İnternet & Teknoloji konusunda 325 cevap paylaştı.
Param yok Pulum yok Malim mulkum olmasin ziyani yok Bize cikacak halide yok:)
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Mutfakta isini kolaylstiracak kucuk ev aletine hayir demezz ( demedi her yil farkli bisey aliyoruz gik demiyrlar hep mutfak gereci diye soylenmiyorlar kayinvalideminde annemde idwali mutfakkk)
Kendine daha çok zaman ayırmasını ve daha iyi hissetmesini garantileyecek kişisel bakım ürünleri olabilir tableti ve telefonu var çünkü tekrar almaya ne gerek var
Benim annem hem dostum hem arkadasimdir birde meslektasım oldu simdi ona alinabilecek en iyi hediye güzel bir chef kıyafeti ve chef bicağı, onu mutlu edecektir...
Anneler gününde anneme PlayStation 4 pro çok yakışır. Yanında logitech gt direksiyonda oldumu ooo anneler günü bayramı olur diye düşündüm ben ama bilemedim şimdi acaba annem oyun bilgisayarı mı ister 🤔🤔🤔
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
695Cevap
Annem ev işlerine fazlasıyla zaman ayırdığı için işlerini kolaylaştıracak bir şey alacağım. :)
Anneme masaj aleti olsa da dinlense kadıncagiz birazcık
Biraz kafanı kaldır telefondan boynun tutulacak uyarısını sık sık yaparım kendisine ❤❤
anneler sadecd anneler gününde değil hergün çünkü anneler en kıymetli en değerli insanlardır varlığı bile yeter BENIM ICIN HER GUN ANNELER GUNU
anneme telefon aldım dogum gununde. şimdi bakı urunleri alacagım galiba
Param yok
Pulum yok
Malim mulkum olmasin ziyani yok
Bize cikacak halide yok:)
Mutfakta isini kolaylstiracak kucuk ev aletine hayir demezz ( demedi her yil farkli bisey aliyoruz gik demiyrlar hep mutfak gereci diye soylenmiyorlar kayinvalideminde annemde idwali mutfakkk)
kişisel bakım ürünleri ve tablet annemi mutlu eden şeyler :)
teknosa yap bir babalik da bir akilli tel ver anneme 😁
Evdeki işlerini hem hafifletecek, hem eğlenceli hale getirecek küçük ev aletleri. Kesinlikle bu
Benim paramla bana hediye almayin diyen bir annem var 😆
Aklına bir kurt düştüğünde çocuklarını görüp rahatlayacağı bir akıllı telefon güzel olurdu.
Ne alırsan al ilk reaksiyon şu olur "aaa ne gerek vardı ki"
en kral elektronik cihazı alsam dokunsam bozulur diye kullanmaz köşeye koyar saklar canım annem :D
bütün anneler çiçektir. annelerin ellerinden öperim
En güzel anneler günü hediyesi teknosada yine sanırım ben de bir cep telefonu alacagım
Seni merak ettiğinde iki dakikalık bir görüntülü konuşmanın içini rahatlatmasını sağlayacak bir akıllı telefon
Tablet alacağım. Yurt dışındaki Teyzem le görüntülü sohbet eder. :D
gözünde yaş elleri nasırlı ayakları tutmaz ağrıdan sızıdan bu halde çabalar garip anam
Kadın dediğin-bakımdır. Hele anneler için bakım-vazgeçilmezdir. Bakımlı güzel annem :)
Küçük ev aletleri birlikte yemek yaparken çok işimize yarıyordu tabi ben kırmasaydım 😕 yenisini hediye etmek lazım 😄
Anneme ne alırsam alayım çok mutlu olur çünkü annem hediyelere bayılıyor. :))
Annemi whatsapla tanistirmak beni yeterince hirpaladi sagol kardesim ben almayim daha ileri gidemiyorum
Sadece canlı bir çiçek dünyanın en mutlu kadını olabilir o an :)
Keşke anneler ölümsüz olsa 🌈🌸 tüm annelerin anneler günü kutlu olsun
Tüm annelerin ve anne adaylarinin anneler günp kutlu ve mutlu olsun 😘
Ev aletleri hayatını güzelleştirir ve mutlu eder kadın anamı 😌
Öyle sanıyorum ki bu akıllı telefon harika bir anneler günü hediyesi olurdu annem için
Ev aletleri mikrodalga veya mikser alabilirim anneme
Evi taradım baştan sona; ihtiyacı olan küçük ev aletlerinin hepsini alacağım. Bekle beni Teknosa!
bence neye ihtiyaç varsa o güzeldir. anneler gününüz kutlu olsun
Annemin en büyük hediyesi benim ya başkasını ne isteyebilir ki 😊
Evlatlarının daima mutlu ve huzurlu olması onun için en büyük mutluluk olacaktır...
Tabikide ki, bayanların olmassa olması kozmetik ürünleri
Teknolojiye hayran anneme internet bagi olsun kafi😂
annem icin en iyisi iyi bir bilgisayar surekli dizi izliyor:)
benim. annem tabletci tomu besleyip duruyo kurban oldugum. enniyisi o :)
Kendine daha çok zaman ayıracak Kişisel bakım ürünleridir kesin..
Teknolojiyi sevdiği için semaver almaya karar verdim. 😊
Benim annemin dilegimi gerçekleştiriyim yeter. Annemin hayatı sadece böyle düzelir.
Telefon fena olmazdı ama öğrenciyiz yapacak bir şey yok 😀
Beğendiği bir küpe vardı onu aldım bende 😀
O değil de dizüstü bilgisayarlara indirim yapar mısınız? Teşekkürler. :D
Avm lerde tüm gün vakit kaybedenler en çok avm leyin neyini sever
Evdeki işlerini hem hafifletecek, hem eğlenceli hale getirecek küçük ev aletleri...
Bakım ürünü gibisi yok, bence. Biz kadınlar asla doymayız bu tür şeylere:)
-Gecen bol olsun.-
Bu söylediklerinizin hepsi fazla fazla var alıcak hediyem kalmadı :(
Ben iyi bir okul kazanırsam annemin yüzü gülecek hatta hiç gülmediği kadar gülecek
ev aleti olmasın ya. al bunu bize yemek yap demek gibi. kişisel hediye olmalı
Seni merak ettiğinde iki dakikalık bir görüntülü konuşmanın içini rahatlatmasını sağlayacak bir akıllı telefon😂😂👍🏻
Fiyatlar harikaymış. Mutfak gereçleri alacağım ona. Çok mutlu olacak. <3
Her an her dakika arayan anneme layık kaliteli bir cep telefonu çok güzel olacak. :)
Kendine daha çok zaman ayırmasını ve daha iyi hissetmesini garantileyecek kişisel bakım ürünleri olabilir tableti ve telefonu var çünkü tekrar almaya ne gerek var
Benim annem hem dostum hem arkadasimdir birde meslektasım oldu simdi ona alinabilecek en iyi hediye güzel bir chef kıyafeti ve chef bicağı, onu mutlu edecektir...
Annemi ancak makyaj malzemeleri mutlu eder süslü annem benim jxjd 😍😍
dans eden anneler harika.
annelerimiz hep mutlu olsun
en net şekilde annemle görüntülü konuşma yapmak isterim
Ev aletleri tabikide annelerimizin vazgeçilmezi :) Teknosa olmasa kim bilir nereden alırdık :)
Anneler gününde anneme PlayStation 4 pro çok yakışır. Yanında logitech gt direksiyonda oldumu ooo anneler günü bayramı olur diye düşündüm ben ama bilemedim şimdi acaba annem oyun bilgisayarı mı ister 🤔🤔🤔
Bir tanecik annemin kucuk ev aletleri hic olmadi 😑
Uzun zamandır bir akıllı telefon istiyordu :D zamanı geldi teknosa!