İnternet & Teknoloji konusunda 396 cevap paylaştı.
Hayatını kolaylaştıracak cihazlar almak isterim. Her zaman bizler için evde bütün gün bir "OFF!" Bile çekmeden çabalayan Annelerimizin hepsinin ellerinden öpüyorum. İyiki varlar!
Mutfak eşyalarından bir tanesini almayı düşünüyorum, mutfak onun en mutlu olduğu yer tabi bizde o muhteşem yemekleri yerken en mükemmel anımız oluyooorrr
İnternet & Teknoloji konusunda 382 cevap paylaştı.
Apple MMGF2TU/A Macbook Air 13"
Evde zaten diğer ürünlerden var. Beyaz eşyasından mutfak robotlarına ve telefonlar elbette. Annemin bilgisayarı yok ama. Twittera falan da meraklı 😂 Para bulursam alırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
695Cevap
Bana cep telefonu gibi geliyor. Tablet taşımak için çok büyük mutfak aleti almak da şahsa alınan bir eşya değil eve alınan bir eşya.
Onun asil venüsiyen kutsallığına ancak afroditin kılıcı olan bakım ürünleri yakışabilir. Dünya ile birlikte ona layık olmak dileğiyle
çiçeğim canım annem bu hesabı onunla birlikte kullanıyoruz seni çok seviyorum anneler günün kutlu olsun 🌹💐
Telefon, tablet, bilgisayar vs olmasın da! Belki o zaman bize daha çok zaman ayırabilir :) Aman o ne yapmış, aa gördün mü bu ne paylaşmış :))
Canım Anneme bir Hediyede Sizin Gibi Iyi Ve Güzel Bir Firmadan Olsa Nede Güzel Bir Anneler Günü Olurdu
Zaten bir akıllı telefon almıştım anneme. Sanırım bir de tablet almak onun için en iyisi olacak. Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun! 😊
annem benim canım annem benim yüzümden neler çekti meleğim iyiki varlar bu güzel melekler zaten cennet annelerimizin ayağının altında değil midir?
Annem icin akilli bir telefon iyi olur cunku herzaman goruntulu yaninda olurum bisey oldunda hemen arar ulasir
Parası yok annemin akıllı telefon alamıyor ve çok istiyor. Bende olsa ben alacağım ama bende de yok alamıyorum. :(
Annemizin kendine ait bir ekrani olmasi ve kucucuk ekran yerine buyuk ekranda kuzucuklarini takip etmesi buyuk dilegi... kim bilir belkide olur
annelere ihtiyaç duyduklarını diğer günlerde alalım, anneler günü de ise mutlu edebilecek daha farklı hediyeler alalım ❤
cunku anneme uzun suredir bir cep telefonu almak istiyorum telefonu eskidi ve bozuldu nokia model kapakli bir telefon.
telefon tabikide istediği zaman görüntülü arayıp beni ve kardeşimi görüp azda olsa hasret gidereceği ni telefon
Benim annem öyle hediye falan beklemezdi normalde ama, son 1 yıldır Türk kahvesi makinesi istiyor kadın. Bir alamadım, üzülüyorum.. :(
59 yaşında herşeye koşup yorulan anneme en çok ona yardımcı olacak küçük ama pratik ev aleti gider. canım anam benim..
sesimi duymadan edemeyen bir anneye iyi bir akıllı telefon yakışır artık sesimi duymakla kalmayıp görüntülü konuşuruz :)
Sonradan gelen bir telefon aşkıydi onunkisi şimdi ise nerde ınstagram facebook oralarda takılıyo. yeni bir telefon onu aşırı mutlu ederdi sanirsam
Hayatını kolaylaştıracak cihazlar almak isterim. Her zaman bizler için evde bütün gün bir "OFF!" Bile çekmeden çabalayan Annelerimizin hepsinin ellerinden öpüyorum. İyiki varlar!
Tüm anneler için dileğim anneler gününü evlatlarıyla birlikte geçirebilmeleri. Bu hayatta ki en kötü şey evlat acısı. #annelergunudilegi
beni görmesi için bir telefon😁her anne için öyledir diye düşünüyorum. 1 gün görmese aklın yitirir kadincagiz :) seviyorum onu😘
Benim annem tost delisi, tost makinesine çok önem verir ve onunki bozuldu. Tabii o bozulunca biz de tost yiyemez olduk. 😄
üniversitede okuyan kızı olan annenin en çok ihtiyaç duyduğu şey kızını görmek olduğuna göre, akıllı telefon en iyisi 👍
Annem ev aletlerine bayılıyo bir süredir waffle makinesi istiyo size yaparım dedi sözümü aldım bile
Annemin telefonu tuvalete düştü bugün keşke yeni bir telefon alabilecek param olsa çokta hevesli telefon almaya :(
hayatımızın olmazsa olmazları hiçkimsenin yerini dolduramayacağı tüm annelerin anneler günü kutlu olsun.
Küçük ev aletleri olabilir.
Hayır annem değil ben kullanacağım. Ona zaten iş falan yaptırmıyorum ben. :)
annem telefona fazla önem vermez ama evde küçük mutfak aletleri sürekli bozuluyor bu nedenle iyi bir ev aleti iyi olur
annelere hediyevolmaz anneler dunyanin enguzel insani cunku onlar hediyeden fazlasini seviyor cenabi allah nediyor cennet annelerinin ayaklarinin altindadir
Mutfak eşyalarından bir tanesini almayı düşünüyorum, mutfak onun en mutlu olduğu yer tabi bizde o muhteşem yemekleri yerken en mükemmel anımız oluyooorrr
Seni merak ettiğinde iki dakikalık bir görüntülü konuşmanın içini rahatlatmasını sağlayacak bir akıllı telefon
iPhone 6s plusları çok beğeniyorum onlardan alırdım annemin ve bütün annelerin anneler günü kutlu olsun
Üretimden kalktı
Hala var
Arkadaşa alıcaktık bendekini çok beyendi çok yeri aradık hatta İstanbul iPhone servisi zorluda bile bulamadık
Valla daha geçenlerde görmüştüm ben Antalya'da yaşıyorum ama
Stoktakilerdir üretimi yok ellerindeki bitince bitti
Canım ve biricik annem. Allah başımızdan eksik etmesin. 🌺 Annesini kaybetmiş arkadaşlara Allah'ım en çok böyle günlerde sabır versin.
Annemizi kırmayalım, mümkün olduğunca yardımcı olslım, hiç olmazsa gülümseyip ellerinden öprlim. Ölmüşse ruhlarına 1 elham 3 kulhü okuyup gönderelim yeter. 😊
Farketmez anneme ne alsam mutlu olur ki, onu düşündüğümü bilmesi hissetmesi bile onun için cok degerli 😊
Anneme en son konuşan bir çay makinası almıştım kızım diye seviyordu. Kıskanmadım değil 😂 Bu sene de benzer bişey alabilirim
Herkesin annesi ozeldir tabikk ama elimde olsa saray yaptirsam. Tum annelerin anneler gunu kutlu olsun
Burdaki en iyi seçenek telefondu o yüzden onu seçtim halbuki annemin herşeyi var ona özel bişey almam onu daha çok mutlu eder her zaman eşsiz ve özel
Anneler gününde annem ile yemek yemeğe çıkacam, hediyesini de kendi beğensin diye alışveriş merkezinde beraber almayı planlıyorum.
Apple MMGF2TU/A Macbook Air 13"
Evde zaten diğer ürünlerden var. Beyaz eşyasından mutfak robotlarına ve telefonlar elbette. Annemin bilgisayarı yok ama. Twittera falan da meraklı 😂 Para bulursam alırım.
Annişime kendini iyi hissettirecek bakım ürünleri almak onu iyi hissettirirde ondan 😀
Bence tel Iyi fikir hic Telefon sevmeyen anneme Telefon aldim baktim Simdi herseyi benden Iyi bilio elinden birkmio 7/24
whatsappa merak sarmış şimdilerde keşke kameralı telefonum olsa diyip duruyor sanırım bu mutlu ederdi onu
annemin yorulmaması için küçük ev aletleri tabikide 👩💟👧
Akıllı telefon, uzakta ki sevdiklerine her an ulaşamasa da mutlu fotoğraflarına bakarak kendini huzurlu hissedebilir.
Anneme bu sorudaki gifleri seyrettirdim hangisini isterdin anne dedim :) Dans etmek istiyorum dedi 😍 işte benim annem ❤❤❤
Annem her anımda yanımda olmali görüntülü konuşmak bizim için oldukça önemli tabiki de akıllı telefon👍
Dünya üzerindeki en tartıştığım ve buna rağmen en çok sevdiğim varlığım. Annemi seviyorum 💕
Annemle ayrı yaşıyoruz ve ben onu her zaman özlüyorum. Canım annem seni çok seviyoruum
Küçük ev aletleri hem benim işime yarar hem anneme 😊😀
Ben de anneyim çünkü 😊
Tabiki de küçük ev aletleri 😍 kıyamam ben anneme 😌
Evde kapkacak bırakmadığım için (!) ev aletleri olabiliir 😂Ya da giyim düşünüyorum.
Annemin telefona ihtiyacı olduğu için en güzel hediye telefon olurdu ☺
şimdi niye dislike attınız buna 😒😒😒
Ev aletleri de neymiş ona göre bütün işleri ben yapayım ve şikayet ettiği şeyler son bulsun 😀
Arada mesafe olunca bu hediye on numara 5 yıldız olacak Teknosa sayesinde.
Benim annem bana ulaşabileceği her teknolojik aleti seve seve kullanır. :) 💕
Sürekli beni görememekten yakınan anneme bir akıllı telefon almak isterdim :)
"Neden telefonumu açmadın" "görüntülü aç bakalım nerdesin göreyim" sorularının cevabı için akıllı telefon 😊
Küçük ev aleti, oyun konsolu off anneme alıncak çok şey var :D
Sanırım annem fazlasıyla bakım yapmayı seviyor❤❤ bakım ürünleri anneciğimi çok mutlu edicektir :)
Anneciğimin işini kolaylaştıracak mutfak küçük ev aletleri. zaten mutfak eşyalarını çok seviyor😍😍😍