Merhabalar🌿 Samsung Galaxy S20 FE almak istiyorum da, kullananlar görüşlerini paylaşabilirler mi rica etsem? Kamerası, bataryası nasıl? Galaxy S20 FE kaliteli ürün mü?

Merhabalar🌿 Samsung Galaxy S20 FE almak istiyorum da, kullananlar görüşlerini paylaşabilirler mi rica etsem? Kamerası, bataryası nasıl? Galaxy S20 FE kaliteli ürün mü?

Herkese selamlar. 🤩 Madem kullandığım telefon soruluyor, deneyimli biri olarak biraz bahsedeyim. Galaxy S20 FE hakkında merak ettikleriniz için okumaya devam edebilirsiniz.
Samsung'un premium telefon serisinden bir modeldir. S20'nin biraz daha ekonomik bir versiyonu diyebiliriz. "Fan Edition" adıyla anılıyor çünkü geri bildirimlere bakılarak tasarlandı. Yüksek kaliteli bir deneyim sunuyor diyebiliriz. Ben gayet memnunum.

Ortalama fiyatlara şu an bakılınca 11-15 bin TL arasında değişiyor.
Umarım işinize yarayacak bilgiler verebilmişimdir. :)
2 hafta önce Turkcell bayisine telefon almaya gittim ve ilk sorduğum şey Samsung S serisi. Bayide sadece S21 ultra vardı o da 18 bin TL'ydi.
Ben de Samsung A52S 5G modelini aldım.
S serisi Samsung'un en tepe modeli.
Yaklaşık 2 yıl sonra en iyi cevap seçilmesine sevindim. 😄
FE, normal S20'nin daha alınabilir fiyatlı olanı. Fiyatını düşürebilmek için de tasarımı giriş ve orta seviyesi telefonlar gibi yapıyor.
Kısaca alınabilir.
Gözün kapalı al, memnun kalırsın.
Yani bence evet güzel. Samsung Galaxy S20 FE güçlü teknik özellikleri ile satın alınabilecek modellerden birisi. Batarya olarak aynı seviyedeki telefonlara göre daha az gidiyor ama ortalama 1,5 gün idare ediyor. Kullanıma bağlı olarak değişir tabi.
Cevap
4Cevap
telefon performans olarak çok güzel ama kamera 12 mp...
Bende düşünüyorum Nası babama hediye
Denemek için bir gün kullandım pek sevemedim :d
Kotu ya
Guzel seçim
Tabiji evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?