutlu edip havalara uçuracak tek şey evlenip ona torun vermek 😄 Yıldı artık 😄
Annemin cep telefonu çok eski bir telefon eminim böyle bir telefon alırsam çok sevinir
Evdeki işlerini hem hafifletecek, hem eğlenceli hale getirecek küçük ev aletleri.
Ben anneme müzik çalar almak istiyorum kafayı dağıtır 😅 "o zaman dans "
Evdeki işlerini hem hafifletecek, hem eğlenceli hale getirecek küçük ev aletleri
Evdeki havayı hem değiştirecek, hem eğlenceli hale getirecek bir gelin :)
Teknolojik annem için şimdilik iphone 7 32/64 gb yeterli olucaktır 😊😊
Hayırlısı valla :)) tum annelerin anneler gununu kutlarim
En sevdiği dizisinden tatile çıktığınızda da ayrılmamasını sağlayacak bir tablet :)
Annem icin ne kadar güzel hediyeler alsam az kalır onlar bizim herseyimiz
Annem min akıllı telefon almalıyım ki WhatsApp kullansın yoksa aramak zorunda kalıyorum
365 günde bir degil 1 günde 365 defa hatirlanasi annem seni cooooookkkk ama cooooookkkk seviyorum
annene en büyük mutluluk benim bir şeyi becerebilmem
APPLE MPGT2TU/A iPad Wi-Fi 32GB - Gold yeni nesil teknolojik anneler icin birebir 😄
annemin telefonu yok olsa da şöyle bir saatlerce goruntulu konusup dertlessek😢
Kendi gibi cici mi cici bir İPhone 6 çok iyi olur ☺️
Aklı çok sevdiği beğenerek izlediği dizisinde kalmasın diye biricik anneme tablet tabiki 😊
Büyük ev aletleri absjs mesela bütün ev işlerini yapacak bir robot olabilir 😂
Teknolojinin verdiği kolaylıklardan faydalanır :) hepsi teknosa'da mevcut.
Annem televizyon istiyodu mutfağa bir televizyon olabilir
ağrılarına iyi gelebilecek uzun kaplicali masajli bir tatil
Tüm annelerin anneler gününü kutluyorum:) çoğunu isterdi a dedim ama
Kişisel bakım ürünleri işine yarayabilir :) kendine zaman ayırmasını isterim..
Akıllı telefonuda tabletide var 😏😏 kisisel bakım olsa daha iyi olur 😂😂
anneye verilebilecek en güzel hediye hayırlı evlat olmaktır
Akıllı telefon en iyisi düşünüyodum ama almadım belki kazanırım belli olmaz :)
Onunla beraber 1 haftalık güzel bir tatil ayarlamak <3
Akıllı telefonu olsun istiyordu eminim görünce mutlu olurdu 😊
Küçül ev aletleri büyük bir oranda yardımcı olucak canım anneme
aburcuburdan uzak durmam annemi mutlu edebilir belki
ıyı bır tatılı hakedıyorlar ellerınden opuyorum onların
Telefonların tuşlarına çift çift basmasa çok iyi olcak
bir şeyler düşünüyorum ya hayırlısı bakalım
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun 😊
ne alacağıma kendisiyle görüşüp öyle karar vereceğim
Gecenlerde evde mikrodalga firin olmadigini farkettim, almayi dusunuyorum bakalim
Iphone 256 gb çık beğendim
İnsan bir çekiliş falan yapar ne cimrisiniz
Beni dinliyosunuz sizi seviyorum 😂
Kuru kafalı küllük almıştım 😂subliminal mesaj amaçlı
Kendine daha çok zaman ayırmasını ve daha iyi hissetmesini garantileyecek kişisel bakım ürünleri
Annelerin kıymetini iyi bilmeli ona göre davranmalı, kalplerini kirmamaliyiz, çook dikkatli olmak gerekir cennet annelerin ayakları altındadır