İnternet & Teknoloji Senin Annenin Hayatını Güzelleştirecek Şey Hangisi? (Sayfa 12) Teknosa Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2925 Senin Annenin Hayatını Güzelleştirecek Şey Hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 54 kişi beğendi
Akrep_Prens Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl tüm müslüman alemine annelr günü kutlu olsun 1 0 Yorumla
Ssibell38 Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 40% +1 yıl Bunları alıcak bı annem yok maalesef :( 1 0 Yorumla
animalovers Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 58% +1 yıl annem bunlara bayilir pirlantam benim 1 0 Yorumla
Romanyazanbayan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 45% +1 yıl Guzel bir akilli telefon yakisir anneme❤😚 1 0 Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı. Akıllı telefon fena olmazdı. 1 0 Yorumla
Lonelywarrior40 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Elbette ev aletleri; daha az yorulması için <3 1 0 Yorumla
TabaktakiSonBadem Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 50% +1 yıl Yeni bir akıllı telefon istiyor 😉 1 0 Yorumla
Kimdiracaba Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Canım anneme telefonların en güzeli ❤️ 1 0 Yorumla
Pęřį-Kìží-423 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 44% +1 yıl Annemi en mutlu edecek şey mutfak aletleridir. 1 0 Yorumla
AğaçKakanWoody Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Hediye çeki verecekmisiniz? 1 5 Yorumla AğaçKakanWoody +1 yıl @yampirik @rienquell @Teknosa #annelergunu Yorumla RienQuell +1 yıl İstemiyorum çek mek uleyn. :D Yorumla Yampirik +1 yıl Eveeet Yorumla 2 yorumu gör AğaçKakanWoody +1 yıl @RienQuell sayın modum olmadı bu@yampirik başkan seni sitenin başına geçireceğiz :D Yorumla Yampirik +1 yıl Yuupy Yorumla
darkerunicornis Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Temizlik aletleri olur mutlu oluyor kadın 0 0 Yorumla
sessizlikplss Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Annemi bilmem de benim en güzel hediyem annem 0 1 Yorumla Aşkadamiyim34 +1 yıl Vay guzel cevap 👍👏👏 Yorumla
agcadag46 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Telefon veya küçük ev aletleri olabilirdi 0 0 Yorumla
AyseErdem Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl küçük ev aletleri daha mantıklı gibi 0 1 Yorumla Camasirmakinesi +1 yıl Maaşallah ne tatlı kız Yorumla
Kaybolmakzirdap Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Teknolojiyi bilmeyen anne kalmadı beaa 0 0 Yorumla
Naturalistbayan Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl Evi temizleyecek insan tarzı bir robot lütfen 0 0 Yorumla
mavi_balina Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 47% +1 yıl annelerin hakkı ödenmez. canım annem :) 0 1 Yorumla seheryeli +1 yıl telefon çok iyi olur Yorumla
AjanWinchester Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 75% +1 yıl Ev işlerinde yorulmamalı benim annem 😊😀❤ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yüreği güzel annemin , minik küçük ev aletlerine ihtiyacı var 🙏🏻 0 0 Yorumla
Sbnynr61 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl Ev hanımı oldugu için küçük ev aletleri tabi ki 0 0 Yorumla
misha_ Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Mutfak robotu lazimdi uzun zamandir onu aldim :) 0 0 Yorumla
SadeceeHeyecann Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 36% +1 yıl Ana gibi yar olmaz bağdat gibi diyar olmaz. 0 0 Yorumla
NGZMELKE Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl Ev eşyalarini daha çok sever annem. canım annem❤ 0 0 Yorumla
baysahte Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Telefonu çok eski gerçekten. Telefon iyi olurdu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Annemin kişisel ürünlere bayilacagini düşünüyorum umarım gelir 🙏 0 0 Yorumla
klorlu_su96 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 43% +1 yıl akıllı telefon annemin en ihtiyacı olan👍 0 0 Yorumla
gulsahgrsy123 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl ev aleti guzel olur sver benim annecim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bizi sevgiyle büyüten tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun 😇 0 0 Yorumla
34Casanova Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl akıllı telefon ya da Blender olabilir ;) 0 0 Yorumla
bhreken Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Annem mutfakta iyidir 😊 mutfak aletleri yakışır 0 0 Yorumla
ALİ_A Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 60% +1 yıl APPLE MPGT2TU/A iPad Wi-Fi 32GB - Gold çok beğenir 0 0 Yorumla
Olmedimkihehe Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl dünyanın en mükemmel insanlarına bunlar az bile 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
695Cevap
tüm müslüman alemine annelr günü kutlu olsun
Teknosadan bir tel iyi gider ☺
Bunları alıcak bı annem yok maalesef :(
Annemin mutfakla arası iyidir
annem bunlara bayilir pirlantam benim
Guzel bir akilli telefon yakisir anneme❤😚
Benimkisi tam teknopat :)
Akıllı telefon fena olmazdı.
Eski telefonundan ister bizimki 😆
Elbette ev aletleri; daha az yorulması için <3
Yeni bir akıllı telefon istiyor 😉
Annecigime kucuk ev aleti 🤔
Canım anneme telefonların en güzeli ❤️
Tatlış bir akıllı telefonn 😍
Akıllı telefon almam lazım anneme
Annemi en mutlu edecek şey mutfak aletleridir.
Kuzucuğuma bir telefon az bile
Anneme her şey yakışır.
Mikrodalga fırın 😊❤️
Hediye çeki verecekmisiniz?
@yampirik @rienquell @Teknosa #annelergunu
İstemiyorum çek mek uleyn. :D
Eveeet
@RienQuell sayın modum olmadı bu
@yampirik başkan seni sitenin başına geçireceğiz :D
Yuupy
Temizlik aletleri olur mutlu oluyor kadın
İsi hafiflesin yeter onu için 😂😂
Annemi bilmem de benim en güzel hediyem annem
Vay guzel cevap 👍👏👏
bir telefon iyi olabilirdi 😁
Görüntülü görüşme iyidir
Telefon veya küçük ev aletleri olabilirdi
güççük ev aletleri ^o^
Telefona ihtiyacı var
Evdeki işlerini kolaylastırmalı :))
Telefona ihtiyacı var
küçük ev aletleri daha mantıklı gibi
Maaşallah ne tatlı kız
Teknolojik Anne olarak, telefon ☺
Vestel venüs akıllı telefon
Kesinlikle bakım 😍😍
Teknolojiyi bilmeyen anne kalmadı beaa
Evi temizleyecek insan tarzı bir robot lütfen
bir telefon fena olmazdı
annelerin hakkı ödenmez. canım annem :)
telefon çok iyi olur
malum teknoloji çağındayız olsun o kadar
asker için var mı 1 sene hasrete çare 😶
Ev işlerinde yorulmamalı benim annem 😊😀❤
Yüreği güzel annemin , minik küçük ev aletlerine ihtiyacı var 🙏🏻
teknoloji k alet herhalde
Ev hanımı oldugu için küçük ev aletleri tabi ki
Mutfak robotu lazimdi uzun zamandir onu aldim :)
Ana gibi yar olmaz bağdat gibi diyar olmaz.
Ev eşyalarini daha çok sever annem. canım annem❤
Telefonu çok eski gerçekten. Telefon iyi olurdu.
Annemin kişisel ürünlere bayilacagini düşünüyorum umarım gelir 🙏
akıllı telefon annemin en ihtiyacı olan👍
Teknoloji aletleri canım anneme 😍😍
kesinlikle küçük ev aletleri.
ev aleti guzel olur sver benim annecim
Bizi sevgiyle büyüten tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun 😇
Tabiki akıllı telefon :))
akıllı telefon ya da Blender olabilir ;)
Annem mutfakta iyidir 😊 mutfak aletleri yakışır
APPLE MPGT2TU/A iPad Wi-Fi 32GB - Gold çok beğenir
dünyanın en mükemmel insanlarına bunlar az bile
Akıllı bir telefon süper olur 😂