İnternet & Teknoloji İnternet hızınız kaç mbps? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! İnternet hızınız kaç mbps? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. 98 mbps hızı 1 0 Yorumla
ruletci03 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 66% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 447 cevap paylaştı. 25 maximum türkiye den bahsediyoruz iğrenç ötesi 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Bende türkiyedeyim Yorumla ruletci03 +1 yıl sen hangi türkiye desin bende türkiye deyim bu hızlara ulaşmamız için 1500 yıl daha geçmesi lazım Yorumla Soran +1 yıl İstanbul türknet kullanıyorum Yorumla ruletci03 +1 yıl fiberin göbeğinde olursan görürsün de türkiyenin kısıtlı yerleri ulaşıyor o hızlara telefon bile çekmiyor bırak hızı o kadar lanet bir çekim gücü var bu ülke de Yorumla Soran +1 yıl 2-3 seneye yaygınlaşır iyice merak etme ben şurda 3 sene önce aldıgım en yüksek hız 24 tü Yorumla ruletci03 +1 yıl :D :D sjsjsjsjsjsjs ben 100 alayım gerisi onların olsun başka bir şey istemiyorum yeri geliyor 100 mbit bile kasıyor hesap et öyle rezil durumdayız Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çok mu kötü anlamam ben 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Türkiye geneli için ortalama Yorumla
TurinTurambar01 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Atarsam herkes üzülür 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Merak ettik söyle Yorumla TurinTurambar01 +1 yıl 2.5 mbps Yorumla Soran +1 yıl En dandik internet bile 8mbps seninki nasıl 2.5 Yorumla TurinTurambar01 +1 yıl Bak kardeşim yaramı deşme ya ben vodafone'u yokedecem ya o beni. 😭😭 Yorumla Soran +1 yıl Allah sabır versin Yorumla
harbiyeliii Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Çok iyi modemin nedir 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Turknet Yorumla harbiyeliii +1 yıl Aylık ne kadar oduyosun peki Yorumla Soran +1 yıl 240 ya da 260 tı Yorumla Soran +1 yıl Sabit fiyat politikaları var zaten Yorumla harbiyeliii +1 yıl Ben benim babama anlatamiyorum bizim 16 mp 160 TL veriyidu en son Yorumla Soran +1 yıl Altyapını sorgulat gigafiber var mı yokmu öğren Yorumla Soran +1 yıl Herkes 1000 mbps alamıyor Yorumla harbiyeliii +1 yıl 80 mbps alt yapi Yorumla Soran +1 yıl Turknetten sorgula Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kaç olması lazım gerek 🙄 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bana fotodaki yetiyo Yorumla aichaa +1 yıl Oyun oynuyorsundur sanırım Yorumla Soran +1 yıl Tabi Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Seninkinin aynısından turknet fiber😁 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gigafiber oluyor fiber değil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ondan işte adını hatırlayamadım Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Wifi. 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Hızını soruyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 ile 3 çizgi arası Yorumla Soran +1 yıl Mbps olarak sksksk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O ne ya Yorumla Soran +1 yıl İnternete speedtest yazıp ölçülüuor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bir şey anlamadım Yorumla Soran +1 yıl boş ver Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
98 mbps hızı
25 maximum türkiye den bahsediyoruz iğrenç ötesi
Bende türkiyedeyim
sen hangi türkiye desin bende türkiye deyim bu hızlara ulaşmamız için 1500 yıl daha geçmesi lazım
İstanbul türknet kullanıyorum
fiberin göbeğinde olursan görürsün de türkiyenin kısıtlı yerleri ulaşıyor o hızlara telefon bile çekmiyor bırak hızı o kadar lanet bir çekim gücü var bu ülke de
2-3 seneye yaygınlaşır iyice merak etme ben şurda 3 sene önce aldıgım en yüksek hız 24 tü
:D :D sjsjsjsjsjsjs ben 100 alayım gerisi onların olsun başka bir şey istemiyorum yeri geliyor 100 mbit bile kasıyor hesap et öyle rezil durumdayız
Çok mu kötü anlamam ben
Türkiye geneli için ortalama
Atarsam herkes üzülür
Merak ettik söyle
2.5 mbps
En dandik internet bile 8mbps seninki nasıl 2.5
Bak kardeşim yaramı deşme ya ben vodafone'u yokedecem ya o beni. 😭😭
Allah sabır versin
Çok iyi modemin nedir
Turknet
Aylık ne kadar oduyosun peki
240 ya da 260 tı