Gerçekten tek bir öpücük , saygı ve sevgiden daha fazla mutlu edecek bişey yok bence anneleri
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Anneme en akıllısından bir telefon almayı çok istedim ancak öğrencilik ve fiyatlar malum... umarım hediye telefon olur ve bana çıkar, sevinirim... çok sevinirim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
695Cevap
Annem ütü yapmadan dışarı çıkmaz. Seyahat ütüsü şart :D
Her kadını kendine zaman ayırması daha çok mutlu eder.
annelerimizin işine yarayacak ve onu mutlu edecek hediyeler almak :)
Canım Annem Anneler günün kutlu olsun onunla birlikte tüm annelerinde
telefon tabikiii parayi buldugun zaman alitiz artik ogrenciligin gozu kör olsun😂😂😂
annemin istegi üzerine yeni olan s7 yi le a7 yle degistirdik hediyr olarak 😂
Annemi mutlu edecek tek şey biran önce hayatımı kurup evden gitmem saolsun çok düşünceli :D sjjsj
bana hediye olarak cep telefonu gonderin en afillisinden olsun
Ev aleti aldık her sene bu sene öyle bir şansım olsa akıllı telefon alırdım :D Ama ne yaparsın öğrencilik işte :D
benim anneme hepsi lazim.. cunku o hepsine layık 😊
Yeni bir akıllı telefon anneme güzel bir hediye olabilir :)
Bir anneye , verilebilecek en iyi hediye , sevgidir !
Tabikide mutfakta işlerini kolaylaştıracak küçük ev aletleri 😋
Küçük ev aletleri onun işini kolaylaştıracak şeyler 🤗
Kişisel bakım ürünleri sanırım annemin yüzünü en çok gülümseten şey olacak :)
Anneler her zaman en iyisine layıktır. Üzmeyin annelerinizi. Sevin hatta daha çok sevin. 🤗
Guzeller guzeli annemin isini hafifletecek kucuk ev aletleri :)
dışarı çıktıgımda beni sürekli rahatsız etmesi için bir akıllı telefon😂😂
Bence ev aletleri daha iyi benim annem mutfaktan çıkmaz.
annemin telefonu bozulmuştu tam da ona denk geldi 😂 telefon almak istiyordum ama borçlar borçlar
anneme kendi paramla bir telefon almak isterdim ama işte param yok maalesef
Anneme yeni bir telefon almak şart oldu, başkalarına karşı boynunun bükülmesine izin veremem.
ev işleri az olsun ki kendi rahat etsin çok yük olmayalım annemize
aslinda teknoloji gelistikce bizler sosyal olarak geri gidiyoriluz
canım annemin hayatını kolaylaştırcak küçük ev aletleri
Mutfakta vakit geçirmeye bayılan annem için küçük ev aletleri yararlı olacaktır 😇
bütün annelerin anneler günü kutlu ve mutlu olsun 😊
telefon anneme cok yakisir hem isini kolaylastirir anneker iyiki var 😍😘
Olabileer. :)
Miss Annelerimizin Anneler günü kutlu olsun..
annemin bu hayatta istediği tek şey sağlıklı huzur dolu bir yaşam
tüm anneler kutsaldır tüm anne ve anne adaylarının Anneler günü kutlu olsun😉
telefona çok sevinir çünkü millattan önce bir telefonu var 😊
güzel bir lap top almak isterdim , klavyedeki tuşlara çok tatlı basıyo anneciğim :)
Teknolojik annenizle tabiki tablet muhtesem olur leziz tarifler içinde kolaylık hem
Sosyal medyada takılmayı seviyor anacuum. Telefon falan iyi olurdu da yeni aldı 😀
Annecigimin telefonu bozulmus, tuslari da basmiyor. Ona guzel bir telefon almak isterim.
Sevdiğimiz fotoraflara bakacağı bir tablet Harika olurdu
Süslüyüz ailenin kadınları olarak, huyumuz kurusun. :)
Kısa ve öz Anne hakkını helal et seni çok seviyorum sen en iyilerine layıksın herşeyin.
Anneme telefon hediye edebilseydim cok mutlu olurdu😔
Benim annem hayatını kolaylaştıracak küçük ev aletlerine bayılır sanırım 😁😁
sanırım benim annem için çocuklarıyla beraber geçireceği bir tatil olurdu :D
Kesinlikle şimdiki devrin olmazsa olmazı benim canım anneme akıllı telefon yakışır 💋❤️💋❤️
Su kucuk aletler güzel olabilirdi ama su sıralar en cok ıstedıgı bır telefon.. :)
işçi emekçi ev hanımı şehit annesi bütün Anneler Kutsaldır Anneler Günleri kutlu olsun.❤
Bende elektrik süpürgesi aldım, sevincinden eve gelir gelmez direk temizliğe başladı 😃
Gerçekten tek bir öpücük , saygı ve sevgiden daha fazla mutlu edecek bişey yok bence anneleri
Anneme en akıllısından bir telefon almayı çok istedim ancak öğrencilik ve fiyatlar malum... umarım hediye telefon olur ve bana çıkar, sevinirim... çok sevinirim :)
Hepsine Babacığım el atmış sağolsun ama yine de kullanışlı ev aletlerine doyamaz o şimdi 💝💝
ev işlerini kolaylaştıracak küçük ev aletleri mutlu eder :)
Yani aslen ben annemin portresini çizmeyi düşünüyorum :)
Televizyon almak istiyorum ama hadi bakalım ne olacak. :D
bize boşa yorum yaptırıyorsunuz bence kimseye vermezsiniz siz bunlardan
ona teknolojik bisey al gerisi önemli değil.. gözlüğünü takıp takılır öyle saatlerce.
herdaim arayip sesini duyacagim yüzünü göre bilecegim bir telefon oolsun yeterli
güzel bir telefon kalplerimizi baglamaya ve mutlu etmeye yeterdi
Evdeki işlerini hem hafifletecek, hem eğlenceli hale getirecek küçük ev aletleri
annemi de teknolojik anne yaptık öyle ya da böyle, nasıl olsa teknolojik bir oğlu var burda :D
Evladına sahip çıkmasını bilen yaşayan yaşayamayan her annenin günü kutlu olmalı...
Ev işlerini ne hafifletir bilmiyorum ama hafifletse de bize de söylenmeyi azaltsa 😀