İnternet & Teknoloji Senin Annenin Hayatını Güzelleştirecek Şey Hangisi? (Sayfa 10) Teknosa Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2925 Senin Annenin Hayatını Güzelleştirecek Şey Hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 54 kişi beğendi
crazymuzisyen Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl ev isi yapma artik dememize rağmen gene yapıyor oyuzden ev işlerini kolaylaştıran ev aletleri iyi olurdu:) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Arcelik 6343 inox bulasik makinasi aldim Bakalim (:Anneleri uzmeyin bir hediye de siz alin... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Canım annem teknolojiye bayılır, eline kesinlikle güzel bir tablet yakışır ❤️ 0 0 Yorumla
Cano1375 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Annelerin hakkı ödenmez. annemin ve bütün annelerin anneler günü kutlu olsun 2 0 Yorumla
wolf15211 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Bayanın görüşündeki eksilerin sebebi Teknosa reklamı çağrıştırmasıdır 0 0 Yorumla
Balperisii4 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl evdeki işlerini hafifletebilmek için küçük ev aletleri iyi olurdu 0 0 Yorumla
netatmaca Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Kendine daha çok zaman ayırmasını ve daha iyi hissetmesini garantileyecek kişisel bakım ürünleri 0 0 Yorumla
Tripşart Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Anneme teknosadan bir samsung a3 teleon aldım :) içine kuran indirdim çok sevindi :) 1 0 Yorumla
Amumu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Yurtdışındaki kardeşleriyle çok görüşür. Akıllı telefon iyi olur. 0 0 Yorumla
ExCaLibur_33 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Tablet annem icin en iyisi 😊 elinden telefon hiç düşmüyor çünkü 😊 0 0 Yorumla
_Taner_ Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Artık dinlenmek isteyen annem için Küçük ev aletleri onu fazlasıyla mutlu eder 😊 0 0 Yorumla
nurayduran Takip Et Xper 6 Yaş: 38 +1 yıl bir akıllı telefonu olsun isteyen annem için güzel bir sürpriz olurdu heralde 0 0 Yorumla
şenapo Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl her zaman ev işlerinde kolaylık sagliyacak ev alet leri alıp onu rahat etirmek 0 0 Yorumla
sınırkartalı Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl bir asker olarak anneme akıllı telefon almak istiyorum 0 1 Yorumla sınırkartalı +1 yıl ki beni görebilsin Yorumla
b1ackman9033 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bence bir öpücük ve sarılmak bir çok hediyeye bedeldir♥ 0 0 Yorumla
MaSksTeR Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 484 cevap paylaştı. Anneme hayırlı evlat olayım yeter 7 2 Yorumla selcukbey +1 yıl Yavrum seni Like ettim ☺ Yorumla MaSksTeR +1 yıl @selcukbey galp galp <3 <3 Yorumla
Errrrrrr Takip Et Bilge Yaş: 36 +1 yıl Anneme ne alsam borcumu odeyemem. ama mutfak eşyalarına sever :) 0 0 Yorumla
djibril Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl o kadar cok. merak ederki ici rahat etmez aramazsa sormazsa gormezse bu yuzden kesinlikle telefon ona en iyi hediye 0 0 Yorumla
aycanbesli Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl bence küçük ev aletleri çünkü annem biraz rahatsız ve iş yapmakta zorlanıyor :) onun adına daha faydalı olurdu. 0 0 Yorumla
aalıiss Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Benim annem ićin hergün anneler günü hayatımı adadığım tek insan seni çok seviyorum meleğim iyiki varsın canım annem... 0 0 Yorumla
KleoTai Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl annelerin anne oldukları için yaptıklarını hiçbirimiz ne yazık ki ne başkalarına yapacağız ne de başkasından görebileceğiz iyiki varlar 0 0 Yorumla
personanongrataaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Annenin telefonu bozuldu ona bir telefon alabilmek isterdim anneler gününüz kutlu olsun annem, anneler inşallah ona bir telefon alabilirim 0 0 Yorumla
gökçeöncü Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Hayattaki tek gerçek varlıklarımız, bizi karşılıksız sevenler, iyi ki varlar. Her gün onların günü olsun. Günleri kutlu olsun. <3 0 0 Yorumla
lionel32 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Whatsapp öğrenirken ki o tatlı halleri yüzümü gülümsetir her zaman 😊 annem için en güzel hediye kırılan telefonunu yenilemek, yeni bir telefon almak 0 0 Yorumla
Kaos33 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl En güzel hediye annelere dünyanın en değerlileri olduklarını hissettirmek iiyi bir evlat olabilmek 0 0 Yorumla
Dilarakoc Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hep önce çocuklarım alsın ben açıp kapatsam yeter diye kendisine telefon alamayan anneme akıllı bir telefon çok yakışır 0 0 Yorumla
Seyma0705 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl sanırım anneme güzel bir telefon almanın vakti geldi :) elindekiyle yeterince beğenemiyor paylaşımları :D 0 0 Yorumla
Kırpıklı_vosvos Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Farklı şehirlerde yaşamak çok zor. Her zaman gitmek mümkün olmuyor. İnsan özlüyor sesini duymadan edemiyor 0 0 Yorumla
jskslsl Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Annemin her zaman ki sözü sen zaten hediyesin kızım annecim asıl sen bize bir hediyesin😘😘😘😚😚😚😚 0 0 Yorumla
nurece14 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Küçük ev aletleri ile hem annemin işleri daha hızlı, yorulmadan biterdi hem de bize zaman ayırabilirdi :) Bütün anneleri anneler günü kutlu olsun <3 0 0 Yorumla
derya_1986 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Bir iphone hediye edebilseydim ona; daha mutlu edebilirdim. Ama maddi kismi ile degil, iPhone' u olunca benim iPad'imden rahatca arayabilir diye. 0 0 Yorumla
DersimliSolcu Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun!Şuna inanmak lâzımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir.-Mustafa Kemal Atatürk 0 0 Yorumla
Xlopx Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Akıllı telefon çünkü üniversiteye gideli 1 sene olsada yokluğuma alışamadı beni çok özlüyor😞 Bende onu tabi 😄 0 0 Yorumla
Elifaydemir Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Uzakta olduğumda sesini duyabileceğim, bir ekranda da olsa onu görebileceğim özlemimi hafifletecek bir telefonu olsun😊 0 0 Yorumla
hiç0123 Takip Et Xper 3 Yaş: 53 +1 yıl çocukları ile birlikte otelde yan gel yat ve spa keyfi annemi mutlu eder di ☺ ama en çok şu an telefon ihtiyacı var 😀 0 0 Yorumla
nghn87 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl En güzeli özellikli bir telefon torununu her daim görmek ve yakinlarina ulasmak ıcin güzel olabilir aslında güzel fikir 😍😍😍 0 0 Yorumla
mineee Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Telefonu bilgisayarı zaten var hem artık anane de oldu ona göre ana kız bir kuaföre gideriz biz 😁😁😁 0 0 Yorumla
Beylikdüzü34 Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Anneler teknoloji nin zarar vermediği son kuşak annelerinemutfak Aletleri alırdımdiğer Teknoloji ler internet unsurları o kadar önemli değil 0 0 Yorumla
balciki Takip Et Xper 3 Yaş: 58 +1 yıl Annem teknolojiyi çok sever ama birde kullanabilse😀 1 0 Yorumla
ZabaZuba Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Çocukları gurbette bir anne için en güzel hediye görüntülü telefon tabiki 1 0 Yorumla
poseidonfrax Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl bence telefon en doğru seçenek en güzel hediye olur 0 0 Yorumla
_NaRKo_ Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Bencede anneme güzel bir iphone 7 yakisacaktir ozlem duydugumda gorusmek icin ve yakistigi icin 0 0 Yorumla
Jokey27 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Anneler melektir bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun 😊 1 0 Yorumla
Tigerrr Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Evdeki işlerini hafifletsin ona yeter başka bir şey istemez 😊😊 0 0 Yorumla
Damlaecee Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Annemin eline çok yakışır onun isini hafifte olsa hafiftebilir 1 0 Yorumla
HikayeAnlatacam Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Bir annenin en mutlu olacağı şey evladının yanında olmasıdır. 0 0 Yorumla
BugBug3461 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Bir çift terlik hediye alırım, kardeşime atış yaparken zorlanmasın. :) 1 0 Yorumla
murateren3436000 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl En sevdiği dizisinden tatile çıktığınızda da ayrılmamasını sağlayacak bir tablet 0 0 Yorumla
Çiçekkaranfil Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Çünkü beni görmemeye dayanamayan bir annem var :) 0 0 Yorumla
dvgıuql Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl bence telefon annemle daha iyi bir iletisimim ıolacak zaten telefon oyunlarını çok seviyo 0 0 Yorumla
yagmurrr95 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Annemi mutlu edicek olan seyler bir ton bakim urunleri😀😀😀 0 0 Yorumla
CeLLLaLLL Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl anneler kadar kutsal kimse yok anneler olmasa yüzümüzdeki gülümse bile olmaz anneler iyiki varlar 0 0 Yorumla
EGELİ_45 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Karşılıksız sevginin adıdır "ANNE" , annem için tablet harika olur :) 0 0 Yorumla
akopan Takip Et Xper 5 Yaş: 58 +1 yıl Hayat arkadaşımı, kızım Aleyna'nın annesini çok seviyorum. İyi ki varsın Bi'tanem... 0 0 Yorumla
Fatma_k Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Ev aleti annemin isine daha cok yarar ben okuyorum azda olsa annem ev işleri ile fazla yorulmaz 0 0 Yorumla
Karsever Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Sürekli benim eskittigim telefonları kullanan anneme yeni telefon kullanması çok güzel olurdu. :) 0 0 Yorumla
Karsiyakali-_-1912 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Bastaci elleri ayaklari opulesi annelerimiz, Allah basimizdan eksik etmesin 0 0 Yorumla
Aslımsıı Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl tabiki telefon annem dedikodu yapmadan hayatta mutlu olamaz 😂😂 0 0 Yorumla
Marsel34 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Anneler mukades tir ve onlar bizlere canverndir onlarsız yaşam olmaz tum anner günü kulu mutlu olsun 0 0 Yorumla
slnsysss Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Gölgelerinden hiç uzak kalmamak dileğiyle... Tüm annelerin bu özel gününü kutlarım. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
695Cevap
ev isi yapma artik dememize rağmen gene yapıyor oyuzden ev işlerini kolaylaştıran ev aletleri iyi olurdu:)
Arcelik 6343 inox bulasik makinasi aldim Bakalim (:
Anneleri uzmeyin bir hediye de siz alin...
Canım annem teknolojiye bayılır, eline kesinlikle güzel bir tablet yakışır ❤️
Annelerin hakkı ödenmez. annemin ve bütün annelerin anneler günü kutlu olsun
Bayanın görüşündeki eksilerin sebebi Teknosa reklamı çağrıştırmasıdır
evdeki işlerini hafifletebilmek için küçük ev aletleri iyi olurdu
Kendine daha çok zaman ayırmasını ve daha iyi hissetmesini garantileyecek kişisel bakım ürünleri
Anneme teknosadan bir samsung a3 teleon aldım :) içine kuran indirdim çok sevindi :)
Yurtdışındaki kardeşleriyle çok görüşür. Akıllı telefon iyi olur.
Tablet annem icin en iyisi 😊 elinden telefon hiç düşmüyor çünkü 😊
Artık dinlenmek isteyen annem için Küçük ev aletleri onu fazlasıyla mutlu eder 😊
bir akıllı telefonu olsun isteyen annem için güzel bir sürpriz olurdu heralde
her zaman ev işlerinde kolaylık sagliyacak ev alet leri alıp onu rahat etirmek
bir asker olarak anneme akıllı telefon almak istiyorum
ki beni görebilsin
Bence bir öpücük ve sarılmak bir çok hediyeye bedeldir♥
Anneme hayırlı evlat olayım yeter
Yavrum seni Like ettim ☺
@selcukbey galp galp <3 <3
Anneme ne alsam borcumu odeyemem. ama mutfak eşyalarına sever :)
o kadar cok. merak ederki ici rahat etmez aramazsa sormazsa gormezse bu yuzden kesinlikle telefon ona en iyi hediye
bence küçük ev aletleri çünkü annem biraz rahatsız ve iş yapmakta zorlanıyor :) onun adına daha faydalı olurdu.
Benim annem ićin hergün anneler günü hayatımı adadığım tek insan seni çok seviyorum meleğim iyiki varsın canım annem...
annelerin anne oldukları için yaptıklarını hiçbirimiz ne yazık ki ne başkalarına yapacağız ne de başkasından görebileceğiz iyiki varlar
Annenin telefonu bozuldu ona bir telefon alabilmek isterdim anneler gününüz kutlu olsun annem, anneler inşallah ona bir telefon alabilirim
Hayattaki tek gerçek varlıklarımız, bizi karşılıksız sevenler, iyi ki varlar. Her gün onların günü olsun. Günleri kutlu olsun. <3
Whatsapp öğrenirken ki o tatlı halleri yüzümü gülümsetir her zaman 😊 annem için en güzel hediye kırılan telefonunu yenilemek, yeni bir telefon almak
En güzel hediye annelere dünyanın en değerlileri olduklarını hissettirmek iiyi bir evlat olabilmek
Hep önce çocuklarım alsın ben açıp kapatsam yeter diye kendisine telefon alamayan anneme akıllı bir telefon çok yakışır
sanırım anneme güzel bir telefon almanın vakti geldi :) elindekiyle yeterince beğenemiyor paylaşımları :D
Farklı şehirlerde yaşamak çok zor. Her zaman gitmek mümkün olmuyor. İnsan özlüyor sesini duymadan edemiyor
Annemin her zaman ki sözü sen zaten hediyesin kızım annecim asıl sen bize bir hediyesin😘😘😘😚😚😚😚
Küçük ev aletleri ile hem annemin işleri daha hızlı, yorulmadan biterdi hem de bize zaman ayırabilirdi :) Bütün anneleri anneler günü kutlu olsun <3
Bir iphone hediye edebilseydim ona; daha mutlu edebilirdim. Ama maddi kismi ile degil, iPhone' u olunca benim iPad'imden rahatca arayabilir diye.
Tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun!
Şuna inanmak lâzımdır ki, dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir.
-Mustafa Kemal Atatürk
Akıllı telefon çünkü üniversiteye gideli 1 sene olsada yokluğuma alışamadı beni çok özlüyor😞 Bende onu tabi 😄
Uzakta olduğumda sesini duyabileceğim, bir ekranda da olsa onu görebileceğim özlemimi hafifletecek bir telefonu olsun😊
çocukları ile birlikte otelde yan gel yat ve spa keyfi annemi mutlu eder di ☺ ama en çok şu an telefon ihtiyacı var 😀
En güzeli özellikli bir telefon torununu her daim görmek ve yakinlarina ulasmak ıcin güzel olabilir aslında güzel fikir 😍😍😍
Telefonu bilgisayarı zaten var hem artık anane de oldu ona göre ana kız bir kuaföre gideriz biz 😁😁😁
Anneler teknoloji nin zarar vermediği son kuşak annelerine
mutfak Aletleri alırdım
diğer Teknoloji ler internet unsurları o kadar önemli değil
Annem teknolojiyi çok sever ama birde kullanabilse😀
Çocukları gurbette bir anne için en güzel hediye görüntülü telefon tabiki
bence telefon en doğru seçenek en güzel hediye olur
Bencede anneme güzel bir iphone 7 yakisacaktir ozlem duydugumda gorusmek icin ve yakistigi icin
Anneler melektir bütün annelerimizin anneler günü kutlu olsun 😊
Evdeki işlerini hafifletsin ona yeter başka bir şey istemez 😊😊
Annemin eline çok yakışır onun isini hafifte olsa hafiftebilir
Bir annenin en mutlu olacağı şey evladının yanında olmasıdır.
Bir çift terlik hediye alırım, kardeşime atış yaparken zorlanmasın. :)
En sevdiği dizisinden tatile çıktığınızda da ayrılmamasını sağlayacak bir tablet
Çünkü beni görmemeye dayanamayan bir annem var :)
bence telefon annemle daha iyi bir iletisimim ıolacak zaten telefon oyunlarını çok seviyo
Annemi mutlu edicek olan seyler bir ton bakim urunleri😀😀😀
anneler kadar kutsal kimse yok anneler olmasa yüzümüzdeki gülümse bile olmaz anneler iyiki varlar
Karşılıksız sevginin adıdır "ANNE" , annem için tablet harika olur :)
Hayat arkadaşımı, kızım Aleyna'nın annesini çok seviyorum. İyi ki varsın Bi'tanem...
Ev aleti annemin isine daha cok yarar ben okuyorum azda olsa annem ev işleri ile fazla yorulmaz
Sürekli benim eskittigim telefonları kullanan anneme yeni telefon kullanması çok güzel olurdu. :)
Bastaci elleri ayaklari opulesi annelerimiz, Allah basimizdan eksik etmesin
tabiki telefon annem dedikodu yapmadan hayatta mutlu olamaz 😂😂
Anneler mukades tir ve onlar bizlere canverndir onlarsız yaşam olmaz tum anner günü kulu mutlu olsun
Gölgelerinden hiç uzak kalmamak dileğiyle... Tüm annelerin bu özel gününü kutlarım.