Benim duyduğum (Ne kadar doğru bilmiyorum. Düzeltirseniz, sevinirim) Sizin dediğiniz gibi düşmeyecek, kota aşımında ne kadar GB yediğine göre ekstra ücret kesilecek deniliyor. 1GB yaklaşık 1-2 TL arasında olacağı söyleniyor...
İnternet Servis Sağlayıcınızın web sitesi üzerinden giriş yaparak paket bilgilerinize bakabilir veya arayarak öğrenebilirsiniz. Speedtest yaparak aldığınız hıza göre tahmin yapabilirsiniz.
Hızını burdan ölç. Zaten düşük çıkacağına eminim @pentin :D Hangi interneti kullanıyorsan onun sitesinden online işlemlere girerek paketinin kaç megabite kadar olduğunu öğrenebilirsin :/
Ben şimdiye kadar hep 6 ya kadar idare ettiğimden baya iyi :D Senin bağlantı Adsl 16 Megabite kadar destekliyor öyleyse, birde ev saha dolabına yakınsa ondan hızlıdır :)
İnternet & Teknoloji konusunda 302 cevap paylaştı.
Hiçbir işe yaramayan bir uygulama daha geldi. Yahu ne diye 2019 yılına bırakıldı bu AKK saçmalığının komple kaldırılması? Altyapı mı yok nedir yani? Haziran 2016 itibariyle Amerika'da resmen yasaklandı.
İnternetim yok gibi bir şey çünkü telefonumu modeme çevirmiş durumdayım !!! Var ama kullanamıyorum serilik hiç yok bu benim en doğal hakkım interneti en konforlu ve en iyi şekilde kullanmam lazım...
benim anlamadığım bunun maliyeti nedirki bukadar çeşitli paketler var sanki elektrik su kullanıyoruz insanları sömürmekten başka bişey değil yap 20 tl sınırsız bunun hakkı budur
En İyi Cevaplar