Ev aletleri onun için ideal bir hediye o yüzden mutlu olucaktir tabiki😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Anne olsa da dünyaları alabilsem keşke. Anne kıymeti bilsin herkes. Sonra, hayattan kopunca anlıyor herkes annenin ne kadar değerli bir statü olduğunu.
Annelerin hakkı ödenmez sadece bir sözden ibaret değil. Annelik emek istiyor. Her şeyin en iyisini hakediyorsunuz. Umarım evlatlarımız hayatlarının sonuna kadar hayırlı, mutlu evlatlar olarak kalirlar...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
695Cevap
Ev aletleri onun için ideal bir hediye o yüzden mutlu olucaktir tabiki😊
Anne olsa da dünyaları alabilsem keşke. Anne kıymeti bilsin herkes. Sonra, hayattan kopunca anlıyor herkes annenin ne kadar değerli bir statü olduğunu.
Evin her işine koşturan annem kişisel bakım ürünlerini eminim çok beğenir 😊
Tabiki bir telefon. Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun ❤️
Evdeki işlerini hem hafifletecek, hem eğlenceli hale getirecek küçük ev aletleri.
Bencede tablet ola bilir... Bizde o kadar da kutlanmiyor adlinda bu gun...
anneler günü hediyesi olarak bütün annelerimize ayna alalım onlara güzel başka bir hediye yok
Keşke benimde annem olsa teknolojik bir ürün alabilsem anında :(
acikcasi bizim varlığımız yeterli onların mutlu olmaları için.
Akıllı ya da Deli bilinmez ama bir Telefon 📱 şart 🎁
Ev onun için herşey olduğu için ev aletleri en iyi hediye olacaktır
Büyük ihtimal Evdeki işlerini hem hafifletecek, hem eğlenceli hale getirecek küçük ev aletleri :)
Benim canım annem dünyanın en güzel herşeyine layık.
annem yasamadigi icin bu gun bana kahir geliyor saygilar
Hediyenin çokta önemi yok bence her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirelim yeter...
Evdeki işleri kolaylaştıracak eşyalar annem için önemli. :)
Her anne evladını merak eder ve sesini duymak ister. 😊😊
Benim annem için bir öpücük yeter :) Hediye beklemez fakat ona çok büyük bir sürprizim var. :)
Hayat annelerimize güzel olsun:)
Anneme torunları olsun yeter, hedıyeye gerek yok. :D :D
Başkasınıkini bilmem ama annem bizi hayatta görünce mutlu ouyo şuanda mutluda:D
Hayatının büyük sorunlarından kurtulmak, güzelinden bir ev, ben 😁
Anneme çicek böcek değil, ev işlerini kolaylaştıracak bir ürün alırsam çok mutlu oluuuur! 😌
Anneler İçin En Önemlisi Ufak Bir Tebessüm (Annesi Vefat Eden Kardeşlerimin Başı Sağolsun )
Ona bütün gezegenleri ayaklarının dibine sersem az yetmez
Annem 40 yasında 10 senedir telefonu yok maddi sıkıntılardan dolayı alamadı BEn onun yanında değilim ama temmuz gibi yanına gidicem
annem en iyisini hak ediyor çünki anne yani anne açiklamaya gerek yok annem anne anneler onlar bir tane
Anneme kocaman bir gül buketi yaptırıyorum ve yanında en sevdiği çikolata annem herşeyin en iyisine layık onu çok seviyorum.
Annem hamile olduğu için duygusal ve mantık bakımından fazla duygusal o yüzden sabah güzel bir kahvaltı sonrasında ne isterse😄
Sadece annelerinizi değil çocuklarınızın annesi karinizi unutmayın 😇 ben şimdiden kutlarım eşim olacak kadının anneler gününü 3 çocuk istiyorum 😇😍
Yeni telefon hediye etsem çok güzel olur tabi Ks cim
en güzeli para harcamayarak annemizi haca göndermek
İnternet delisi anneme en iyi hediye sanırım bir telefon 💕
Evdeki işlerini hem hafifletecek, hem eğlenceli hale getirecek küçük ev aletleri
Bence Tablet çünkü kaçırdığı diziler oluyor izliyemiyor
Biz bir turlu almiyoruz diğer şeylerden sıra gelmiyormuş bende daha çalışmıyorum bakalım bu vasıtayla olabilecek mi
A akıllı telefon tabi ki. 2 kuzusu da gurbette olunca :)
Annem genelde mutfak aletlerinden hoşlanır. Nasıl bir hoşlantıysa södşdlf
telefon dedim neden çünkü annem benim ihtiyacım olanı kazanmamı isterdi :D
Küçük ev aletleri ile hem hayatı kolaylaşacak hem eğlenceli vakit geçirecek
Annemin için en güzel hediye onun sağlığı. Hastalik dert görmesin
daha çok yorulmasını engelleyecek, ona işlerinde yardım edecek, küçük ev aletleri ❤
Anneme dünyalar feda olsun da imkanlar kısıtlı... 😒
Annelerin hakkı ödenmez sadece bir sözden ibaret değil. Annelik emek istiyor. Her şeyin en iyisini hakediyorsunuz. Umarım evlatlarımız hayatlarının sonuna kadar hayırlı, mutlu evlatlar olarak kalirlar...
Tuşlu telefondan akıllı telefona geçmek Annem in hakkı
Evdeki işlerini hem hafifletecek, hem eğlenceli hale getirecek küçük ev aletleri
ırk din ayırt etmeksizin tüm annelerin tek tek ellerinden öperim. saygılar.
En çok akıllı telefonunun olmasını isterim. Hiç olmazsa aradığında beni görebilir😢😢😢😢
annem hic birini istemez biz cocuklari yaninda olalim yeer
Annedir yüreği fazla dayanamaz. Bir tek annem olsun bana bişey olmaz❤️💁🏼
Yeminle şu son şıkkı işaretleyenler kedine müslüman 😂
Kesinlikle elektrikli ev aletleri annem için büyük fayda saglayacak ❤️
Anneme en uygunu telefon sanirim :) Tabletle ilgilenmiyor
Anneme ufakken çekindiğimiz en güzel resmi çerçevelettim ve mektup yazdım ufak
Tam annelerin ve anne adaylarının anneler gününü kutluyorumm ve A seçeneğini tercih ettimm
tabiki de küçük ev aletleri anneminkiler eskimişti ona mikrodalga almak istiyordum
sanal gözlük korku filmi açar, terliği paşa paşa yerdim 😂
Akıllı bir telefon, annemin bana olan özlemini gidermesi için harika bir seçenek!
Anneme telefon güzel olurdu. Zaten uzun zamandır iyi bir telefon istiyordu :)
elini öpsem yeter benim anneme. bir tane de çikolat aldım mı tamamdır
Küçük ev aletleri de isine yaricaktir ama bakim urunleri harika