Samsung Galaxy S8 veya S8+ için ön sipariş almaya başladı. Güzel bir telefon fakat mevcut fiyatlardan alıcı bulabilir mi siz ne dersiniz?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Gösteriş için alınıyor ise israf. Yok ihtiyaç olduğu için alınıyorsa fiyat normal.
Sadece amiral gemisi olsun en üst seviye olsun düşüncesi ile alınıyorsa kesinlikle pahalı gereksiz israf.
İhtiyaç için alınıyorsa bunun bu gücünü özelliklerini kullanacağın yer vardır. Bunları sonuna kadar sürekli işin gereği kullanıyorsan bu telefon pahalı değil senin için zorunlu bir ihtiyaçtır. Sen o para kullanırken amorti edersin zaten.
Boyle gidisle türkiye pazarında zayıflıcak o firmalar asgari ücretin cok az oldugu bir ulkede o telefonları almak saka gibi bir de insanlar taksit yapıyo son model telefona ay sonu geldiginde de kirayı odeyemiyorum diyor cozemedim insanımızı...
Insanlarımız alışkın taksitle yemeyip içmeyip almaya çağrı atmaya tlsi olmaz ama beş bin lira telefon kullanır.
Samsung hata üzerine hata yaptı s6 dan sonra çok acele 7 çıktı ve bir ton hata ile dahası 8 'in de hataları mevcut ama buna rağmen alan illaki olacak
Cevap
7Cevap
2 aylık maaşımı bir telefona vermem :)
ios a özenilmiş ama ios kadar tutmayacak
s8 cikti s9 s10 bune mk s30 da cikacak bekle
Maaş almıyom ben
Onu alacağıma apple alırım
@Flora_ 7 plusımı değiştir bununlan hsjdsd
evet
Ne kadar fiyatı?
Evet bulabilir
Çoook pahalı.