İnternet & Teknoloji Samsung s20 iyi mı sizce alınır mı yoksa Galaxy A34 mü alınmalı? Gaye_0 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kullananlar bilenler bilgilendirirse sevinirm Güncellemeler+1 yıl Kimse neden yazmıyor Güncellemeler+1 yıl Haydi y Samsung s20 iyi mı sizce alınır mı yoksa Galaxy A34 mü alınmalı? Cevapla Samsung Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. Bence alınır 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Bu iki telefon arasinda segment farki var arada fiyat uçurumu da var diye biliyorum. Emin misin bu ikisini kıyaslayacağına. 0 10 Yorumla Gaye_0 +1 yıl Uçurum yok biri 9 bin ksuur biri 10 12bin s 20 iyi mi onu begendim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl S20 tabiki daha iyi de ben s20 yi 20k dolaylarinda diye biliyorum. Yorumla Gaye_0 +1 yıl Yo 23 bin olan s23 falan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bir daha mı baksan fiyatlara 😀 Yorumla Gaye_0 +1 yıl Ne alaka, s20 fe 11 bin falan Trendyol da. Baktım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Keşke en başından beri s20 değil de s20 fe deseydin boşuna yormasaydın beni Yorumla Gaye_0 +1 yıl Bilemedim jsjsj s21 de olur çok fark var mıdır s20 fe ile arasında Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok ya sonra gelip bana s21 fe deme smsjssnsm Yorumla Gaye_0 +1 yıl Yo f si yok heralde onun, hangisi hadi de ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Düz mantık s serisi her zaman daha iyidir. Yorumla
turgayatacan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 68% +1 yıl S20 alana kadar bence note 20 ultra alabilirsin 0 5 Yorumla Gaye_0 +1 yıl Aşırı fiyat farkı var alamam Yorumla turgayatacan +1 yıl Yani s20 ile note 20 arasında pek fiyat farkı yok ki Yorumla Gaye_0 +1 yıl Nasıl fark yok tabiki var 30 bin note. S20 11 flan bakmadin sanırım fiyatlara Yorumla turgayatacan +1 yıl S20 f olmasın o Yorumla Gaye_0 +1 yıl Zaten öyle Yorumla
SeReNaYSS00 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl A serisi fazla sevilmiyor s20 daha iyi bence 0 3 Yorumla Gaye_0 +1 yıl Ama üstüne birkaç serisi daha çıktı ya s in sorun olmaz mı sence Yorumla SeReNaYSS00 +1 yıl Sen beğendiğin modeli al ozmn canim Yorumla Gaye_0 +1 yıl Thanxs babe Yorumla
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. S21 fe al 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl A34 al 0 8 Yorumla Gaye_0 +1 yıl Neden farkı ne Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen bakmadnmi telefonlara Yorumla Gaye_0 +1 yıl Baktım ama hangisi daha iyi bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bn aklını karstrmaym sen hangisi hosuna gittyse onu al kimseye sorma Yorumla Gaye_0 +1 yıl Ya iysinu istiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İste aklın karsmasn görseli hoşuna gideni al Yorumla Gaye_0 +1 yıl Görsel önemli değil içeriği önemli sağlamlığı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl En pahalı hangisyse onu al😀😊🙈🌷 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence alınır
Bu iki telefon arasinda segment farki var arada fiyat uçurumu da var diye biliyorum. Emin misin bu ikisini kıyaslayacağına.
Uçurum yok biri 9 bin ksuur biri 10 12bin s 20 iyi mi onu begendim
S20 tabiki daha iyi de ben s20 yi 20k dolaylarinda diye biliyorum.
Yo 23 bin olan s23 falan
Sen bir daha mı baksan fiyatlara 😀
Ne alaka, s20 fe 11 bin falan Trendyol da. Baktım
Keşke en başından beri s20 değil de s20 fe deseydin boşuna yormasaydın beni
Bilemedim jsjsj s21 de olur çok fark var mıdır s20 fe ile arasında
Yok ya sonra gelip bana s21 fe deme smsjssnsm
Yo f si yok heralde onun, hangisi hadi de ya
Düz mantık s serisi her zaman daha iyidir.
S20 alana kadar bence note 20 ultra alabilirsin
Aşırı fiyat farkı var alamam
Yani s20 ile note 20 arasında pek fiyat farkı yok ki
Nasıl fark yok tabiki var 30 bin note. S20 11 flan bakmadin sanırım fiyatlara
S20 f olmasın o
Zaten öyle
A serisi fazla sevilmiyor s20 daha iyi bence
Ama üstüne birkaç serisi daha çıktı ya s in sorun olmaz mı sence
Sen beğendiğin modeli al ozmn canim
Thanxs babe
S21 fe al
Iphone 11 al