İnternet & Teknoloji Senin Annenin Hayatını Güzelleştirecek Şey Hangisi? (Sayfa 11) Teknosa Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2925 Senin Annenin Hayatını Güzelleştirecek Şey Hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 54 kişi beğendi
Gülse__ Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl anneme artik dokunmatik telefon şart benimkini kacirmaktan vazgecmeli😂😂 0 0 Yorumla
yusuf659 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl evişi yapan yemek yapan robot anne olsada annem kurtulsa :) 0 0 Yorumla
santoholy Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Annem teknolojiye dair her yere adım atmak ister muhtemelen :) 0 0 Yorumla
Kınalıeller Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Devamli merak eden canım annem en büyük sırdasim inanin yanında her daim annesi olmalı. 😊 0 0 Yorumla
Asımca Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl A mı diyim , B mi diyim , C mi diyim :D Anneler günümüz daim olsun mutluluklar beraber olsun. 0 0 Yorumla
ibrahim29 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Bir bulasik makinesi 60 yasindaki annem icin cok iyi olurdu 0 0 Yorumla
Flwviolet Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İşlerini kolaylaştırıcak eğlenceli güzel küçük ev aletleri (İyiki var anneler💓) 0 0 Yorumla
ness3435 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Tablet yakışırdı taşıması rahat müzik ve dizi için 🙂 0 0 Yorumla
bugss_bunny Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Evdeki işlerini hem hafifletecek, hem eğlenceli hale getirecek küçük ev aletleri 0 0 Yorumla
caresizzxx Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Karar vermekte en zorlanılan günlerden birii, artik secip alma vakti geldi 0 0 Yorumla
asikonyali Takip Et Xper 6 Yaş: 40 +1 yıl Hediye bahane ama Rabbim benim annem dahil tüm annelere uzun ömürler versin 0 0 Yorumla
Mervesahnnn Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Canım anneme dünyaları alsam versem onun bana yaptıklarının yanında ufacık kalır 0 0 Yorumla
Feryat41 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Anneme teknosadan guzel bir hediye gelse cok mutlu olurum 0 0 Yorumla
lerzankara Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl annelere küçük ev aleti değil de onun ihtiyacı olan bir hediyeyi almak istiyorum mesela bir telefon 0 0 Yorumla
ultraemre81 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Her gün anneler günüdür özel gün olması annelerin hatırlanması için güzel 0 0 Yorumla
csccic Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl tabiki küçük ev aletleri hangi annenin işine yaramazki 0 0 Yorumla
siyahikedi Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bütün annelerin ellerinden öper anneler gününü kutlarım ❤️❤️ 0 0 Yorumla
kübküb Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bu anneler günü, teknoloji gunu değil! Onu Özel hissettirmek gerekir. 0 0 Yorumla
Melek600 Takip Et Xper 2 Yaş: 39 +1 yıl Herseyin en güzelini layık olan annem için teknolojik bir alet almak isterdim. 0 0 Yorumla
senasever Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl bence yeni bir tost makinesi işini görür. zira annem çok istiyordu 0 0 Yorumla
aylinnnn55 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Hakları ödenmez en güzek hediyeyi bulmak bile çok zor onlara hep daha fazlası daha iyisi 0 0 Yorumla
beautifullybroken Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl teknolojik anneme bir tablet ya da telefon iyi olurdu aslında :)) 0 0 Yorumla
ozge02 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Her zaman nerde oldugumu ogrenmeden ici rahat etmeyen annem telefonsuz olmaz :) 0 0 Yorumla
Herşeyimizgizli Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Anneler bir tane Annemin gülüşü yeter hep bizi düşünür annemiz 0 0 Yorumla
Tesettürlühanımcık Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl İşini koksylaştracak mutfak eğlence katacak ev aleti varsa en acilinden :)) 0 0 Yorumla
Cometa Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl teknolojikbi çocuğum, anneme de en teknolojik olanı yakışır :) 0 0 Yorumla
gizoom Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Kullanışlı güzel bir telefon anneme çok yakışır çok iyi olur 💝💖🎁 0 0 Yorumla
Busennurr Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Annem candir gerisi heycandir canım annem cenetim herşeyim iyiki varsın anneler günün kutlu olsun 0 0 Yorumla
scorpinkfly Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Her an görüntülü konuşabileceğimiz bir akıllı telefon :) 0 0 Yorumla
tarifizor Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl anneme gerçekten bir akilli telefon şart kadin benim telefonu kurcalayip duruyo :D 0 0 Yorumla
KadirKaaninl Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Benim iyi bir iş sahibi olup kimseye muhtaç olduğumu görürse çok güzelleşir hayatı 0 0 Yorumla
Rabiaakın Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Benim annemi mutlu edecek tek şey çocuklarının yanında olması ve İzmir'de ikametkah etmek istemesi 0 0 Yorumla
mustafacil Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl anneme verebileceğim en güzel hediye sevgimdir 😏😂 0 0 Yorumla
Uyuz07 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Anneler hayatımızı kolaylaştıran en teknolojik doğaüstü varlıklardır... 😍😍😍 0 0 Yorumla
tuncay3838 Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Telefon düşünülebilir en mantıklısı bencede akıllı telefon 0 0 Yorumla
Striker35 Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl En pahalisindan telefon. Bütün gün Kemal Sunal izlesn. :) 0 0 Yorumla
Acilci112 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Hayat teknoloji olmuş artık bununlada mutfağını ne şenlendirir ama 0 0 Yorumla
tuykuu Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Benim annem için tabi ki de küçük ev aletleri :))))) 0 0 Yorumla
Gürkankca Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun başta şehit annelerinin olmak üzere 0 0 Yorumla
merveeakgull Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl @Teknosa müşteri hizmetleriniz hiç iyi değil bu arada. 0 0 Yorumla
brattt Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl çocuklarının yani bizim mutluluğumuz onu mutlu ediyor.. 0 0 Yorumla
byhero Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Annemi sevdiğimi söylesem bile yeteceğini düşünüyorum 0 0 Yorumla
ÖzlemBetül Takip Et Xper 2 Yaş: 48 +1 yıl bence en güzeli ona olan yürekten bir söz ya da sarılmamız. 0 0 Yorumla
justunicorn Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Teknolojik bir anneye yeni bir telefon en iyisi :) 2 0 Yorumla
Hemsirelık34 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 30% +1 yıl Herşeyin en iyisine layıklar anneler. 2 0 Yorumla
mesela12 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl bir kac gün evden gitsem en büyük hediye galiba😅 2 2 Yorumla üye654213 +1 yıl niye ki sıkıyon mu anneni Yorumla mesela12 +1 yıl ee tabi kim sıkmaz sürekli evi dağıtan birinimi tercih edersin yoksa dagitmayanmi😅 Yorumla
Tatlıbirüye Takip Et Bilge Yaş: 37 +1 yıl eee ben oylayamiyorum 2 2 Yorumla sexnology +1 yıl Oylamış olabilirsin :) Yorumla Tatlıbirüye +1 yıl hmmm öylemi 😂😂😂 Yorumla
Senbenherşey Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl 1. mutluluk2. huzur3. Aşk olsun yeter bana :) 1 0 Yorumla
Kararsız4 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 72% +1 yıl Telefon alırdım. Face time yapardık 😅😅 1 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Anneme teknoloji yakışıyor. d. d 1 0 Yorumla
Kamyoncu10 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun 💕💕 1 0 Yorumla
MeLike_Y Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 30% +1 yıl bir akilli telefonu olsun yeter annecigimin :) 1 0 Yorumla
Pamtilok Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl Anneme hayatını güzelleştiren benim ben. 😌 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
695Cevap
anneme artik dokunmatik telefon şart benimkini kacirmaktan vazgecmeli😂😂
evişi yapan yemek yapan robot anne olsada annem kurtulsa :)
Annem teknolojiye dair her yere adım atmak ister muhtemelen :)
Devamli merak eden canım annem en büyük sırdasim inanin yanında her daim annesi olmalı. 😊
A mı diyim , B mi diyim , C mi diyim :D
Anneler günümüz daim olsun mutluluklar beraber olsun.
Bir bulasik makinesi 60 yasindaki annem icin cok iyi olurdu
İşlerini kolaylaştırıcak eğlenceli güzel küçük ev aletleri (İyiki var anneler💓)
Tablet yakışırdı taşıması rahat müzik ve dizi için 🙂
Evdeki işlerini hem hafifletecek, hem eğlenceli hale getirecek küçük ev aletleri
Karar vermekte en zorlanılan günlerden birii, artik secip alma vakti geldi
Hediye bahane ama Rabbim benim annem dahil tüm annelere uzun ömürler versin
Canım anneme dünyaları alsam versem onun bana yaptıklarının yanında ufacık kalır
Anneme teknosadan guzel bir hediye gelse cok mutlu olurum
annelere küçük ev aleti değil de onun ihtiyacı olan bir hediyeyi almak istiyorum mesela bir telefon
Her gün anneler günüdür özel gün olması annelerin hatırlanması için güzel
tabiki küçük ev aletleri hangi annenin işine yaramazki
Bütün annelerin ellerinden öper anneler gününü kutlarım ❤️❤️
Bu anneler günü, teknoloji gunu değil! Onu Özel hissettirmek gerekir.
Herseyin en güzelini layık olan annem için teknolojik bir alet almak isterdim.
bence yeni bir tost makinesi işini görür. zira annem çok istiyordu
Hakları ödenmez en güzek hediyeyi bulmak bile çok zor onlara hep daha fazlası daha iyisi
teknolojik anneme bir tablet ya da telefon iyi olurdu aslında :))
Her zaman nerde oldugumu ogrenmeden ici rahat etmeyen annem telefonsuz olmaz :)
Anneler bir tane Annemin gülüşü yeter hep bizi düşünür annemiz
İşini koksylaştracak mutfak eğlence katacak ev aleti varsa en acilinden :))
teknolojikbi çocuğum, anneme de en teknolojik olanı yakışır :)
Kullanışlı güzel bir telefon anneme çok yakışır çok iyi olur 💝💖🎁
Annem candir gerisi heycandir canım annem cenetim herşeyim iyiki varsın anneler günün kutlu olsun
Her an görüntülü konuşabileceğimiz bir akıllı telefon :)
anneme gerçekten bir akilli telefon şart kadin benim telefonu kurcalayip duruyo :D
Benim iyi bir iş sahibi olup kimseye muhtaç olduğumu görürse çok güzelleşir hayatı
Benim annemi mutlu edecek tek şey çocuklarının yanında olması ve İzmir'de ikametkah etmek istemesi
anneme verebileceğim en güzel hediye sevgimdir 😏😂
Anneler hayatımızı kolaylaştıran en teknolojik doğaüstü varlıklardır... 😍😍😍
Telefon düşünülebilir en mantıklısı bencede akıllı telefon
En pahalisindan telefon. Bütün gün Kemal Sunal izlesn. :)
Hayat teknoloji olmuş artık bununlada mutfağını ne şenlendirir ama
Benim annem için tabi ki de küçük ev aletleri :)))))
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun başta şehit annelerinin olmak üzere
@Teknosa müşteri hizmetleriniz hiç iyi değil bu arada.
çocuklarının yani bizim mutluluğumuz onu mutlu ediyor..
Annemi sevdiğimi söylesem bile yeteceğini düşünüyorum
bence en güzeli ona olan yürekten bir söz ya da sarılmamız.
Teknolojik bir anneye yeni bir telefon en iyisi :)
Herşeyin en iyisine layıklar anneler.
bir kac gün evden gitsem en büyük hediye galiba😅
niye ki sıkıyon mu anneni
ee tabi kim sıkmaz sürekli evi dağıtan birinimi tercih edersin yoksa dagitmayanmi😅
Bakım ürünleri güzel.
Birbirimize uzağız akıllı telefon iyi olurdu 👀
eee ben oylayamiyorum
Oylamış olabilirsin :)
hmmm öylemi 😂😂😂
1 adet hizmetçi varsa alabiliriz...
1. mutluluk
2. huzur
3. Aşk olsun yeter bana :)
Telefon alırdım. Face time yapardık 😅😅
telefon alirdim istedigini yapardı
Annem için bir telefon fena olmazdı
benim annem canım annem <3
gülüşü yeter bana almasamda olur
Anneme teknoloji yakışıyor. d. d
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun 💕💕
bir akilli telefonu olsun yeter annecigimin :)
Anneme hayatını güzelleştiren benim ben.
😌