Ev işleri yapıyo olsaydi belki ev aleti alabilirdim onun icin😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Annem şu an teknolojinin büyüsüne kapılmış durumda. Çicek alsam neden bana tablet almadın diye kızar😕 Önceden tek çicekle mutlu olan Anneler şimdi çiceğe tav olmuyor. 😒
Anneler gününde ona ne hediye versek bizi bu günlere getirmesinin karşılığını asla ama asla ödeyemeyiz hediye küçük ya da büyük o mutlu olsun yeter :) Annelerimize uzun ömürler verilsin :)
Benim annem küçük şeylerle mutlu oluyor mesela brlikte sofrada oturmak yemeğimizi yemek. Çok sabırlı temiz kalpli bir insandır. Her anne çocuklarını mutlu görmeyi ister.
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. Umarım hepimiz geleceğin muhteşem anneleri oluruz 😊
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Annem oyun oynarken elbise bakarken goremiyo kızım burda ne yazıyo bunlar neden gözükmüyo diyor para biriktirip annemin kullanabilecegı ve buyuk ekranli bir telefon almayı dusunuyorum kurtulsun görememe derdinden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
695Cevap
Bunların hepsini geçtim güzel bir hafta sonu tatili ikimizede iyi gelecek. 😍
Elektronik ev gereclerine bayılmayacak bir anne bilmiyorum ben :)
D) Evdeki işlerini hem hafifletecek, hem eğlenceli hale getirecek küçük ev aletleri..
gerek teknoloji gerek kozmetik olsun annem hiçbiriyle ilgilenmez ama küçük ev eşyaları olabilir ☺
Ev işleri yapıyo olsaydi belki ev aleti alabilirdim onun icin😂
Annem şu an teknolojinin büyüsüne kapılmış durumda. Çicek alsam neden bana tablet almadın diye kızar😕 Önceden tek çicekle mutlu olan Anneler şimdi çiceğe tav olmuyor. 😒
, annem müzik dinlemeyi çok sever. Özellikle mutfaktaki fırında kek pasta poaa gibi şeyleri beklerken müzik dinler.
oy verdim.
Anneme komple bir mutfak lazım. Anca mutlu olur 😂😂😂
O zaman yeni bir ev hediye 😂😂😂
Toplanıp alalım o zaman
@Bilginnnnn
Çok para ister. Bende de o yok 😂
@Mustafa1983
Tadilat için para toplayalım 😂😂
Kampanyayı sen başlat ilk bağışı ben yapıyorum 😂😂
@Mustafa1983
Eyvallah sağolasın 😊
Zamanında bana yaptıklarından dolayı soğudum kendisinden, hediye almayacağım.
Ne alsam mutlu olur. Yüzündeki gülümsemeyi göreyim yeter. :)
Pazar kahvaltılarımızı ve akşam yemeklerimizi sevgisini katarak güzelleştiren anneme, mutfak aletleri alıp daha da mutlu etmek isterim. :)
Kesinlikle uzak mesafede olanlar için..
Seni merak ettiğinde iki dakikalık bir görüntülü konuşmanın içini rahatlatmasını sağlayacak bir akıllı telefon
Anneler gününde ona ne hediye versek bizi bu günlere getirmesinin karşılığını asla ama asla ödeyemeyiz hediye küçük ya da büyük o mutlu olsun yeter :) Annelerimize uzun ömürler verilsin :)
Benim annem küçük şeylerle mutlu oluyor mesela brlikte sofrada oturmak yemeğimizi yemek. Çok sabırlı temiz kalpli bir insandır. Her anne çocuklarını mutlu görmeyi ister.
Allah, isteyen her kadına nasip etsin anne olmayı. eminim dünyanın en güzel duygusudur.
anneler günü sadece bugüne özel değil ben anneme hergun sarılıyorum hergunum guzel annemle
Amac beni takip etmekse annem hackerlari gecer vâllaa😍
Telefonu ve küçük ev aletleri var zaten kişisel bakıma ihtiyacı var:)
Bemim annem tambir mutfak setı mutlu eder ve bilgisayar ve telefon kısaca teknonojı çok iyi onun
Teknolojiyle pek ilgilenmez annem için bir gelin bulursanız yeterli😂
çocuklarının yani bizim mutluluğumuz onu mutlu ediyor..
kişisel bakım ürünlerini hak ediyor çünkü annem çok değerli
Annemle her görütülü konustugumuzda bir türlü yüzümü göremedi
Çalıştığı için kendine dikkat edemiyor kuaföre vekti kalmıyor bakım ürünleri anneme mükemmel olurdu.
Aslında maneviyata ve ona dayalı hediyelere daha çok önem verir ama o şık olmadığı için 😑
Benim annemin yanina gitmek galiba. Uzun zamandır görusemiyoruz :) annem benim yaa
canım annem hep bir mutfak robotu almak istiyor ama ihtiyaçlardan dolayı yetişemiyor. keşke bu beğendiğim robotu alabilsem. eli ayağı olur mutfakta
Telefon en iyisidir zaten facebook instegram hepsini kullanıyor popi oldu bile😂😂😂
Kendisiyle daha fazla ilgilenmek. Sohbetlerini dinlemek annemin en fazla hoşlandığı davranıştır.
görüntülü arama özeliğinde bir telefon iyi olurdu sanırım
Anne olsun ya da olmasın tüm kadınlarımızın anneler günü kutlu olsun.
Annem bizi hep merak eder. Onun için burada telefonu seçtim. :)
Anneler bir tane, hepsi en ama en güzel şeylere layık 💕
torunlarını, vefat eden abimi ve çocuklarını hatırlatan cep telefonunu çok seviyor benim annem
Dizilerini Her Daim Kaçırsa Dahi İzleyebilsin Diye Bir Tablet Anneme İyi Olur ;)
#AnnemDünyalaraDeğer
Umarım anneme bir adet telefon hediye edebiliriz 😊
Sadece telefon isterdi onunki bozuldu diğerleri işine yaramaz
Anneme artık dokunmatik telefon şart her dakika takip etsin beni :D
uzaktaki annelere verilecek güzel bir hediye birinci olan
Herşey annele guzel bazen sesini duymak icin can atan bazen yuzunu gormek icin heveslenen, annen icin sen bir hediyesin zaten
En güzeli de gözlerindeki mutluluğu görebileceğin kameralı telefon 😊
telefonu yenilemek istiyordu :) eminim buna çok sevinir
Telefon olurdu sanirim ama once o telefonu karsilayacak paranin olmasi gerekirdi
Ankete katılım oranı referanduma katılım oranından yüksek galiba. Neyse küçük ev aletleri dedim.
Anneme babam şefkat göstermeseedee o benim hep canımıniçi o herşeyiin en iyisine layık bende.. Canım annem❤️
Annemin elinde bir iphone 6s olsa fena sayılmazdı😎😎
kadın tv kumandasını bile zor kullanıyor o yüzden ona en iyi hediye küçük ev aleti :)
anneler gününde annelere değilde ev için gerekli şeyleri alıp hediye diye annemize vermek çok saçma
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun. Umarım hepimiz geleceğin muhteşem anneleri oluruz 😊
Annem oyun oynarken elbise bakarken goremiyo kızım burda ne yazıyo bunlar neden gözükmüyo diyor para biriktirip annemin kullanabilecegı ve buyuk ekranli bir telefon almayı dusunuyorum kurtulsun görememe derdinden
Tüm annelerin anneler günü kutlu olsun! Rabbim onları başımızdan eksik etmesin
mutfak araç gereçleri kıdemli annelerin vazgeçilmezidir
Akıllı telefon
Çekilisi kazancak o 🍀 şanslı 🍀 kişi benim
Annem evhamlıdır bni merak eder telefon en iyi hediye olurdu
Çoğu kadın bakımlı olmayı sever. O yüzden oyum bakım ürünlerine.
ev islerini hafifletim eglenceli hale getirecek kucuk ev aletleri
Annem çok evhamlidir. Hemen içine bir sıkıntı dustumu arar sorar 😊😂 canım annem
Işlerini kolaylaştıran ev aletlerini tercih ederdi 🤔
kesinlikle küçük ev aletleri. başka bir şeyle o kadar mutlu olamaz 😅
Annemin eline zarar vaktinden kayıp yaşasın istemem özellikle mutfakta